Kasiyer Kıza Not Verdim... özellikle kızlar sonuna kadar okuyun yardım edin lütfen?

arkadaşlar kasiyer bir kız var markette sürekli gülüyor bakıyor vs benimde aklıma girdi ben buna yazdım sırf seni görebilmek için saçma sapan alışverişler yapmaya başladım altınada numara aramadı sormadı 2. gün tekrar not verdim sende bişey var bana derin derin nefes aldıran cuma günleri izinlisin bir izin gününü bana ayırırmısın felan diye altında numara yine ama bu sefer paranın içinde verirken dedim oku onu diye kafa salladı her neyse 3. gün dışardan izledim gitmedim heyecanlıydı süslenmişti felan girmedim ama içeri 4. gün bugün gittim arkası dönüktü gördü beni felan baktım ilgilenmiyor gittim başka kasadaki kızdan geçtim arkama bile bakmadım bu kızlar neden böyle başta hayran hayran bakıyordu dedik bizi sevene ilgi gösterelim diye oda böyle yaptı ne yapmam gerekir naz mı yapıyor utanıyormu yoksa şımardımı anlamadım ne yapmam gerekir şımardı ihtimalinde duracak olursak bidaha hayatta gitmem şımarmayı gösteririm ona ;)
Kasiyer Kıza Not Verdim... özellikle kızlar sonuna kadar okuyun yardım edin lütfen?