Birini kendi canından vazgeçecek kadar sevmek?

anamı babami bile bu kadar sevmedim ben. eski sevgilim ilk ayrıldığında çok aci çektim. ikinci ayrılışı Şu an barısma teklifi etmemk icin kendimi zor tutuyorum. cünkü reddedecek biliyorummm biz ayrıldık kabullen diyecek.1.5 senemizi beraber geçirdik. birbirimizle herseyi paylastik acılarımızı mutluluğumuzu. ama son zamanlarda beni takmıyprdu bile. baska biz kızda yok hayatında eminim. üniyi bitirdi. askere gidecek bu sene. benden ayrıldı birden bire. beni yalnoz birakti :(((aslında yalnız kalmaktan korkmuyorum ama sadece ona alıstım onun eksiği cok. onla olmuyor onsuzda olmuyor su an neredeyse 2 ay olcak ayrılalı. gecen gün yazdım bulusalım yoksa bir daha bulusamıcaz diye tamam dedi ama bu sadece beni üzecek biliyorum o yuzden engelledim engeli kaldırmak istiyorum ona yazmak uzun uzun konusmak ama o onun tek önemsedği idealleri hayalleri ya da kendi veya arkadaslari... ben onun icin sadece bir esyamıyım kullan at ya da geri dönüşümmüyüm ben. o istediği zaman gel o istediği zaman git ben napayım ya ne yapayım
Birini kendi canından vazgeçecek kadar sevmek?