fitness hocamı gerçekten abi olarak görüyordum ama instagramdan takip ediyim dedim oda beni etti bir fotomu beğenmiş gecede dm den numaram 5646 su iste niye gelmiyosun canım ara beni yazmış ben şok oldum bu adam resmen sapık ya daha 30 günüm falan var paramı peşin vermiştim gitmesemmi şok oldum?:((
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı. niye gitmiyecekmissinki o sapiklik yapiyor bu sapiklik yapyor su abazalik yapiyor bu tur insanlar bitmez bu insanlar bir yandan olurler bir yandan dogarlar. he tabi bu tiplerden korkuyorsan orasi ayri bir mevzu gitmezssen kaybedersin soyle kaynedersin kendinle olan savasini kaybedersin gidersen kendinle olan savasin kazanani olursun sen ilk once kendin ile olan savasini kazanki sonra baskalariyla olan sorunlarini halledebilesin bun dediklerimi bir dusun derim zarar etmezsin
05 Yorumla
Soran+1 yılne yapıyım peki onu orda rezilmi ediyim yoksa gitmiyimmi
- +1 yıl
her ikisinide yap ilk once asagila ama oyle bisey yapki bu isin ucu sana deymesin sonucta sen instagramdan takibe almissin onu yani rezil et etmesinede once kendini hakli cikartmak icin gerekenleri yap direk gidip bu adam sapik dersen o adamda demezmi sen beni takibe aldin diye bunuda bir dusun ona gore haraket et biliyoruzki sen haklisin ama seytan pisligi sever eger baktin top sana donecek olursa anlat olan herseyi hatta git spor salonunun sahibine anlat hatta onu isten bile atabilir yani sana onerim yapacagin bir seyi dusun 2 defa 5 defa dusun ki zararli cikma bir seyi dusunursen o seyi farkli yonlerden farkli acilardan bakarak dusun ozaman dogruyu yapacagina eminim her zaman icin gecerli hep dusun ama uzun ve farkli sekillerde dusun
Soran+1 yılya dmden kızıcam ve bidaha hiç gitmicem ya nekadar sapık bir herif
Soran+1 yılkardeşim gitmeye karar verdim okim ya para vermişim bide hiç orda yüzüne bile bakmıcam sapığın yapıcam sporumu cıkıcam
En İyi Cevaplar
Vay arkadaş bu nasıl bir ikilem. Bir tarafta tacizci, diğer tarafta 30 günlük spor salonu ücreti. Hangisini tercih edeyim diyor.
Neyse, Yorumum;
1. Gitme 30 günlük paran yansın, gibilmekten iyidir.
2. Git, 30 günlük parana kendini gibtir.05 Yorumla
Soran+1 yılya şöyle ben hiç beklemzdim ama şöyle bişey korkup gitmemiş gibi olur?
Soran+1 yılyo vericem ki çokmu zor ya kadınız diye tacizmi edilmek zorundayız
Soran+1 yılnasıl yani engelliyimde sözlü dalaşmıyımmi
kuzum sen instağramda takip etmişsin. oda böyle şeye cesaret almış.. sende diyeydin seni niye arayacam?
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
33Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı. gitme sen de ona mesaj yaz ben sizi abi olarak görüyordum ama yanılmışım sanırım bundan sonra da siz orda olduğunuz için gelmeyeceğim de. eger salon sahibi degil sadece orda hocaysa parami istiyorum bu sebeplerden dolayi diye söyle
03 Yorumla
Soran+1 yılhoca ya sahibi olduğunu sanmam bidaha gitmiyim ya en iyisi polise veririm diye paramı istiyim orda rezil ediyimmi
- +1 yıl
hayir polislik bir durum yok büyük ihtimalle sözleşme imzalamissindir onlarda sana gelme demiyorlar. ortada hukuki bir sorumluluklari yok. sen git yönetimle konus bu sebepten gelmek istemiyorum parami verin de. vermiyoruz derlerse sosyal medyadan salon hakkindaki goruslerini bildirirsin
Soran+1 yılya ben en iyisi gitmiyim evimede yakın yani okadar değilde gitmiyim ya
+1 yılallah icin pek bir oynak duruyorsun ama bilemedim.
