Bir kızla bir arkadaş vasıtasıyla tanıştık.Ben hayatımda ilk defa bir kızdan hoşlandım oda benden hoşlandı gayet güzel konuşuyorduk.Fakat hep mesajı ondan bekliyordum onun da sınavı falan vardı araya bir soğukluk girdi ama sonra ikimizde birbirimize olan duygularımızı ilan ettik.Kız bana çıkma teklifi konusunu hep açmaya çalıştı ben ise geçiştirdim çünkü yüz yüzeyken etmek istedim.1 kere buluştuk ama o bu olaylar öncesiydi.Sonra onun soğukluğunu ben yarattığımı bilmeden hep ondan mesaj bekledim ve daha da soğudu benden.Artık dayanamadım gittim mesaj attım fakat bana bana niyetini hiç belli etmedin hep olumsuzdun benide olumsuz yaptın hayatında başka biri olduğunu bile düşündüm ne zaman bu konuyu açmaya çalışsam dalga geçtin benimle dedi ben ise bir kaç kez daha mesaj attım hoşlanıyorum senden dalga geçmedim senden başka kız yok hayatımda falan dedim ama cevabım olumsuz dedi.Bende kıza veda ettim ve telefon numarasınıda sildim.Ama bu bir kaç gündür gözüme uyku girmiyor aşkı ilk defa onda öğrendim ve hissettim.Kız bana mesaj atar mı bilmiyorum ama ben ona atmam gerekir mi veda ettikten sonrada gururumu ayaklar altına almak var.Ama ne yapsam bilemiyorum daha fazla mı ısrar etseydim ya da birşeyler mi yapsaydım bilemedim.Arkadaşlar nolur yardım edin kızı unutayımmı mesaj mı bekleyeyim ya da başka bir şey mi yapayım yoksa hiç bir şey yapmayıp bu hissin geçmesini mi bekleyim
Güncellemeler
+1 yıl
Eklemeyi unuttum bu çıkma teklifi ederken kıza hislerini sordum fakat bu kadar şey konuştuktan sonra ne önemi var demişti benim anladığım kadarıyla onunda bana karşı duyguları vardı.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer