Bir Kızdan Dayak Yedim Üstüne Bir de Ayağını Öpmek Zorunda Kaldım Ne Yapmalıyım?

Okulda Kantinde Bir Kızla Didiştik Laf Attık Birbirimize En Don Çıkışa Gel Dedi Öyle Erkek Fatma Falanda Değil Ha Gayret Kokoş Bir Şey Herkesin İçinde Saçımı Çekti Tokat Attı Çok Sert Bende Ona Tokat Atmaya Kalktım Ellerimi Tuttu Ve Daha Sonra Beni Tekmeleyerek Yere Attı Sonra Kollarımı Sırtıma Koydu Ve Yumruklama ya Başladı Herkes Etrafimıza Toplandı Ve Gülmeye Başladı Bende Yalvarmaya Başladım Bırak Artık Diye Çünkü Hiç Kurtulamadim O da Ayağımı Öpersen Bırakırım Dedi Ben İlk Başta Kabul Etmedim 5 Dakika Geçti Vurmaya Devam Ediyor Ben Yalvarıyorum Etraftakiler Videoya Çekti 15 Dakika Geçti Vurmaya Devam Ediyor Bende Yalvarmaya Devam Ediyorum O Hala Ayağımı Öpersen Bırakırım Dedi Bende Mecburen Kabul Ettim Ayağın Altını Öptüm Ve Yaşamama Uzun Veriyorum Diyip Gitti Etraftakiler De Dagaldi BENİM 2 Gözüm Morardı Burnum Kanadı Dudağım Patladı Dişim Kırıldı Çok Utanıyorum Ne Yapmalıyım
Bir Kızdan Dayak Yedim Üstüne Bir de Ayağını Öpmek Zorunda Kaldım Ne Yapmalıyım?