Kıza kafa attım?

kızlara el kaldırmam hiç ama bu sefer haketti. Sınıftan bir kızla tartıştık bu bana kro hayvan vs hakaret etti yanlışlıkla arkamdan geçerken ayakkabısına basmışım demediği laf kalmadı yok kendinii satsan alamzsın sen bunu allahın öküzü tipsiz falan fişman özür diledik anlamadı hala saydırıyo ben geçiştiriyorum ya he tamam diyorum bu hala hakaret ediyo sınıfın ortasında aklınca rezil edicek bizde ağır adamız kaldıramadım bak dedim kapa çeneni uzatma yoksa ben kapatıcam, bu baktım atarlanmaya başladı iyice yok ne yapabiliyomuşun seni dövdiriymde gör ağzını burnunu kırdırıcam sen kimseyi dövemezsin ezik falan bu kızlığını kullanıp beni dövdürücek aklınca kankilerine sevgilisine falan kafam attı ne diyosun l*n sen senin ananı * kaşar diye bir patladım bu gelip tokat attı bana sonra dayanamayıp geçirdim kafayı kızın burnu kanadı hastaneye götürdüler ne oldu bilmiyorum neden kafa attım bende bilmiyorum tokat falan atabilirdim diye düşündüm sonradan ama alışkanlık olmuş heralde anlık oldu :D pişmanım sizce kim haklı :(
Kıza kafa attım?