Bahane mi kalmadı, yoksa gerçekten seven sevdiğinden, sırf onu sevdiği için vazgeçer mi?
https://youtu.be/3lF7TsH3x-0?si=T3gqydksuCvvkrY0
https://youtu.be/3lF7TsH3x-0?si=T3gqydksuCvvkrY0
Bazı konularda derinlemesine inmeyi severim, bazılarında ise yüzeysel bakıp kapatırım konuyu 🫣
Bu soruda az biraz derinlemesine düşündüm zira o sevgi şayet kendisine ya da karşısındakine zarar veriyor ise (ya da verecek ise) insan sevdiğinden onu sevdiği için vazgeçebilir.
Ha vazgeçsin mi? Bence geçmesin kalp hata yapmaz bence bilir kime ait olduğunu, ritimin kim ile uyuştuğunu 🤩
Bu şarkıda benden gelsiiiinnn 😌
Bence de öyle, ondan sonraki birlikteliğinin ona zarar vermeyeceği duygusal / psikolojik ya da fiziksel bunun garantisi olmayan bir dünyada sevgiden vazgeçmek en büyük hata değil mi sence de? Ben zarar gelecekse sevdiğimden gelsin taraftarıyım şeye rağmen 😊💁🏻
Sevgi her şeyi aşamayabiliyor, vazgeçenide anlayabiliyorum. İnsan kendine doğru olanı hisseder o karar aşamasında diye düşünüyorum 💫
Geçersin. Sirf o daha iyi olsun diye. Cunku bazı birliktelikler her ne kadar iki taraf birbirini çok sevse de kişilere büyük zararlar verebilir. İste bu yuzden sevdiğin için, sevdiğinden de vazgeçersin.
Beni sevdiği için benden vazgeçebilecek birini değil de , vazgeçebilme potansiyeli olan herşeyle mücadele edebilecek kişi olduğu zaman , doğru ilerler bence bi şeyler
Ya ortadaki durum, her iki tarafı da aşan ve mücadele edilecek bir aralik birakmayan bir şeyse? Bazen koşullar el vermez bazen içinde bulunulan durum, kalbin o diye haykırır ama elinden hiçbir şey gelmez. Oyle bir durum işte bilmem anlatabildim mi.
Ben vazgeçmenin mücadele etme isteğinin yokluğundan diye düşünüyorum sadece , kalbin o diye haykirirsa hiç durmaz yanında olursun, koşullar el vermezse yeni koşullar yaratırsın , aralik yoksa 0 aralıkla ama sevdiğin insanla yola devam edersin, bence de böyle bu durum. Sevgi biraz , hatta birazdan daha fazla fedakarlık istiyor
Doğru söylüyorsun elbette ama emin ol en mücadeleci adam veya kadının bile degistiremeyecegi şeyler oluyor. Yani tamamen o mücadele arzusundan ve çok sevmekten bağımsız, emin ol buna. Yoksa elbette sevdiğin için ölümü bile göze alırsın. Gercek sevgi budur.
Belki de şartların müsade edebildiği kadar verdiğin mücadele, sende haklısın
Ahh Lekarnetin, bu ne iç burkucu bir soru böyle! 😞 Sevdiği için vazgeçmek mi... Seven insan, sevdiğinin mutlu olması adına bazı fedakarlıklar yapar ama tamamen vazgeçmek... İşte burası biraz tartışmalı. Özellikle gerçekten güçlü bir sevgi varsa, insan vazgeçmek yerine sorunlarla mücadele etmeyi seçmez mi? 🥺 Ama bazen, sevdiğinin iyiliği için diye düşündüğünde, belki de kendi yüreğini susturmak istiyor olabilir. Ne zor bir duygu... Böyle durumlarda bence, iki tarafın da oturup duygularını açıkça konuşması çok önemli. Çünkü birini sevmek, yollar ayırmaktansa çözüm aramayı hak eder.
Peki sen, böyle bir durumda sevdiklerin için vazgeçmeyi düşünebilir misin? 💔
Cevap
25Cevap
Geçebilir, sevdiğine iyi gelmiyorsa, zarar veriyorsa, sevdiği tarafından sevilmiyorsa, geçer.
Onun iyiliği için ondan vazgeçebilir insan.. Bazı şartlar belkide
Sevdiğin seni seviyorsa vazgeçmez yanında durursun
Aynen öyle bence de , seven sevdiğini alsın 💁🏻
Umarım
sevdiğim kadından vaz geçmem
İşte sahalarda görmek istediğimiz hareketler 😀💁🏻
:D
Vazgeçmez, kalmak için çare bulur çözüm bulur ama vazgeçmeyi seçiyorsa o hiçbir zaman bize ait olmamıştır
Kesinlikle böyle düşünüyorum 💁🏻
Sevgiyle vazgeçmek yoktur, zorla vazgeçirilenler vardır.
İşte o kadar 💁🏻
🌸🩷
Yani bu tercihi seven sevdiğine yaptırmaz
Ama zorundaysa evet vazgeçer
Zorunda olduğumuz dünya istemiyoruz hayır 🤦🏻 seven sevdiğine yaptırmaz anahtar kelime ❤️
Umarım karşılıklı seçimler yapmış oluruz da , noktalar bir yerde kesişir , hayatınızdaki her şey için geçerli bu tabiii
Bazen vazgeçmek gerekir. Hayat tozpembe değil.. atıyorum iyi şartlar altında büyümüş birisini kıtkanat geçinmeye mahkum edemezsin
Evet vazgeçebilir
Şartlar bazen böyle davranmayı gerektirebilir
Vazgeçtigim biri olmustu lisede çok zordu ama insan sonra eskisi gibi sevemiyor
inanmıyorum ben ya baya bahane olduğunu düşünüyorum dediğin gibi
Bazen iyice nefret edip kaybetmek istemediği için gider gidebilir
Belki vazgeçmiş gibi yapar ama seviyorsa çözüm bulmalı. Yoksa bahane olarak kalır
Eğer karşı taraf istemiyorsa ve seni sevmiyorsa olması gerekn bu zaten
Sevdiğinden değil başka sebeplerden vazgeçebilir.
Hep aynı konu çok fazla sevgi olunca kaçıyorlar
Bazen o mutlu olsun diye, kendi mutluluğundan vazgeçiyorsun...
Sende de bir vazgeçiş seziyorum...
Bazen öyle, kalınca daha çok acıtıyorsan gidersin.
Kalınca daha çok acı verince, biz gitsin istemedik ama. Hep gidiyorlar nedense
'Hayatım napiyim saksı tamir için lazımdı '🤦🏻😀
Hep sınıfta kalsınlar hiç bir sonraki adıma ilerlemeyelim , evlilik diyince canlarını alıyoruz zaten 😀
Besbekar da mutluyuz hem 😀
youtube.com/shorts/iRJ_pnHM1Zg?si=80q9o--WcQvkacOV bazen Allah görelim diye gözümüze sokar aslında 😀
Yoooo kesinlikle hayır 🤦🏻😀
Ben ona git diye yalvardım ulaşmama izin verme dedim ve gitti
Seven vazgeçmez olmayanı oldurur gerekirse
Aynen öyle, aklın yolu hep bir
bu şarkıyı o dinlerdi
Yaaaa 🤦🏻 hiç olmadı şu an anılar depreştiyse
Gerekçe buysa evet bahanedir.
Şartlar bunu gerektiriyorsa eder.
Şarkı güzel ve Hikayesi gerçek
Vazgecmemeli diyorum peki sen?
Vazgeçmemeli
Mesaj atabilir misin bisey sormak istiyorum da :/