Köpekten hallice tipleri var biz ayıp olmasın diye konuşuyoruz onlar egolanıp daha güzel kızlarda şanslarını deniyorlar Allah belalarını versin bunların iğrençler
Bana gelenler değil tanıdığım tüm erkekler öyle. Çok safsın. Önceden bende böyle düşünüyordum ama hayat acı bi şekilde gerçekleri öğretti biraz gözünü açık tut umarım senin öğrenmen de acı olmaz. Erkek milletine güven olmaz.
Sana hiç güvenme demiyorum ama sen erkeklerin karaktersizliklerinin ne potansiyelinin farkında değilsin sadece bunu fark et diyorum yoksa sevgiline güven zaten aşırı olmamak sartiyla
@nagatorom tamam sen gidip erkeklerle konuşabilirsin, hepimizin karşısına bu kadar karaktersiz çıkmışsa demek bir şey vardır. Genelleme yapmayın demek boş yani. Onlara göre de cinsel objeden farkımız yok
whitedaisy tam benim kafadasın valla ben de eskiden neden erkekler bu kadar ötekileştiriliyor diye düşünüyordum ta kii hepsinin mağdur rolü yaptığını kızları et parçası olarak gördüklerini ve sinsi yılan olduklarını görene kadar. Artık gözlerim açıldı valla
Anladık sevdiğin var da bizimde sevdiğimiz vardı bizde savunuyorduk şu an bi şeyleri yaşamış görmüşüz uyarıyoruz körü körüne bağlanma diye bu kadar inanman bile hata ama sen bilirsin bana gelen bi şey sen üzülürsün
Yemin ediyorum ben de o kadar pişmanım ki benimkinin kadın düşmanı olduğunu erken fark edemedim sevince kör oluyorsun ne tipine ne davranışlarına bakıyorsun böyle gözüne Brad Pitt geliyor resmen. Yalanlarıyla ilgisizliğiyle manipüle etmeleriyle öyle yıprattı ki bir de üstüne üstlük aldattı üstelik her türlü fedakarlığı yapmıştım onun için. İkizler burcu ve tipsiz erkeklerden uzak durun plis
Evet ya o kadar haklısın ki herkes beni öyle uyariyordu ki hem karakteri hem tipi hiç birini dinlemiyordum sırf onun için herkesi karşıma aldım cidden güvenme diyorlardı aynı üstteki kız gibi herkes aynı değil genelleme yapıp durmayin deyip duruyordum çok inanmistim ve bu yüzden sonunda daha çok canım yandı. Herkese hakliymissiniz dedim. Koç burcu erkeklerinden de uzak durun..
Kaderimiz aynıymış bee yazık ettiler bize ama ilahi adalet var Allah yaşatmadan öldürmez ahımızı aldılar ya gün yüzü görmezler inşallah. İyilikten maraz doğarmış anlamış oldum acı bir şekilde tecrübe ettim. Erkekler bizi aşağılayıp obje gibi hissettirip kötü davranıyor ya aslında kendi ezikliğini bizim üzerimizden kapatmaya çalışıyorlar. Anaları paşam oğlum diye büyütüyor sonra böyle psikolojisi bozuklar yüzünden kendimizi yetersiz hissediyoruz.
Aynen inşallah yaşattıklarını da yaşarlar tek dileğim bu. Kesinlikle çok sımartıyorlar sonra böyle oluyor biz çekiyoruz simarikliklarini psikopatliklarini
Aynen çok tehlikeliler hani bize diyorlar ya kızlar g*erizekalı ne istediğini bilmiyor karmaşık diye aslında kendileri de öyleler kabullenemiyorlar ezikler hsjs
@whitesaisyy11 @madina1 @asdfghjklasdfgjsks kızkar çirkin erkeklerle ya da genel olarak erkekler hakkında ne düşündüğünüz çok umrumda değil ama problem sizde neden böyle diyorum diğer türlü olan erkekleri yani efendi, sadık ve iyi olan erkekleri çekici bulmuyorsunuz ve onlarla birlikte olmuyorsunuz. Sonra bu sizi çeken ne bileyim yakışıklı olduğu için tabiri caizse serseri olduğu için size çekici gelen adamlarla birlikte olup bütün erkekleri genelliyorsunuz. Zaten sen o adam öyle olduğu için çekici buldun onu sevdin. İyi olmasına bakarak sevmediniz ki.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kıvanç Tatlıtuğ'un sırf sarışın diye " o çok çirkin ben sarışın sevmiyorum" diyenlerdensin belli ki.
Çirkinin de her türlüsü var ama, kategorize edince bazı çirkinler bazı çirkinlerden daha göz alıcı gelebiliyor. Bence bu tartışılması zor konu..
