Seven insan kolay vazgeçer mi sizce?
Vazgeçer
Hayır, vazgeçemez.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Seven insan kolay vazgeçer mi sizce?
Vazgeçer diyen savaşmayan, bırakıp terk edip giden tayfadır. Eğer ihanet (aldatma başka birisi ile), şiddet, taciz, tecavüz, eve kapatma, iftira, şantaj, elindeki imkanları alma, alkol, uyuşturucu, kumar, eve ekmek getirmeme, sözlü taciz hakaret küfür, eşi bırakıp aile ile ilgilenme ve onlara kendini adama gibi durumlar yok ise bırakan kadın da olsa erkekte kahp*dir. Sadık olmayana ne yapsan boş vazgeçer. Sadakati tam olan saygı ve sevgi ile gelir. Tüm her şeyde yanında durur. Herkes kötü dese eşim de eşim der.
Seven insanlar genellikle sevdiklerinden kolay kolay vazgeçmezler. Ancak vazgeçmek veya devam etmek, birçok faktöre bağlıdır ve her durum farklıdır. Aşk, karmaşık bir duygu ve ilişkiler de karmaşık yapılardır. İlişkinin başlangıcından itibaren ne kadar bağlılık oluşturulduğu önemlidir. Uzun süreli bir ilişki, daha fazla bağlılık ve bağ oluşturma olasılığını artırabilir. Duygusal bağ, sevgililer arasındaki bağlılığı güçlendiren bir faktördür. Bu bağ, zamanla derinleşebilir ve insanları birbirine daha fazla bağlayabilir. İyi iletişim, sorunların çözülmesi ve duygusal bağın sürdürülmesi için önemlidir. İletişim eksikliği, ilişkiyi zorlaştırabilir. sevgi ve bağlılık karmaşık bir konsepttir ve her ilişki farklıdır. Ancak genel olarak, sevgi ve bağlılık duyguları güçlü olduğunda, insanlar sevdiklerinden kolay kolay vazgeçmezler ve ilişkilerini sürdürmek için çaba harcarlar. Ancak bazen ilişkiyi sürdürmek mümkün olmayabilir ve bu durumda her iki taraf için de daha sağlıklı bir yol bulma ihtiyacı doğabilir.
Cevap
5Cevap
Hayır geçmez kendimden biliyorum be kadar sevdiysem sevdim peşinden koştum ama ne için reddedilmek için yani sevdiğime değmeyen insan için
Çoğunluk vazgeçer ama vazgeçmemeli. Sevgisinde samimi olan ufacık bir sorunda ayrılmaktan bahsetmez
Aynen öyle seven insan zaten kolay kolay vazgeçemez sevdiği insandan. Eğer kolay vazgeçin biri ise zaten hiçbir zaman onu sevmemiştir.
Affedilemeyecek yanlışlar vardır, sevginin arkasına saklanamazsın. Ben izin vermem mesela çizerim üzerine gider.
Aynen olmuyorsa bazen zorlamamak lazım diye düşünüyorum ben. Yani sevsen bile bazen ne kadar çok şans versen bile olmuyor olmayınca elden bir şey gelmez tek başına sevmek yetmez.
Şahsen vazgeçmem, ama benden vazgeçen olursa da arkama bile bakmam...
Aynen seven insan kolay kolay vazgeçmez vazgeçemez sevdiği insandan. Ama eğer kolay vazgeçen biri ise bende o zaman vazgeçerim. Beni sevmeyeni sevecek değilim.
ben kolay kolay vazgeçmem sevdiğim kız benim gururumu kırmadığı sürece
Vazgeçmez geçiyorsa demek ki sandığımız kadar çok sevmiyormuş.
Vazgeçmez çabalar sonuna kadar seven
Vazgeçmez bence
Aynen bende aynı fikirdeyim. Seven insan kolay kolay vazgeçemez bence sevdiği insandan diye düşünüyorum. Sevmeyen insan bence çok kolay vazgeçer sevdiği insandan diye düşünüyorum.
Geçer tabi domates
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?