Babam olacak adam arkadaşının kızını bana alacakmış. ama ben istemiyorum hem evliliğe hazırda değilim. üstelik türbanlıymış ben ateistim ateist. ailemin ateist olduğumdanda daha haberleri yok. cuma günüde cumaya diye çıkıp parkta tur atıp geliyorum eve. artık kafayı yiyecem. anam bir yandan baskı kuruyor mürüvetini görecemde görecem diye. akrabalar desen dahada beterler. dini nihaklı çoğu bazılarının kuması bile var. nasıl bir yere düştüm kumada demiyorlar onlarda eşim diyorlar. olum ben twitterda incide imamhatipler kapatılsın demiş adamım. ama karım ilahiyat mezunu biri olacak. şu an sinirden kendimi gibmek üzereyim. acilen bişey yapmalıyım. yoksa gibi avuçlayacam.
kızda bir acayip zaten beyler. bana helalim falan diyo. sabah namazına beraber kalkacağımız günleri hayal ediyorum diyo. senin camiden geleceğinin günleri. kurbanımızı kesip fakir fukaraya pay edeceğimiz günleri bekliyorum hayallerim hep böyle diyor. iyice kafayı yemiş kız.
bu evlendirileceğim türbanlıda evimin yanındaki kız imamhatiptede öğretmenlik yapıyor. arkadaş çevreside öğrencileride kendi gibi valla delirecem. ailesi zaten apayrı bir kafa benim saç sakalım uzun beyler peygamber sünneti diye bıraktım sanıyorlar. kızın babası sakalına kurban ne kadar efendi pırlantı gibi delikanlı diyor bana. bu nasıl iş anlamadım kurtulamıyorum bu sarmaldan. kapana kısıldım sanki. artık tecrübeli abilerimden yardım bekiyorum. şu an nişanı taktık yazın düğün var. benim yaza kadar napıp edip bu işi bozmam lazım.
kızda bir acayip zaten beyler. bana helalim falan diyo. sabah namazına beraber kalkacağımız günleri hayal ediyorum diyo. senin camiden geleceğinin günleri. kurbanımızı kesip fakir fukaraya pay edeceğimiz günleri bekliyorum hayallerim hep böyle diyor. iyice kafayı yemiş kız.
bu evlendirileceğim türbanlıda evimin yanındaki kız imamhatiptede öğretmenlik yapıyor. arkadaş çevreside öğrencileride kendi gibi valla delirecem. ailesi zaten apayrı bir kafa benim saç sakalım uzun beyler peygamber sünneti diye bıraktım sanıyorlar. kızın babası sakalına kurban ne kadar efendi pırlantı gibi delikanlı diyor bana. bu nasıl iş anlamadım kurtulamıyorum bu sarmaldan. kapana kısıldım sanki. artık tecrübeli abilerimden yardım bekiyorum. şu an nişanı taktık yazın düğün var. benim yaza kadar napıp edip bu işi bozmam lazım.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer