Bizim bölümden bir kızdı tanışmıyorduk bakarken yakaladım sonra yine arkadaşları ile bana bakıp konuşuyorlardı bir arkadaşı yanıma kadar gelip bir sanki inceliyor gibiydi. Neyse sonra kızla tanıştım konuşmaya başladık kendisi de hevesliydi ben arkasına oturuyordum dönüyordu konuşuyordu kendisi. Sonra işte bir gün bir yere davet ettim kahve içmeye acelem var gitmem gerekiyor dedi sonra araya tatil girdi mesajlaşıyorum soğuk cevap verse bile sonra ben ne oldu dedim mert dedi ben çekinik biriyim biliyorsun dedi bana göre bir şeyler zamanla olmalı dedi neden benle konuştuğunu tam olarak bilmiyorum ama bence böyle dedi. Ara ara mesaj atıyordum ondan sonra kestim 2 ay sonra yazdım kıza. Bu sefer daha da soğuktu benimle konuşmak istemiyor musun dedim evet istemiyorum dedi. Ondan sonr okullar açılınca üniversiteler yürümedim grupça ödeve çağırdım vesaire benim arkadaş grubuna girdi gibi oldu ama o saatten sonra duygusal bir şeyler olmadı. Kız mı garip ben mi yanlış ilerlemişim ne dersiniz
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bence çok fazla yazmışsın tamam yaz ama çok yazmışsın ama başka bir şey olmuş olabilir biriyle tabışmışta olabilir
Yok kız bölüm birincisi bu dönem geçen dönem hayatında biri olmadı arkadaşlarından da biliyorum ama ben ne yanlış yapmış olabilirim bilmiyorum
Ve zaten normal değil mi yazmam niyetim belli amacım belli ona karşı
tam olarak nasıl davrandın yani konuyu aç mesela konuşurken onum sevmediği bir şey demiş olabilirsin
belkide sıkmışsındır kıza nasıl yazdın
Kız derskolik diye ders ile başladım sonra müzik olsun ne yapıyorsun ediyorsun vesaire klasik muhabbetler yani
Kız başka biriyle sevişiyor bro 😌 sen onu sil geç
hmmm belkidee kız çekingendir belkide erkeklerle konuşmaya pek alışkın değildir
@MaviSever1108 her boku ciselliğe yorma nerden biliyonda saçma sapan bir yorum yapıyon belliki sen çok yaptın
Gündelik takılıyordur o bugün o barda ertesi gün diğer barda sonuçta kızlar midesiz
@MaviSever1108 senin gibi sen kendin öyle bri olduğun için bize de kalkıp öyle diyemezsin nerden biliypn kızı takinıyon mı senin ne haddine tanımdağın bir kıza böyle nir itamda bulunmak
@ikranurturkmen hanımefendi size bir şey diyen yok, çoğu kız artık mikersen değer verir aşık olursan değer vermez. Sayenizde öğrendik 😎
Valla benim soğuk dediğim kız bile o kadar çok kişiye vermiş ki bu devirde zor kadın kalmamış maalesef ki
@MaviSever1108 sayenizde diyorsun genel konuşuyorsun bütün kızları tanıyomusun senin çevren öyle diye hepimiz niye öyle oluyoruz biz hepinize tecavüzcü sapık diyomuyuz karakterin burdan belli
@MaviSever1108 dostum haklısın öyle de olabilirdi ama kız Karadenizli muhafazakar kısımdan gelen bir tip ve insanlara karşı epey soğuk öyle kızı hemen ayırırsın zaten anlarsın kız üniversiteye derse gel evine git öyle birisi kısacası. Kimseyle konuşmuyordu neredeyse geldi kendisi bakmaya konuşmaya başladı sonra olanlar da ortada
Valla büyük şehirlerdeki çoğu kız böyle kusura bakmayın ama basit değilseniz üstünüze alınmayın, kaşar insan kendini iyi bilir zaten. Size bir şey diyen yok ama bu arkadaş kız neden bana pas vermedi diye düşünürken bir başkası onu inletiyor
Size bir söz gönderiyim
www.instagram.com/.../?igsh=NGd4N3dydDdkNnpp
Bizimkiler mühendis akademik kız bir de birkaçı dışı çoğu kariyeri ile ilgili ama ben de biraz öyleyim o tarz kızlar hoşuma gidiyor. Arkadaşın bahsettiği türden kızlar gibş değil kısacası
