Kızlar nolursunuz bana yardım edin?

Ben Bi cocukla konusuyodum cocuk boğa burcu ve yakışıklıydı dün bana bulusalım dedi benim yuzumde Bi iki tane sivilce vardı cokta kotu durmuyordu cocuk makyaj sevmiyorum dediği için makyajımı sildim sadece sivilcelerime kapatıcı sürdüm çocukla buluştuk cocuk sarıldı öptü falan Bi kac kere sarıldık ben beni begenmez diye biras stres yapmıstım ve ilk bulusma diye utandım cocuk ben utanmayı sevmem sıcak iliski severim falan demisti bana ama ben biraz utandım insanlık hali eve gidince yazdım falan ama bakmadı görüldü attı bugün yazdım konusmak istemiyosan söyle o zaman dedim konusmak istemiyo musun yazdım mesaja 👍 attı engellemis ama wpden yazdım sana nedenini sorucam hemen engelliyorsun yüzümdeki 2 sivilce dolayından mı begenmedin kendine mi yakıstıramadın utandım diye mi dedim utanmam normal ilk bulusma oldugu İcin en azından utanmadan sarıldım sana dedim cok kotusunuz hep ben üzülüyorum dedim ya ne yapmam gerek bu bana nası geri döner gercekten cok yakısıklı tatlı bi cocuk nolur bana geri dönsün ya hic bisey yapmadım ben ona
Kızlar nolursunuz bana yardım edin?