Kızlar "Benim için tip önemli değil beni sevsin, huyu iyi olsun yeter." gibi cümleler kuruyor. Hatta "Yakışıklı olup çapkın olacağına çirkin olsun benim olsun." diyor. Yani erkekte çirkinlik mi makbuldür? #büyükyorumcu
Fotoğraftaki kişi de çirkin değil aslında. Çirkin insan yoktur derim her daim dünya üzerinde... Herkes güzeldir/yakışıklıdır. Bu tür fotoğraflar görünce, eksiklerini söyleyeyim istiyorum... Neden çirkin diyorsunuz bu kişiye, onlardan bahsedeyim... Şimdi giyim tarzı hoş değil, değişmeli. Kaşlar kalın gibi duruyor ve ortası da var muhtemelen, alınmalı düzeltilmeli... Dişlerini görmedim, beyaz olmalı, çürük ve sarı olmamalı. Saçlarını uzatsın, sakal bıyık bıraksın veya sinek kaydı tıraş olsun hep. Bir de bu görünüşe bakınca, konuşması böyle çingeneler gibi duruyor. O konuşma öyleyse, düzeltsin... Yani herkeste bir şeyler var, onları düzeltince, güzel oluyor. Yoksa doğuştan çirkin doğamazsın, bu olmaz...
Yakışıklı ya da çirkin oluşu değil.. anlaşmak gereklidir yani aradaki elektrik önemlidir... Bir kız ya da bir erkek vardır dünya güzeli yakışıklısı ama bir yanıyla sevmeyebilirsiniz ya da tam tersi çok karizmatik olmayabilir ama terbiyeli davranışları hoşunuza giden biriyle anlaşabilirsiniz... burda önceliğin ne olduğu önemlidir.. kimi yat kat ister kimi sahiplenilmek maneviyat ister... İnsan kalbinin karakterinin ısındıgı biriyle tanışır konuşur bence yakisiklilikla filan değil...
Ben erkekte önce tipe bakarım çok mu güzelim değilim ama illa manken gibi yakışıklı olsun da aramam. benim begenebilecegim kadar tipi olsun.. yani bakmam diyen yalan söyler kim beğenmediği bir erkeği ya da kızı koluna takip gezer ya da sever.. tabi karakter de önemli ama ilk olarak insani çeken dış görünüştür..
Kendin ol, Hayatı yaşa ve daima keşfet, Kimseyi umursama ve bu senin hayatın Kendine değer ver, yaşadığın hayatı iyi değerlendir. Akışına bırakmayı bil, Kadınlara muhtaç değilsin, Ve git her şeyi herkesi becer.
çirkin olsada erkek erkektir. hem başka kızlar da bakmaz. Ama şöyle de bir şey var erkek çirkin kız çok guzel de olsa o erkekte özgüven düşüklüğü vardır cirkinliginden ötürü ve her zaman bunu gidermeye çalışacaktır. bu nedenle başka kızlara meyledebilie
hayir canim yakismalari lazim sonucta hepimiz ilk basta dis gorunuse bakipta karar veriyoruz tanismaya kimse tanimadan insanin iyi kotu oldunu bilemz kalbini bilemez sonucta dis gorunuste onemli. ama karaktere daha cok onem verilmesi gerek. illaki cok yakisikli veya guzel olmak zorunda degil kimsede mükemmel degil. begenmesi gerek karsisindaki.
bence bu kişiye göre değişir burda bunu sorarak sadece kişisel görüş alırsın. Kimine göre çirkini kimine göre başkası herkes mutlu olduğuyla olur. Ama sana göre makbul olduğunu düşündüğün kişi çirkin geliyorsa sana o kadar da makbul sayılmaz eziyet edersin kendine
makbül demiyelim de daha garanti diyelim... Yakışıklı olunca bir havalar bir havalar çapkınlıklar kızların peşlerinden koşması, kendilerini vazgeçilmez sanmaları anlayacağın kibir tavan yapmış oluyor onun yerine çirkin değil de daha normal tipli birini tercih ederim kişiliğini ön plana çıkaran sevgisini gösteren..
Bu resimdeki adam Romana benziyor. Türk erkeginin eli yüzü düzgün. Su an kantinde erkekleri kestim bu soru üzerine ve gercekten öyle çirkin biri yok. Yani karaktersiz olacağına varsin çirkin olsun 😜😄
ole diyen yalan söyler ben inanmiyorun acikcasi heleki. kiz. guzelse bide istemez cirkini egosu sarsilir bana kalirsada dunya yakışıklı aida istemem cirkinde oeta halli olsun insan olsun adam. olsun yeter
İnsanın kendisine saygısının olması gerek, kendine saygısı olan insanda toplum içerisinde onu yansıtacak giyim tarzına biraz dikkat eder. Kendine bakar, kendini sever. Şimdi resimdeki zıtlığı kimseye yakıştıramam açıkcası.
belli bir olgunluktan sonra 'ayyyyyğğğ çoğğğhkkkkk yakkışıklığğğğğğ'' dönemi bitiyor ve insanlar dış görünüşün yanı sıra daha iş görür kriterleri arıyorlar.
Aslinda soylemeye calistigimiz sey cirkin olsun yakisikli olsun erkegin sadık olanı makbuldur, ama bu demek değildir ki yakisikli olan makbul degildir o da makbuldur :-D
Bunu tiple bir alakası yok aslinda bir çok tipsiz erkek de aldata biliyor oyanaya biliyor. Benim içinse yanıma yakışsın erkek gibi erkek değil adam gibi adam olsun saygılı olsun yetiyor.
Gençken çirkin olsun benim olsun demiştim bir ara da cirkinler de aldatiyor merak etme demişlerdi insan olsun Tarık Akan bana göre rn yakisiklisi ki yaşlı halini gördükten sonra insan olsun diyorum
Ben bunun en büyük eksikliğini yaşıyorum. Ama kızlar tipe bakar abi. Elden ne gelir. Bende bunun için çalışmalara başladım valla :D ama emin ol gerçekten farkı kendi kulakların ilen çevrende duyarsın.
şöyle düşünün herkes güzel bir manzaraya bakmak ister o güzel manzarada kızlar içinde erkekler icinde önemlidir ayrıca çirkin insan yoktur bakımsız insan vardır herkes güzel olabilir 😃
Yok iste ben yakisikliligina bakmiyorum gibi cumleler kuran kizlara ben pek inanmiyorum en azindan bana yakisir mi diye dusunur daha dogrusu hepimiz dusunuruz , karakter zaten en onemlisi e eli yuzu de guzel olsun simdi😊
onemli olan kalbidir. icinin iyi olmasi tabiki %60 daha iyidir. ama evlenirkende aa bunun böbreği guzelmis dalagi harika demiyor insanoglu. herseyden biraz olmali bence tip de onemli kalbide.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Siz dediniz bize. Değişim fotoğraflarını attınız biz de herkes değişir diye düşünmeye başladık. Hani evrim?
Tam olarak öyle değil sevsin ama çirkin değil idare eder olsun
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çirkini ya zengin diye ya da garanti diye isterler. KIzların hayatı çıkar üzerinedir. Aynı anda zenginle evlenip yakışıklıyla sevgili olup ona para gönderen tiplerdir.
En İyi Cevaplar