o zman bence çekingen yani bu tarz durumlara karşı çekingen ya da aoğuk davranıyo
eğer hala arkadaisanız kızı çözmeye çalış bysefer önce arkadaşlıktan başla
@ikranurturkmen sözü okuyun lütfen
@MaviSever1108 benim hem cimsime söylüyosun bana da söylüyosun beni delirtme hala cinsellikle konuşuyosun lwn kız belki çekingennnnn
İkranur aslında durum farklı sana anlatma şansım var mı özelden bu konu dışında rahatsızlık vermicem emin olabilirsin takip ettim seni ama mesaj gönderilmiyor
@MaviSever1108 okucam okucam
@ikranurturkmen benim karşıma çıkan sözler hayatın gerçekleri gözümüzü açma vakti geldi artık
@MaviSever1108 aç aç aç da açarkende herekese karşı saygını koru sonzmanlarda hemcinslerim bozuldu fakat bu sna abize laf etme hakkını vermiyor
@MaviSever1108 dostum ülke hala daha muhafazakar açık veya kapalı olmakla ilgisiz birçok kız ailesi tarafından temkinli yetiştiriliyor herkes sandığın gibi değil senin çevre biraz problemli demek ki
arkadaş saçma aağan konuşuyo biz size tecavüzcü sapık diypmuyuz ama beyfendi kalkmış bize laf ediyo lan bu gmzünü açmak değil bu bir terbiyesizlikkkk
Kanka ben zaten özel okula gidenlere diyorum. @ikranurturkmen üstüne alınmasın
Ben gayet gözümü açtım, bundan sonra nah size çiçek, hediye 😂
benimde muhafazakar bir ailem var annem okadar olmasada babam öyle bende buzamana kadar sevgili yapmadım her erkekle konuşmadım konuşsam da brnim çocukluk arkadaşlarımdı bak benden utangaç olduğu kesin san atek bir şey söylicem okizlar bir erkeğe zor güvenir ama tam güvenir kolay kolay severşer sana 2 tavsiyem var 1. kzıın kalbini kırma diğeride önce atkadaşça konuş
@MaviSever1108 aman bizde diyoduk alsan diye alma ya alma bizene pramız mı ypk biz alırız git o çiçekler nokta nokta yap kendinr
dur bekle
galiba gizli üye olduğun için değiştirsene gizliliğinü bende hesabına giremiyorum
Nasıl kaldırılıyor bilmiyorum ki seni takip ettim ciroimmobile diye giden hesap
wvet evet gizliliğini değiştir
anlamadım bana istek gelmedi dur bir arkadaşıma sorıyım
Engellemişsin beni öyle gözüküyor
sen progfilini
gizlemişsin galiba onu aç
engellemedim engellesem bana şu an yazaöazsob
peki başka hesap açsan
@MaviSever1108 lan bana bak canım sana diyorum ki genel konuşma bazı kızlar diye yazsnaaaaa
ayarlara gir girdikten sonra orada bütün seneklere izin ver ayarlarını değiştir yaniii
He dur bakayım
evett dene bakıyımmm
Bir hesabım daha var onunla gelip yorum yazacam şimdi
tamammm
@MaviSever1108 bu sözü yazanın aklı saygısı olmadığı gibi karakteride yok bu sözü yazanın insanlığı da yok sen kim itsin ki kadınları putlaştırıyorsun
Hesabım bu
@AydınlıMustafa1 bi zahmet kabul ett
@ikranurturkmen söz doğru söylüyor
Bundan sonra kimse bana aşktan, sevgiden bahsetmesin 🙂
@MaviSever1108 bok doğruyu söylüyo
Sözün anlatmak istediği şey şu aslında sen ondan sevgi kırıntısı beklerken bir başkasını onu aynı günde hallediyor. Kimseyi gözünde büyütme diyor
@ikranurturkmen benim düşüncelerim sizin yorumlarınızla değişmez 🙏🏻
@MaviSever1108 senin düiüncelerine saygım var zaten seninde bize saygın olsun
kız garip sal gitsin dayı
Herkes öyle diyordu zaten kendi başına takılıyor ya da birkaç arkadaşı var bölümde çoğu kişi tanımıyor bile ama ne bileyim ben kızı görmüyordum bile kendisi fark ettirdi kendini kendisi konuştu sonra bir yere davet edip mesaj atınca ben suçlu oldum resmen