inancı gereği asla başını açmak istemese bu kadınla evlenir miydiniz?
https://i.hizliresim.com/P5GlOQ.jpg
https://i.hizliresim.com/P5GlOQ.jpg
Elbette evlenilir.
Rabbimiz ve rasülü ( s. a. v ) efendimizde : inanan ve inancının gereklerini yerine getiren insanlarla evlenmemizi tavsiye etmektedir !!! bay veya bayan olarak.
Ancak resimdeki bayan : hakkıyla örtünmüş bir bayan değildir !
Nedeniyse : Bayanın örtünmesi dikkat çekmiyecek şekilde olmalı, renkli eşarp, topuz ve çıkıntılı şeklinde saç örtünmesi uygun değil, ayrıca mantosuda dikkat çeken renk ve dar kesim olmamalı !!! tam belli olmasada makyajda yapmamalı, vede anlının üzerindeki bandanası renkli olmamalı !!!
Yoksa şeytanı sevindirir ve günaha girmesine ve dikkatini çeken erkeklerinde 1'den fazla bakışla günaha girmesine vesile olur :( ...
Düzgün ve hakkıyla örtünmeyi anlatıyor, aşşağıdaki videoda.. baştan sona izler ve dinlersen sevinirim.
Hakkıyla örtünen bayanla elbette evlenmek isterim.
Kelime-i şehadet getirip Allah'a sığınasım geldi..
Zaten hep derim, huzur İslamda
:D :D
Evlenip evlenmeme bir görüntü ile mi olur ya? Dışı güzeldir ama içi guzel degildir ya da gönlünü o kişiye kaptırmazlar. nasıl kapalıyla evlenmek istemeyen varsa açıkla da evlenmek istemeyen var. sevgilisi kocası istiyo diye kapanan cok var. ayrıca burada kayda alacakları tek sey guzellik ve acık olup da cok güzeller var bu Kadından da daha güzelleri var. bide bazı gerizekalılar acık olmayı bacak göstermek ya da baska bir tarafını göstermek zannediyo. Allah akıl fikir versin
anlamadım yani kızın nesi var da ha açık ha böyle farketmez diyorlar :/ sadece ruj ve gözleri boyalı biraz o kadar abartılacak şekilde dikkat çekmiyo bence gayet güzel.. ne var ki bunda anlamadım :/ çarşaflı foto koysalar bu da fazla kapalı derler sanırım :/
Cevap
50Cevap
Zevk için takılan Örtü bu..
gerçekten tesetturlu olsa o kadar makyaj yapmaz
hayat öyle tuhaf ki yapmam dediğin ne çok şeyi sana direte direte yaptırıyor ya da sen asla bunu böyle yapmam derken bir bakmışsın onun bayrağını bile tutuyorsun hayat işte ne desen mutlaka seni tuş ediyor
tabiki, karakteri bana uyarsa evlenirim. ben müslüman biriyim dolayısıyla eşiminde müslüman olması gerekiyor. ama saçı açık kızla evlenmem diye bir şeyde yok karakter meselesi benim için. bana sadık olsun yeterli
Zevk ve moda için takılmış örtüdür bu. Gerçekten tesettürlü bir bayan asla makyaj yapmaz zaten. Ben fikirlerinin değişeceğini sanmıyorum.
Tabi şu da var 1 ton makyaj yapmış yüzünü suya soksan gerçek hali kim bilir nasıldır :)
giyinmiş çıplaklar ya da süslüman olabilir...
Neler düşünüyor yurdum insanı..
*Bir teseddür ne kadar değiştirebilir ki insanı? Giyimini kuşamını bir yana bırakıp içindekine bakmalı.. Velhasıl kelam evlenilir..
empati yapıyorum ben evlenmem. gerçekten kapalılık bu değil çünkü. ya adam gibi kapansın ya da açılsın.
Hayırr ayrıca kapalı olmayan inancınada bağlı değildir diye bişe de söylenemez bu inanç kapalılık veya açıklık la ölçülen bişe değil
İstemem diyenler salyayla atlar mk..
Kondurdumun abazalari..
kim istemez ki , hem gözleri, hrem yüzüm hemde kalbi güzel insanı...
Ben anlaşamam. Hayat görüşlerimiz uyuşmayacaktır büyük ölçüde.
Özel kısımlara hiç girmiyorum bile.
tabiki evet dogrusu o ztn kimlikteki müslüman yazısının hakkını gerçekten vermek gerek öylesine yazılmamış o, kavat degilim ben eşimi açık saçık gezdireyim millet ona baksın hem ben hem o günaha girsin
eşim kapalı olcak.
inanç için göz kapanır baş değil ve evlenme konusuna gelince kendi özgürlüğüdür kapalı açık olmasına karışmam evlenirim lakin bu sahtekar hocalara inanıpta kapanıyosa benden uzak dursun bana dinini doğru bilen lazım
Bizim aileye gelin gelen kız açılıyor mecburen. Hatta müstakbel yengem kapalıydı açıldı :)
kanka bu tesettür değil ki.
ha açık ha bu. örtülü çıplak bacimiz bu.
O gün onu gördükten sonra artık bende kapalı abdestli namazlı bir eşimin olmasını istiyorum
Kapalı olmakla bitse çevremde var kapalı ama adamın anasina babasına bakmıyor hacca gidiyor ne anladık o işten
bakma onlara ya benim cevremdede vardi oyle bir kac kisi bal gibide evleniyolar kapali biriyle 😁
Evlenmem diyenleri ozgecanin katiline teslim edesim var
Her dile dine saygı duyamayan bir toplum için mantıklı bir soru olmuş
Böyle veya degil kendi kararını kendi verir kapanacak diye baskı yapanlardan nefret ederim
Ne guzel giyinmis kadin , Kapali ne demek acaba birisi bana anlatabilirmi ferecemi kapalilik oluyor?
bakımlı kadın her zaman kadındır. açıgı kapalısı farketmes canım .
Ahiretini düşünen kızla neden evlenmeyeyim ki ama oyle cakma kapalı olmayacak
ben kapalı biri ile evlenirim bir ama bu kız olmaz iki boya dolu
Tabiki açmıyacak başını bir hıyar için ahiret yakılmaz evlenmem diyenler gitsin götü açıkla evlensin
Acikta kendine kapalida... elbet her seyin hesabi sorulacak... cevabi kendisi verecek...
Daha başörtüsünü düzgün takamamış
@entropiii abimin dediğine katılıyorum
Lezbiyen olasim geldi.
Bu kadin guzel degil ki laaa
bu kapalı değil ki, giyinmiş çıplak bu...
zaten manken bu kadın. tesettür defilelerine çıkıyor..
Gözleri renkli kızla evlenmem
Merak ettim neden?
@sevgifırtınası
benim renkli yeter
İnsan Olsun Tayipçi Olmasın Yeter...
KAFTANA GORE İNSAN SECİLMEZ!
hayır evlenmezdim tipim değil..
istemem, eşim kapalı olmayacak
Simdi herkes kapali istiyor
Benim onceligim kapalı
Ben hep tesettürlü ile evlencem dedim. ama. s
cok dikkat cekici buda