Erkek dediğin çirkin olmalı güzellik kadına özgü bir şey jsjskssk kısmetse olur yeliz aklıma geldi
Offf niye ya böyleyim
Çirkin erkek aldatmıyor ve yakışıklılardan daha samimiler.
Aldatır nerden biliyorsun diye sormayın
Aldatıyor.
Hahahahah sen öyle san bal gibi de aldatır
Off ne çok üzmüşler bizi ya hshxksmdjhxc
Üzme sırası bizde jdjskkssk
Aynen öyle gsjfndmsmsjhd 💅
Öyle bir aldatiyorlarki 😂😂😂
O cirkinlikleriyle
Çünkü güzel kızların ilgisini görünce bi yerleri kalkıyor
Kız ağlıcak şimdi bırakın hayal aleminde yaşasın gerçekleri duymasın 😂😂
@whitedaisyy11 bu baktiysa herkes bakar diyorlar o çirkin adam elli tane kıza yazıyor o Halle sinir bozucu
Aynen kendilerini bi şey sanıyorlar bi de🤦🏻♀️
Erkekler kapatılsın. Keşke kadınlara falan ilgim olsaydı diye düşünmüyor değilim shsh
olsun gerçekleri erken öğrensin bizim yasadiklarimizi yasamasin be gdncmsmsjxh
Köpekten hallice tipleri var biz ayıp olmasın diye konuşuyoruz onlar egolanıp daha güzel kızlarda şanslarını deniyorlar Allah belalarını versin bunların iğrençler
Tamam tüm erkekler aldatıyor. Yakışıklılar desen aldatıyor. Çirkinler desen aldatıyormuş.
@madina1 yok ben erkek istiyorumm
Ay cidden bi de ben seviyordum o kadar ilgimden sonra kendini bi halt sanmaya başladı sanki dünyada bi tek kendi varmış gibi🤦🏻♀️
Zaten egosu yüksekti iyice yükseldi bu seviyeye getirmememiz gerek onları hsjdmsmdjhd
Agalar ne çok derdimiz varmış be
ahh be hsndmsmskfj
Hemcinslerimin diyişine göre. Erkek= aldatmak?
Yakışıklılık veya cirkinlikle ilgisi yok tamamen karakterle ilgisi var bunların. Karakteri yoksa aldatır varsa zaten yapmaz ama o da zor bulunur biraz
O zaman genel konuşmayın
E*rkek = ne istediğini bilmeyen aç doyumsuz karı kız meraklısı yalancı güvenilmez XY kromozomu benim gözümde haksız mıyım kızlar?
Çok haklısın
Genel konuşuruz çünkü geneli öyle
Sana gelenlerin geneli öyle demekki kendi adına konuş
Sağol keşke haksız olsaydım ama durum bu uzak durmakta ve güvenmemekte fayda var yoksa mental sağlığım kötüleşiyor
Pick me lik yapma kızım gerçekler acıdır
Bana gelenler değil tanıdığım tüm erkekler öyle. Çok safsın. Önceden bende böyle düşünüyordum ama hayat acı bi şekilde gerçekleri öğretti biraz gözünü açık tut umarım senin öğrenmen de acı olmaz. Erkek milletine güven olmaz.
Pick me lik falan yaptığım yok pick me nedir bilirmisin. İnternet diye bir şey var aç bak
Erkeklerin hepsi melek demedim ben
Sana hiç güvenme demiyorum ama sen erkeklerin karaktersizliklerinin ne potansiyelinin farkında değilsin sadece bunu fark et diyorum yoksa sevgiline güven zaten aşırı olmamak sartiyla
@nagatorom tamam sen gidip erkeklerle konuşabilirsin, hepimizin karşısına bu kadar karaktersiz çıkmışsa demek bir şey vardır. Genelleme yapmayın demek boş yani. Onlara göre de cinsel objeden farkımız yok
Aynen anlayacak ama sonunda canı yanacak. Biraz daha gözü açık davransa dediklerimizi dikkate alıp daha iyi olabilir ama şu an umursamıyor bile
Neyse biz yaşayıp anladık o da yaşayıp anlar gsndmsmdjjc
whitedaisy tam benim kafadasın valla ben de eskiden neden erkekler bu kadar ötekileştiriliyor diye düşünüyordum ta kii hepsinin mağdur rolü yaptığını kızları et parçası olarak gördüklerini ve sinsi yılan olduklarını görene kadar. Artık gözlerim açıldı valla
Umursamıyor falan değilim karaktersiz erkekler var diye iyi olanlar yok değil bunu söylemeye çalışıyorum
Tamam bunu bizde biliyoruz da anlayamazsin onu ve nadir bi kesim onlar da zor denk gelir erkeklere o kadar güvenme demek istediğim bu
Bizde bir sorun yok erkekler manipülatör canım
Bunu sizde biliyorsanız genelleme yapmayın
Umarım pembeli erkek değilsindir, bu kadar savunmayı başka türlü algılayamıyorum
Çok saf bi kızsın üzerler seni
Genelleme yapıyoruz çünkü istisnalara denk gelmedik?
