Kızlar bana bı yardım edin ve okuyun hepsini?

Nişanlımla birlikte yaşıyorum bir ay içinde nikahımiz olucak dün gece ikimiz çok kötü şeyler yaşadık ve çözüm arıyoruz olay şu ben yatmak için yatağa girdim uyudum o yatakta video izliyordu şimdi benim gördüğüm ben uyudum uyandım sigara içtim ona şu istionmu diorum hayır yat dio yatıorum ona bunu söylüyorum çünkü kalkıp tartismistik diorki sen böyle bişi yapmadın ben hiç uyumadım o bisiler dio diorumki bana bunu sormadın yani böyle garip bir şeyin içine girdik ve sonra o deliye dönmüş gibiydi bende üstünde kıl vardı onu aldım sanki içinden bişi çıktı çocuk birden sakinleşti aynı şeyi günler önce yaşadık ama ben değil o sadece yaşadı o uykusunda bana vuruyordy uyandırmaya çalışıyorum tır tır titriordu uyanmiodu uyanır gibi oldu bana uykusunda konuşuyor üstünde yine tüy vardı yine onu aldım birden bire kendine geldi sen naptın dedi ben uyuyodum birden uyandım dedi anlattı bizi uyurken kapıdan izliyormuş uykusunda benim ona yaptığım herşeyi görüyormuş bunlar ne oluyor ne yapmam lazım kime danışmam lazım bilmiyorum
Kızlar bana bı yardım edin ve okuyun hepsini?