23 Yorumla
Soran+1 yıltamam bak biraz dekolteli fotom var ama yani allh belamı versinn öyle biri değilim ve bana yürüyecek kadar şerefsiz sanmamıstım daha 19 yaşındayım adam 30 ları geçmiş
- +1 yıl
3 Yaşındaki bebeğe , eşşeğe , su damacanasına tecavüz edilen bu ülkede cidden sana yürüyeceğini düşünmedin mi? Nerde yaşıyorsun ya danimarka falan mı
Soran+1 yılkadın başımıza spordamı yuapamıcaz koçum
+1 yılÖncelikle yorumlara çok güldüm. Cok tedirgin kararsız bir ruh halin var galiba. Bence önce mesaj at ne demek istiyorsunuz diye baktın tacizci şikayet edip paranı alirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılhiç gitmiyim dimi oraya
- +1 yıl
Bencede gitme
- Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılSapık değilde ilgili bir hoca gibi geldi bana. Adam asılmamışki niye gelmiyosun ara derdini anlat demiş
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı. Bence bırak başka fitness salonuna geç para kalsın içeride boşver. O adamın niyeti iyi değil. 30 gün içinde o şahısın ne yapacağı belli olmaz..
018 Yorumla
Soran+1 yılharbi ya sabah sabah nasıl canım sıkldı
Soran+1 yılyani bana ne önerirsin
Soran+1 yılaynen macfit bizim avmde hem
Soran+1 yılheh sende yürü bir sen kaldın :)))
Soran+1 yılyanlış anlama demin arkadaşımla konuştum git diyo sen sporunu yap onada pis pis bak muhattap olma aynen öyle yapıcam
Soran+1 yılne alaka ya o suclu bikere
Soran+1 yılya kardeşim ne alaka ya sporumu yapmaya gidiyorum yayıcam zaten onu sapık diye
Soran+1 yılbence sesimi çıkartmassam kötü olur
Soran+1 yılnasıl alıcak öcünü ya benim suçum yokki adam rezil olmaktan korkup bana yürümicek okadar
Abi ayağı kanka ayağı got ayağı derler biraz kaba oldu ama küsüra bakma.. Ayrıca o tarz yerlere gidenlerin yarısı hoçalara veriyorlar cinsellik oluyor yani muhakkak
014 Yorumla
Soran+1 yılbenim sorumla alaka? ben Şu an başıma gelen seyi yazıyorum amcaımda bu ama millet gt olmuş yeminle yaşına başına bakmadan
Soran+1 yılama ben spor yapmaya gidiyorum ve sorumun cevabı bu değil şimdi ben ne diyim bu adama
Soran+1 yılhayır salonda kesinlikle normal adam zaten yaşını başını almış ama instagramdan rehberimdeki kişileri takip ediyim dedim onuda ettim bir tane fotomu beğenmiş hadi normal ama gece 3 gibi işte numaram ara beni niye gelmiyosun canım ayıp değimi ya bunlar?
Soran+1 yılya şöyle 380 küsür para verdim ve 35 günüm falan kaldı aman bidaha ne gitcemde zaten
Soran+1 yılşimdi şöyle diyim sence sana bir abi olarak soruyorum sence gitmiyimmi oaraya polise gidicem diyip paramı gerimi alıyım aslında senden korkmadım diyerek gitsem hani daha iyi değilmi?
