Başbakan Erdoğanın danışmanı olan kızı sümeyye erdoğan'ın aylık maaşı ne kadar?

Bende öğrenince inanamadım ama Kızını danışmanı yapan tayyip , her ay bedavadan devletten 52 Bin TL aktarıyor kızına...Tabi devetin malı deniz yemeyen keriz Oğlunuda Armatör yaptı zaten gemi filoları var.

Bizim gariban 700 TL'ye talim yapsın tabi umrundamı çapulcular tayyibin..

Bunu sormaları lazım bu adam Belediye başkanı iken açtı, başbakan oldu 10 senede kaç milyar dolar serveti var allah bilir.

Daha hala bu adama oy vermeye çalışanlar var acıyorum sadece onlara.

daha bu adamın ülkeyle ilgili yaptığı iğrençlikleri madde madde sayacak değilim herkes biliyor..

Zaten gezi parkının arkasındada kendi pisliği yatıyor ama kabul etmiyor..

Sorum bu adam nasıl bu kadar zengin oldu?

Uruguay cumhurbaşkanının bir tane kırık dökük tosbağa arabası varken bu adam 10 senede köşeyi döndü .

size göre nedir?
Güncellemeler
+1 yıl
ya adam nasıl zengin oldu iğrenç cevaplar vermeyin mk
Güncellemeler
+1 yıl
ibretlik bir olayı örnek vermek istiyorum ; bir kaç sene önce dolmuş şöförlüğü yapan bir tanıdığım, kendisinin ortaokul diploması bile bulunmamaktadır. Bir kamu kurumunda 350 tane personelin çalıştığı bir şubede bölge müdürü olarak işe başlamış. Aynı kurumda çalışan park ve bahçe işleriyle uğraşan bir ziraat muhendisi, bir hidro biyoloji mühendisi, bir çevre mühendisi bir fen edebiyat fakültesi mezunu arkadaşım çim kesiyor ağaç suluyor. BÖLGE MÜDÜRÜ OLAN ADAM MAVAV ARKADAŞLARRRRRRRRRRR
Güncellemeler
+1 yıl
ibretlik olayla ilgili isteyene telefon numarası ve adresi veririm gider araştırır...
Başbakan Erdoğanın danışmanı olan kızı sümeyye erdoğan'ın aylık maaşı ne kadar?