Kadın dediğin açık saçık olcak türban nedir? onun vücut güzelliğini göremedikten sonra napcam onu? ailem çok yobaz ille de kapalı olsun diyor ben yarı çıplak özgür giyinen mini şort mini etek giyebilen bir kız istiyorum ne yapmalıyım sizce? hem kadınların bizim göz zevkimizi doyurmadıktan sonra eş olması doğru birşey değil ki
Kızlar, Türbanlı bir kızla zorla evlendiriliyorum?
Nasıl bir düşünce yapısı bu, böyle bir erkeğin var olduğuna inanmak bile istemiyorum, sanırım insanları kışkırtmak amacıyla böyle bir paylaşımda bulunmuşsun. Eş dediğin insan bir tek sana açılsın sen gör evde türbanla gezmicek o insan. Açıksa bile mütevazi olsun. Herkes görünce her yerini bundan mutlu mu olcaksın zevk mi duycaksın. Nasıl bir mantık. Buna denilcek kelimeyi söylemek bile istemiyorum.
kapanmak insanların kendi tercihidir. bize düşen ise onların kararlarına saygı duymaktır. kapalı insanları küçümsemeden doğru cümleleri kullanarak bu soruyu sordaydın emin ol soruna çözüm yolları bulunmuştu bile.
Biliyorum trol bir soru ama yinede böyle düşünenlere şuradan bir kaç şey söylemek istiyorum. Kadın sadece helaline evde başkası yoksa yani namağrem o zaman süslenebilir giyinebilir açılıp saçılabilir. O senin helalin ise onun güzelliklerini yanlızca senin görmen gerekir bir başkası değil. Aksi halde bu g*vatlıktır p*ezevenkliktir.
Neden ailene anlatmıyorsun ki tabi bize anlattığın gibi deegil sonuçta bu kişi ile sen yaşayacak ve evlenecek birisisin ailen değil durumu açıklaman lazım ya da karşı tarafı caydır
bu dunyanin zevki illaki biteçek sen oteki dunyay duşun, kendine oyle bir eş bulki burayi dilde oteki dunyayi sana sevdireçek, allah sana bu şansi veryor oyle bir eşi karşna çikarmiş lyi duşun
En İyi Cevaplar