Soran+1 yılyani salona gitmiyim dimi bidaha
Soran+1 yılhadi ya ben paradanda geçtim bidaha gitmicem ama sabahları yoktuya ondan dedim neyse sağol ama ben hiç gitmiyim en iyisi
gerçekten rahatsızsan parayı önemsemeyeceksin gitmeyeceksin
02 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten ya gitmemem lazım sapık herif
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. hesap soracak kadar cesaretin yok mu senın? neden bana bunu yazdın bıle dıyemıyormusun? hemen kaçarak bişey elde edemezsin genel kural
023 Yorumla
Soran+1 yılnapıyım peki söyle
Soran+1 yıldediğin gibi yapıcam sapık herif ya 19 yaşındayım oda 33 falan harbi sapık
Soran+1 yılpeki spora gidiyimmi sabahları o yok zaten bağırımmı peki
Soran+1 yılya gerçekten şok oldum bak bir kaç dekolteli fotom olabilir ama hani bana yürüyecek kadar alçak şerefsiz olduğunu anlamamıştım ozaman baya ağır döniyim sporada gidiyim
Soran+1 yıltamam gerçekten çok sağol gerçekten iyi bir ders veriyim ona ordamı hesap soriyim
Soran+1 yılaynen şöyle diyim bozuntuya vermeden hayırdır hocam numara falan noluyo bir sorunmu var
Soran+1 yıltamam ya ben böyle kimseyle sorunlu olmayı sevmem de ondan ama haketti
Soran+1 yılama gidicem oraya yapıcam sporumu baktım beni rahatsız ediyo en kalabalıkz amanda rezil edicem onu hatta polislik değilde iyi rezil olucak kardeşim
Soran+1 yılaynen hani bide evime yakın ya ondan yani o yüzden çok takmak istemiyorum ama bidaha kimse için iyi şeyler düşünmicem hanai beni kardeşi gibi göricene sapık ya ya da itadan senin dedğin gibi yazıp bidaha hiç gitmicem sahil var orda koşarım
Soran+1 yıldimi ya elin sapığın salonuna ne gidicem
Soran+1 yılkocaeli
Soran+1 yılarkadaşım kandıralı ben gitmedim :)
+1 yılAdamın niyeti belki kötü değildir. Tam olarak emin olunca gitme gerekirse...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldayamalı mayamalı deadliftler squatlar ohh şimdi neyden memnun olmadın da trip atıyosun? hadi hadi sen de istiyosun dimi? :D
02 Yorumla
Soran+1 yılanan diyorum neyse
Cevap sahibi+1 yılmadem öyle o tip yerlere gitmeyeceksiniz, sonra ah vah demenin mantığı yok, sırf kızlara dayamak için hoca olanlar daha doğrusu hoca olduğunu sananlar var
Aşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı. Ne yap bak. Git kendine güven ve onu korkut. Diğer çalışanlara yay bana mesaj attı de.
013 Yorumla
Soran+1 yılaynen ya ondanmı korkcam
Soran+1 yılya bide evime çok uzak olmayan biyer ya neyse ben ona iyi bir cevap vericem
Soran+1 yıltamam bugün iş çıkışı gidicektimde vazgeçmiştim
Soran+1 yılben hiç gitmicem
Soran+1 yılama npıyım söyle allah korusun yani sapık ya bu salonda bazen boş bzen dolu aman ya salla ne biçim bir ülke ya millet azmış ya yaminle
Soran+1 yılya sinirim bozuldu hiç muhattap olmicam ama salondaki kişelere yayıcam vardı arkadaşlarım
Soran+1 yılaynen gidicem öylde bir gidicemki
Seninle ilgilendiği kesinde niyeti ciddi mi yoksa gönül mü eğlendirmek istiyor onu sen bileceksin sapık olarak görmen şaşırtıcı taciz mi etti ne yaptı Ada'm?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirak ya gitme baska salona baslarsin. M k sapigi is ahlaki olmayan itin salonuna gitme
02 Yorumla
Soran+1 yılya ama peşin para vermiştim paralayıp gitmesemmi onu
Cevap sahibi+1 yılya da mesafe koy arana parasinida verdiysen. De istemiyorum ben kendim yaparim. zorla yanina gelcek ellicek halide yok
:-) bana gel ucretsiz calistirim. sapik degilim irz dusmaniyim hahs
