Kız beni tersledi?

önceleri kızlara önem verirdim tanışmaya korkardım bir kusurda bulunmayım diye dün parkta oturuyordum bir gurup kız gördüm kız meslek lisesinde 11. sınıftalarmış erkek gibiydi zaten birisi benle muhatap olanda oydu şımarık bişey aklı sıra beni makaraya aldılar iki konuştuk tabi bana biraz cesaret geldi kızla tanışma konusunda, sonra oradan ayrıldım uzakta oturan bir kıza gerçekten tanışmak değilde sadece şu aptal durumdan kurtulayım diye saat sordum oturabilir miyim dedim oda gönülsüzce kafasıyla otur işareti yaptı sonra adını sordum ve adını söylemesini beklerken bana "size ne sizi neden ilgilendiriyor dedi" beni tersledi lise çağında bir kızdı sonra çantasını aldı oradan uzaklaşmaya çalıştı arkadaşlarım gelecek falan dedi bende oturmasını söyledim ve o parktan uzaklaştım yani bazı insanlar beni soğuk bulurlar hatta ailem bana zaman zaman odun bile derler sırf diğer insanlara karşı bir kusurda bulunmayım diye susarım insanlar özelliklede kızlar neden bu kadar odun merak ediyorum hani filmlerde olur ya adamı buzun içine koyarlar sonra yıllar geçer ve o adam buzun içinden çıkınca kendini farklı bir dünyada bulur yani demek istediğim kızlar biraz nazik ve kibar olsanız bişey kaybetmezsiniz neredeyse yanına yaklaştığım bütün kızlar öyle hep şımarık tavırlar falan bişey soruyorum öbür taraftan arkadaşı kıkır kıkır gülüyo falan hiç mi saygı kalmadı sizlerde lanet olsun sizin gibilere belki tipime gülüyorsunuz içinizden gülün belli etmeyin bari benim değerim kıçınıza yapışan ve göbeğinize kadar çektiğiniz ve gözünüze taktığınız beş para atmez gözlüklerle ölçülemez
Kız beni tersledi?