Sen gelmemişsin
@madina1 cidden bende suphelenmedim değil erkekler bile kendilerini bu kadar savunmaz
Sonunda anlarsın bizi boşa yazmayalim böyle demekle anlamaz o yaşaması gerek
Pick me diye boşuna demiyorum erkek savunucusu bu kız başına gelse bizim kervanda yerini alırdı 😂
Anladık sevdiğin var da bizimde sevdiğimiz vardı bizde savunuyorduk şu an bi şeyleri yaşamış görmüşüz uyarıyoruz körü körüne bağlanma diye bu kadar inanman bile hata ama sen bilirsin bana gelen bi şey sen üzülürsün
yok
Yemin ediyorum ben de o kadar pişmanım ki benimkinin kadın düşmanı olduğunu erken fark edemedim sevince kör oluyorsun ne tipine ne davranışlarına bakıyorsun böyle gözüne Brad Pitt geliyor resmen. Yalanlarıyla ilgisizliğiyle manipüle etmeleriyle öyle yıprattı ki bir de üstüne üstlük aldattı üstelik her türlü fedakarlığı yapmıştım onun için. İkizler burcu ve tipsiz erkeklerden uzak durun plis
Evet ya o kadar haklısın ki herkes beni öyle uyariyordu ki hem karakteri hem tipi hiç birini dinlemiyordum sırf onun için herkesi karşıma aldım cidden güvenme diyorlardı aynı üstteki kız gibi herkes aynı değil genelleme yapıp durmayin deyip duruyordum çok inanmistim ve bu yüzden sonunda daha çok canım yandı. Herkese hakliymissiniz dedim. Koç burcu erkeklerinden de uzak durun..
Artı, yengeç burcu erkeklerinden de uzak durun
Kaderimiz aynıymış bee yazık ettiler bize ama ilahi adalet var Allah yaşatmadan öldürmez ahımızı aldılar ya gün yüzü görmezler inşallah. İyilikten maraz doğarmış anlamış oldum acı bir şekilde tecrübe ettim. Erkekler bizi aşağılayıp obje gibi hissettirip kötü davranıyor ya aslında kendi ezikliğini bizim üzerimizden kapatmaya çalışıyorlar. Anaları paşam oğlum diye büyütüyor sonra böyle psikolojisi bozuklar yüzünden kendimizi yetersiz hissediyoruz.
Yengeç zaten anam da anam der ilgisiz bir saniye duramaz koç da egoist ikizler say say bitmez kısaca 12 burcun erkeği de çöp
Çook haklısın bebeğim ❤
❤️❤️
Aynen inşallah yaşattıklarını da yaşarlar tek dileğim bu. Kesinlikle çok sımartıyorlar sonra böyle oluyor biz çekiyoruz simarikliklarini psikopatliklarini
Çok haklısın cidden aşırı egoistti
https://youtu.be/mFTCiBK0n7c
Şu videoya bir bakın bu şerefsizlerin kafa yapısı bu
G*rizekalı olarak nitelendirmiş ezik ashshs
Aynen çok tehlikeliler hani bize diyorlar ya kızlar g*erizekalı ne istediğini bilmiyor karmaşık diye aslında kendileri de öyleler kabullenemiyorlar ezikler hsjs
Onlara her şey müstahak
Asıl kendileri ne istediğini bilmiyor🤦🏻♀️
Evet öyle maalesef paralarını yiyip atın ben artık öyle yapıcam
@whitesaisyy11 @madina1 @asdfghjklasdfgjsks kızkar çirkin erkeklerle ya da genel olarak erkekler hakkında ne düşündüğünüz çok umrumda değil ama problem sizde neden böyle diyorum diğer türlü olan erkekleri yani efendi, sadık ve iyi olan erkekleri çekici bulmuyorsunuz ve onlarla birlikte olmuyorsunuz. Sonra bu sizi çeken ne bileyim yakışıklı olduğu için tabiri caizse serseri olduğu için size çekici gelen adamlarla birlikte olup bütün erkekleri genelliyorsunuz. Zaten sen o adam öyle olduğu için çekici buldun onu sevdin. İyi olmasına bakarak sevmediniz ki.
Helal olsun sana. İşte hep böyle ol ☺️😉
😂😂😂😂niye
Çirkin erkek seni mutlu eder. reçel 💐
İnşallahhj ❤️
İnşallah 🙏🧿🍫☕
çirkinler aldatmıyormus
Yok aldatır
Al senin olsun hepsi ne diyelim.
Güzellik kadına hastır zaten güzel erkek mi olur
O zaman çok iyi erkeğim 😃
Tencere yuvarlanır kapağını bulur :))
Cirkinmi diyorsun bana hahahaha