Ben tipsizim mesela hiç kız arkadaşım olmadı. Hiçbir hoşlandığım kıza açılamadım nasılsa reddedilirim diye. 31 yaşına geldim 1 kızın eline dokunmuş değilim. Sizce dış görünüş benim sandığım kadar önemli mi? Açılmamakla hata mı ettim?
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kendine güvenmiyorsan açılma sonra travma olur tabi
Kendime güveniyorum ama tipsizim bana hiçbir kız bakmaz. Bunun kendine güvenmekle ilgisi yok. Kendini lavanta sanan bir bok, yine boktur.
Ben tipsizim demen açılınca rededilecegini bilmen kendine güvenmediğini gösterir. Kimleri adam yerine koymak istediğimizi görseniz aklınız şaşar.
O başka bişey, kendine güvenmek başka bir şey. Özgüvenli (çirkin) birini yağmur yağarken şemsiyesiz (tipsiz) dışarı salsak ıslanmıcak mı (reddedilmicek mi) ? Biraz gerçekçi ol. Hayal dünyasında yaşıyorsun.
En azından yaşıyorum senin gibi sadece izleyedebilirdim. Açıldım. Reddedildim. Ama bu beni ne çirkin yaptı ne de travma yaşattı. Insanim ve karşımdaki insan ben istedim diye isteyecek değil. Olmazsa olmaz diyip önümüze baktık.
Senin için kabul edilmek ve reddedilmek diye 2 ihtimal vardı da sordun. Benim için reddedilmek tek ihtimal. Bunu bile bile açılıp reddedilince ben reddedildiğime üzülmem ki. Ben bunun olacağını bile bile olmasına müsaade ettiğim için kendime kızarım sadece. O yüzden benim gibi tipsiz erkeklerin kesinlikle hoşlandıkları kızlara açılmaması gerekiyor.
O zaman Sorunuza cevap buldunuz demektir (:
Farklı bakış açılarını da görmek istemiştim o yüzden sordum.
Ama hata ettin desek tipini diyeceksin Allasen görmüyor musunuz nasıl kızlar nasıl erkeklere bakıyor onların neleri var nasıl bakıyorlar diye düşünüyor insan. Mesele enerji aura duruş göstergesi ama bunu anlatamıyoruz erkeklere.
Tipsiz adamda enerji olsa ne olur, aura olsa ne olur? Ben hiç görmedim tipsiz erkeklerin yanındaki o çok güzel kızları. Benim gördüğüm tipsiz erkekler internetten kendilerine şişme bebek sipariş ediyor.
Ben gördüm ve keyif verici oluyor. Niyetim sizi kırmakta değil. Sinirlenmeden gideyim.
Yok ben kırılmam zaten. Aşkımdan gebersem de açılmam asla.
Sorduğunuz sorularda onu fark ettim 🙃
Sence hiç açılmayıp yalnız kalmak mı daha iyi? Yoksa 25-30 kere deneyip reddedilmek mi?
Birden ben senden hoşlanıyorum demek herkesi ürkütür. Ilgili olduğunu belli etmek gerek o zaten o ilgiyi istemiyorsa3 kendini belli eder illa bir anda hoşlanıyorum cevap ver demek olmaz zaten. Ben 3 kez açıldım olmadı. Ve hoşlanan insan elinde olmadan belli eder zaten tutamamaz tutmamalı içinde. Cevaba gelecek olursak ikisi de değil.
Ben hayatımda hiç belli etmedim kimseye hoşlandığımı.
Ben genelde böyle hoşlantıları sorguluyorum. Zira kendim içimde tutamıyor, karşıya abartı gitmiyorum ama onu sevmem için şans istemeden de geçemiyorum
Herkes bir olacak değil sizi yargılamıyorum
Sen kızsın ama sende vajina var. Reddedilme ihtimalin daha düşük.
😅😅
Doğru söyledim ama yalan mı?
27 yaşındayım hiç sevgilim olmadı 3 kez red yedim ve her sabah günaydın yazan bir tane bile flörtüm yok. Hani nefes alıyor olmam yeterdi😂
Abazanlar için geçerli o. Sen seçicisindir.
Öyle diyorsan öyledir 🤷🏻♀️
Hadi sana kıyak yapayım. Çoğu kadının bilmediği bir şey söyleyeyim. Erkeklerin %90ı külotlu çoraptan çok etkileniyor. Külotlu çorap giyersen çok kişinin ilgisini çekersin. Bende de öyle bişey var. İlgisini çekmek istediğin biri varsa kullanabilirsin. Al bu bilgiyle ne yapıyorsan yap şimdi :D
Mesele de bu etkileyecek kimsem yok 😃 Fiziğim zaten güzel giyinmesini seviyorum. Ama ben esprilerime gülecek zeki birini istiyorum beni anlamasından ziyade beni anlamak istesin, istiyorum. Bu yüzden bekarliktan devamm😅
Takip et merak ettim seni.
Korkma kız zararsızım :D
Korkulacak bir durum yok yeni görüyorum daa kimseyle muhatap değilim. Soru beğenmem kafidir umarım.
Teşekkür ederim.
Seni tanımak istiyorum
Çok emin olduğun birine acılmalısın
Emin olduğum tek şey benden hiçbir kızın hoşlanmayacağı.
Büyük konuşma derim
Benim tipimi görsen , haklısın kanka derdin.
Neren çirkin? Saç? burun?
Toptan her taraf.
O kadar değilsindir bence ya çok yükleniyon kendine gibi
31 yaşındayım Antalya'da yaşıyorum ve hiç sevgilim olmadı. Kimin istediği halde sevgilisi olmaz? Tipsizlerin.
Sen nasıl bir kız istediğini düşündün mü hiç? Kriterlerin olmalı. Öyle ben tipsizim diye düşünüp durursan kızlar da yanaşmaz. Tipsiz olup evlenip mutlu yaşayan bir sürü insan var.
Beni kimse beğenmeyeceği için benim kriterim olmadı hiç. Neyi severim düşünmedim. Nasılsa hiçbiri benim olmayacak niye düşüneyim ki?
Böyle dersen olmaz tabi. Hayattan hiçbir şey istemezsen hayatta sana bir şey sunmaz.
Oturaklısı da bakmayacak oynak olan kız da bakmayacak. Mavi gözlüsü de bakmayacak , kahverengi gözlüsü de mor gözlüsü de. İyi aile kızı da bakmayacak , kaşarı da bakmayacak. O da bakmıcak bu da bakmıcak yani. Benim kriterim olsa ne olur? Olmasa ne olur?
Hayata çok umutsuz bakıyosun.
Çirkin misin sen de?
Dışarda kızlar falan burnumun çirkin olduğunu söylüyorlar. Ama ben kendimi çirkin görmüyorum. Kendimi de burnumu da seviyom aynaya baktığımda benim için çirkin gözükmüyor. Herkesin güzellik anlayışı farklı bence.
Ben herkese göre çirkinim ama.
Önemli.
Ne önemli?
Evet.
Bence beni yerin dibine sokarlardı. Açıldığıma pişman ederlerdi.