Baba olarak bana bir kez iyiliği dokunmuş olur
Sevmediğim kızla zorla evlenmeli miyim sizce?
Baba olarak bana bir kez iyiliği dokunmuş olur
Soru başlıkta detay isteyen okusun istemeyen direk cevaplasın.
Babam dükkana sen bak ticareti sen yap (şuanki nişanlımla evlen dedi ) kabul etmedim evden kaçtım yazılım mühendisliği okudum. Tek başıma evdi işti buldum sonra bir kadını sevdim hayatımı dikti attı afedersiniz. Zor şer ayakta dururken kiraydı evdi öğrencilikten kalan borçlardı geçinemedim ve depresyona girince de baba evine geri döndüm.
Yavaş yavaş dükkana alışıyordum ki bu kızla nişan düğün olayı bunca senenin ardından tekrar patladı babam ya nişanlanırsın ya defolur gidersin dedi. Ben zaten yıkılmışım kabul ettim bişey demedim.
Kıza seni sevmiyorum dedim , biz bir birimizin kaderiyiz seveceksin dedi.
Evlenirsen pişman olursun kendi ayaklarının üstüne durmaya çalış bence en dipten başla o kızla evlenirsen daha pişman olursun evlendikten sonra severim diye de bir yola girme bence herkes bir şekilde bir seyleri başarıyor sende yaparsın kendine güven yeterki
Başka bir yoruma aynen şunu yazdım "Bilmiyorum mücadele edesim kalmadı o kadar yoruldum ki bakıyorum bazı arkadaşlara babası 100k pc çekiyor işe başlama hediyesi ben garsonluk yaptım pc aldım didine didine her şeyi yaptım. Ama sonra düştüm düşünce onlara muhtaç olunca çok sevindi babam gözlerinde gördüm o mutluluğu..." tekrardan didinmeye gücüm yok. Güvenim de yok hayattan bir beklentimde kalmadı açıkcası
18 im den 25 e kadar 7 yıldır bodrum katta rutubetli sabah 8 akşam 5 çalışınca biraz bıktım
Hayır parası da var 3 4 tane dükkanı var evlen 2 ev vericem diyor bana çektirdiklerine bak. Bir kuruş vermedi 7 yılda.
Öbürü hayatını s.. ikipp atiyor ama hala akillanmiyon o kız sana nasil davraniyor seni seviyor mu seni mutlu edebilecek mi ona bakacaksin zamanla seversin sevgi aşk meşk diye oyle bir sey yok sen goruntusune baktin goruntusunu begenmedin olmaz dedin öbürüne dedin de ne oldu sanki güzel de meslegin varmış ben de o kadar istedim ki yazılımı ögrenmek olmadi iste bu kızla zaman gecir zaman ver birbirinize olup olmayacagi zamanla belli olur hemen olmaz bu zaten
Aşk meşk adamı değilim güzellikte umrumda değil hatta çoğu lise arkadaşım o zamanlar kaçınca onu bırakıp buna mı gittin dediler (kızlar)
Baban blöf cekmis dostum ama haklı olarak tabi niye dersen nasil olsa bir kere gitti yapamadı geldi kafasında takılıyor sende napcan restine rest ozaman diyip bi tur daha at turkiyede nolcak birinde tutunamazsin birindr tutunursun çık git bence babanda o dükkanı naparsa yapsin nasil olsa kala kala sana kalacak
Cevap
1Cevap
Evlenme bence hayatın zehir olur
Kızdaki de arsızlık nasıl bir şeymiş
Öyle dedi o kadar konuşasım yoktu ki kahve içmeye oturduk direk sevmiyorum dedim. Biliyorum ama seveceksin dedi. Yıllar önce de böyleydi ama bak bana geri döndün falan diye bişeyler anlattı
Kızı sev
Seni seviyor kız
Mutlu olmaya bak
Nasıl oldu
Ne yani nasıl oldu
Seni seveni al ki mutlu olasın
Bu kız saygılı edepli seni seven bir kız belli ki daha ne istiyorsun
Sana bir örnek vereyim hayatın nasıl olacak diye
Bundan ötesi yok
Yapma abicim yazık etme kendine
Annenle konuş babanı ikna etsin
Ama napabilirim ki 5 kuruş param kalmadı ist. Evi dağıttım şirketten çıktım bir bok yok üzerimde d
Kendini bitireceksin olsun yine iş bulabilirsin ki
Hayatın sonu değil emin ol
Allah büyüktür şimdilik burdan çıkmaya bak
Zorla evlenen erkekte varmış
Bilmiyorum mücadele edesim kalmadı o kadar yoruldum ki bakıyorum bazı arkadaşlara babası 100k pc çekiyor işe başlama hediyesi ben garsonluk yaptım pc aldım didine didine her şeyi yaptım. Ama sonra düştüm düşünce onlara muhtaç olunca çok sevindi babam gözlerinde gördüm o mutluluğu...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?