Normalde çok aoguk bir insanım galiba yani bu zamana kadar hoşlansam bile gidip konusmam içimden gelmez bu nedense farklı oldu. Çok arkadaş tutmayı bile sevmem.
2. Ünv için bir dershaneye gidiyorum
İlk başlarda görmedim etrafıma çok bakmadığım için Sonra ilgimi çekti şahıs :D derken bir gün geç geldim dersliğe ve tek tük boş yer vardı yanına oturdum
Ertesi gün onca boş yer varken tekrar gidip yanına oturdum sohbet muhabbet vs.
nerde oturuyosun napıyosun ne iş yapıyosun bilmem neler gülüşmeler vs vs geçelim buraları.
Derken ordan birlikte çıktık ders bitişi evinin olduğu yer misal verıyorum beykoz
Sendemi beykoza geliceksin dedi
yok işim var vs dedim
tam giderken görüşürüz selamlaşma faslı ben elimle bay bay hareketi yapıyorum oda aynısını yaptı benım kafa bir anda karıştı elini tuttum
yani tokalaşma gibi değil bildiğin bay bay hareketi yaparken kızın elini tuttum 2 3 saniye
Sonra bir garip oldum tabi yoldayken naptım lan ben dedim kendi kendime :D
Anlamışmıdır napsam ya da ondada bişeyler varmıdır
pek kız arkadaş sevgili vs durumlarına girişmeyen bir insanım (Zamane insanları ve zamane sorunsalları yuzunden)
2. Ünv için bir dershaneye gidiyorum
İlk başlarda görmedim etrafıma çok bakmadığım için Sonra ilgimi çekti şahıs :D derken bir gün geç geldim dersliğe ve tek tük boş yer vardı yanına oturdum
Ertesi gün onca boş yer varken tekrar gidip yanına oturdum sohbet muhabbet vs.
nerde oturuyosun napıyosun ne iş yapıyosun bilmem neler gülüşmeler vs vs geçelim buraları.
Derken ordan birlikte çıktık ders bitişi evinin olduğu yer misal verıyorum beykoz
Sendemi beykoza geliceksin dedi
yok işim var vs dedim
tam giderken görüşürüz selamlaşma faslı ben elimle bay bay hareketi yapıyorum oda aynısını yaptı benım kafa bir anda karıştı elini tuttum
yani tokalaşma gibi değil bildiğin bay bay hareketi yaparken kızın elini tuttum 2 3 saniye
Sonra bir garip oldum tabi yoldayken naptım lan ben dedim kendi kendime :D
Anlamışmıdır napsam ya da ondada bişeyler varmıdır
pek kız arkadaş sevgili vs durumlarına girişmeyen bir insanım (Zamane insanları ve zamane sorunsalları yuzunden)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer