Nişanlım herşeyi bitirmek istiyor?

Merhaba arkadaşlar Sözlümle 3 buçuk seneden beri beraberiz. Ve öbür ay nişanımız olucaktı ama babamın kuzeni 40 yaşında beyin kanamasından öldü ve nişanı ertelememiz gerekiyor. Bunu sözlüme anlattım ve çıldırdı. Benimle hiç ilgilenmiyorsun diyor. Öyle değil ama her gece işten çıktığımda yalnız eve yürümesin diye hep arıyorum kendini yalnız hissetmesin diye. Ve dün erken çıkmış işten benimde aküm bitmişti aküm bitmeden yazdım ama aküm biticek diye. Yıl 2016 nasıl akün bitiyor diyor. Biz sana şarj aleti almadık mi diyor. Bende yok kayboldu diyorum ve ona haber vermek için camiye gittim orda doldurdum ve o gün camide çok az insan vardı herkes düğüne gitti diye biride benden rica etti iki tane adam gelicek konser biletleri için onlarla konusabilirmisin diye. Konuştum tabii o arada sözlüme haber veremedim ve delirdi. Ilgisizmisim, onu seviyormuşum, sevsem böyle yapmazmisim. Kız arkadaşlarına göre onların sevdikleri her hasta olduklarında geliyorlarmis. Bizim aramızda 80 km var eskiden her gün giderdim ama düğüne para toplayabilmek için şimdi iki işte birden çalışıyorum üstelik birde dıştan okuyorum ama bana diyor ki çalışmakla adam olunmuyor. Eskiden de tam tersini diyor du sadece sevmekle adam olunmuyor diye. Valla ben kafayı yicem artık böyle konular için böyle yapıyor ya. Sevmesem her gün aramam sormam dimi. Cüzdanımda telefonumda resimi olmaz dimi. Ama anlatamadım gitti. Şimdi de bakın ne yazmış dün gece

Ondan sonrada artık sonuna gelebiliriz yavaş yavaş diyor. Ben onun çocuğu hiç olmicağı olduğunu bile bile onunla yinede evlenmek istiyorum. Çünkü her türlü sevdiğim o benim ve hayatımı onunla geçirmek istiyorum. Çoğu zaman evet abartıyor herşeyi rapor istiyor resmen ama böyle yapmasını hiç hoş bulmuyorum.. Sizce ne yapmalıyım..

Güncellemeler
+1 yıl
Sizce?