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kez daha git tavrını falan bak nasil davranacak ama oncekine göre daha salas giyin spora giderken tahrik edecek sekilde falan gitme nasil davranacağına bak sonra ona gore gitme derim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,3b cevap paylaştı. Sadece sana değil tüm öğrencilerine yapıyordur.. genelde aynıdır bu tipler
00 Yorumla
+1 yılGüzellik başa bela. Kesinlikle gitme. Senden faydalanmak istiyor
09 Yorumla
Soran+1 yılaslında gitmemek korkmaktır ama bilmiyorum ne biçim bir ülke lan burası
- +1 yıl
Gitmekte davetiye çıkarmaktır.. teşvik etmektir
- +1 yıl
Yaptığını onaylamaktır. Öyle düşünecek
Soran+1 yılyani dm den kızıyım baya ve hiç gitmiyim
- +1 yıl
Kesinlikle. Gidersen yazdıklarından hoşlanacağını seninde kendisini istediğini düşünecektir
Soran+1 yılyo arkadaşım git dedi aynen gidecem ne yapıcak ya şikayet edrim zormu
- +1 yıl
Neden peki. Başka solun mu yok. Gidersen daha fazla tacize kendini hazırla o zaman
Soran+1 yılya niye peki benmi suçluyu kalabalık salon zaten gündüzleri olmuyo yayıcam o sapık diye
- +1 yıl
Sen bilirsin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılLan adam napmış :D merak etmiş soruyo işte kızım siz ne paranoyaksınız
02 Yorumla
Soran+1 yılya harbiden ya biraz yanlış anladım galiba
Cevap sahibi+1 yılyani gerek yok o adam herkese öyle arayıp sormuş olabilir o yüzden pek takılma sen bak işine
+1 yılpatrona git
paranı iste!01 Yorumla
Soran+1 yılya ben biraz fazla abarttım gibide ama nebilim fotomu beğenmesi ardından gece yazması sonra dedim hayırdır vs gelmiyosunya ondan falan dedi engelledim ama bugun gidicem yüz vermicem
+1 yılsen instigrami begenerek kötü etmisin :)
02 Yorumla
Soran+1 yılbeğenmedim ki takip ettim rehberdekileri öyle yani
- +1 yıl
neyse kurtul ondan
Gizli Üye(36-45)+1 yılCanın istemiyorsa gitme.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgitme bence.. birak 30 gunun kalsin orda
03 Yorumla
Soran+1 yılya ne alaka ya adam akıllı sporumuzaudamı yapamıcaz sapık herif ya iğreç şey o suclu sessiz kalmıcam yuzune bile bakmıcam orda
Soran+1 yılya abi ben sporumu yaparım cıkarım banae o pezevengse ya pislik herif
Aşk İlişkileri konusunda 495 cevap paylaştı. Bırak senin fazlan yok zaten
00 Yorumla
+1 yılSamımıyetın ölçüsünü kaçırırsanuz olacagı bu
00 YorumlaTers bir hareketi varmiydi fitness esnasinda
04 Yorumla
Soran+1 yılhayır ya da ben anlamadım ama şok oldum git fotomu beğen gece gece yaz sapık ya
Soran+1 yılgüler yüzlüyüm bide insanalrı kızınca kırarım yoksa kırmam ya ne bilim böyle olcanı
+1 yılGitme.
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen
Gizli Üye(36-45)+1 yılAraya mesafe koy, yine olmazsa o salonu terk et.
00 Yorumla
+1 yılGitme.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana kadar düşmüşse abazadır adam
00 YorumlaFiziğin bozulur
01 Yorumla- +1 yıl
gsjsja😅😅😅
Aşk İlişkileri konusunda 43,7b cevap paylaştı. Paranı geri iste
03 Yorumla
Soran+1 yılaman kalsın haram zıkkım olsun millet a zmış abi yeminle ya kzadın başımıza sporda yapamıcaz sefsiz pislik herif
Soran+1 yılama gitmiyim dimi
Adam çok mu çirkin
02 Yorumla
Soran+1 yılben daha lise yaşı 19 o ise yaşını başını almış biri ve şerfsiz ya
+1 yılAra onu boya onu
04 Yorumla
Soran+1 yılnasıl
- +1 yıl
Ver veristir
Soran+1 yıldimi ama rakadaşım oarlı olma dedi hem o suçlu yani gidicem sporumu yapıp dönücem kimene
- +1 yıl
Aynen
- Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı.
+1 yılyapma ya
00 Yorumla
+1 yılBedava kadın iyidir
00 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Arkadaşlar 2 aydır fitnessa gidiyordum ama bırakmayı düşünüyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler