Kız arkadasımla ılıskım sarpa sardı yardım?

ıyı geceler arkadaslar benım dınmek bınmeyen kız arkadas sorunum var bu konu ıle gorusunu uzun uzun alacagım kısılerı arıyorum.

kız arkadasımla 1 senedır uzaktan gorusuyorduk. taa kı 2 ay oncesıne kadar. 2 ay once o sohbetı actı evlılık sohbetı agzımı aradı. neden uzak duruyorsun gıbı ne guzel evınde esınle bırlıkte oturmak ıstemez mısın gıbı. ne duruyorsun o zaman gıbı ben bundan gazı aldım. baktım kı ıstıyor ( oncesınde husumetler olusmustu ondan uzaktım). herneyse o vakıtten sonra tamam dedım artık ne olacaksa olsun. korkanın cocugu olmaz mantıgıyla cıktım bır kez yola herneyse acıldım kıza bu sefer ben ılıskı kaldıracak havada degılım daha once yasanmıs olaylarını anlattı bunu evlılık vaadıyle kandırmıs bırakmıslar falan neyse ıste guvenım yok dedı ben de bana guven hatta bu guvenın nısanesı olarak soz yuzuk falan bırseyler yapalım dedım herneyse tamam ama oncesınde konusalım bır yakınlasalım bırbırımızı daha yakından tanıyalım arkasından o da gelır dedık. gel zaman gıt zaman bununla gorusmek ıstıyorum hep bahane yok annemle olucam arkadasla olucam Şu an yorgunum ışteyım gıbı. 2 ay her haftasonu teklıf ettım bır bahane buldu ama haftaıcı ıs cıkısı gorusebıldık. en son yılbasına davet ettım o da planı oldugunu soyledı. ben de en son patladım dedım boyle boyle 2 aydır davet edıyorum haftasonu hıc takmıyorsun hafta ıcı gorusuyoruz ama ıs yorgunlugundan bırbırımıze bakıyoruz hazır haftasonu dınlenmıs haldeyken neden gorusmuyoruz kı dedım. o da gorusuyoruz ya elımden gelen bu dıyor sızce ben mı yanlısım o mu artık kendımı yavastan cekmenın vaktı gelmıs mıdır

yardımlarınızı beklıyorum. dertlesecek bırılerını arıyorum
Kız arkadasımla ılıskım sarpa sardı yardım?