Yanii sakal herkese yakışan bir şey değil. Sakal yakışmıyor diye bu onu eksik gösterir mi?

Yanii sakal herkese yakışan bir şey değil. Sakal yakışmıyor diye bu onu eksik gösterir mi?

Hayır çirkin değildir ama aslında kadınların makyaj yapması gibi denebilir. ben mesela bebek yüzlü olduğum için kendimde sakal ve tüy sevmiyorum hiç bir şekilde. ama kişisel tercihtir ve zaten güzellik de görecelidir. kimisini yakışır kimisine yakışmaz tıpkı kadınlara uzun saçın yakıştığı veya kısa saçın yakışması gibi. veya makyaj yapmadan güzel olanlar da olduğu gibi.
robert patinson dünyanın en yakışıklısı seçilmiş biri. Yüzü uzun uzattığı sakal farkettiyseniz aşağı doğr yani yanaklar sakalsız eğer yanaklarda sakalı olsa daha farklı bir durum olurdu. Sakalın yakışmaması eksiklik olur muu bu da bilinmez herkese farklı bir şey gider yani
Bu bence tam tersine sakalsız yakışmayan erkek çirkindir sakalda makyaj gibi işte yüzünü değiştiriyor ama ben yine de sakallı seviyorum yani manita falan yapmadan önce sakalsız halini görmeyi de eksik etmem tabi
Hayır bir erkek sakalsız da yakışıklıysa her türlü yakışıklıdır asıl dhdj
Sakal severim ama tamamen kişinin yüzüne bağlı, sakalın yakışmadığı erkekte var mesela.🤷♀️
Mesela ben hdhd
Ne kadar da mütevazi bir Bey djfj
Ebet seni örnek gösterebiliriz fjfj
Ikinci kısım için demiştim ama neyse ahhajs
Heeğ olsundu.🤫
Djdjdj
Teşekkürler ederim.🎈
Cevap
8Cevap
Aksine. Sakalsız yakışıklı olan eleman her şekilde yakışıklıdır.
Yok hayır denmez. Bana ikiside yakışıyo ama bu kişiden kişiye değişir.
Sakal erkeğin makyajı adam yakışıklıysa her türlü yakışıklıdır
Alakası yok bence tam tersi sinek kaydı yakışıklı erkekler var bence
Her erkeğe sakal yakışmıyor ki, yüz tipi ile alakalı bence.
Hayır değildir. Tam tersi kirli sakal bırakan kendini yakışıklı zannediyor. Bir erkek sakalsızda yakışıklıysa o işte aranılandır 🌸
Sakalsızlık yakışmayan erkek çirkindir.
Bazıları da sakalsız komik geliyor
Sakal aksine her zaman daha yakışıklı yapar.🧸
tam tersi bir erkek sakalsiz da yakisikliysa yakisiikidir
Hayır tabii ki de. Robert çirkin mi? Aslaa
Sakalin yakismadigi adam gormedim hic😬
Olabilir
Yo değildir
Bence sakal her erkeğe yakışır
Hayır.
Evet çirkindir. Hem de net çirkindir.
Değildir