Kız arakadaşma cok sert ciktim?

kız arkadaşima ayrilmak istedi cok sert ciktim bir kaç laf etim hayatima bir defa girersin falan sen beni hiç sevmedin dedim engeledim kız hesaplarini kapadi 8 gun ayriydik ben bi bakayim dedim takip atim engel atmadi uzgundu sanirim paylaşimlarindan belidi dayanamadim yazdim konustuk cok sinirli laflarimi unutmamiş baktim girdin gine aklima falan dedi bizden asla olmaz falan guvenmiyorum sana dedi takipten falan çikmadi sevgisinden emin oldugum biri yoksa asla donmem ama sanki cok kırılmış ne yaomaliyim biraz bekledim bilerekten nefes alsin diye

Güncellemeler
7 ay
herkes prenses ayaği cekmiş ben ilişkide kız benim yanimda senin yaninda karim gibi his ediyorum diyordu sevgimi saygimi sadikliğimi full verdim hesapa elini vurdurmazdim ve kizin hep yanindaydim kız aradi karnim ağiriyor bana ilac getir ucardim benim sinirim bana sıkıldım demesidi ya engelin nedeni kendisi biraz dengesiz biridi falan
Güncellemeler
7 ay
ben biraz bekledim baktim bu kız beni aldatiyormu başkasinami giidyor baktim yok kosesine cekilmiş direkt iletişim kurdum bu arada kıza tek ulasabilecegim yer instaydi kız kapadi kızın ailesi cok sıkıntıydı 2 aylik ilişkimizde numarasini veremiyordu korkudan ama hergun buluşup sarilip uyuyorduk siz kadinlar anlamiyorsunuz ben genc bir kızla ciktim sevgili oldum gizli gizli buluşuyorduk peşinden kosacagim bir durum yoktu yani kizla dun konusutum dedi ilkin gelmedin gelseydin senden cok sogurdum
Kız arakadaşma cok sert ciktim?