Şimdi şöyle biz oyun üzerinden tanıştık sonra benim ailem öğrendi sonra sürekli baskı kurdular konusmusum onunla evlenmek zorundaymisim gibi bende bunu sürekli nişanlıma yansıtıyordum nişanlım asker ve sürekli izine çıkamıyor 1 sene izne çıkmamıştı biz tanıştığımız da ilk izne çıkışında bu işin adını koyduk neyse iyi hoş anlaşıyoruz sıkıntı yok falan ben bunun ailesiyle tanıştıktan sonra ailesi beni istemiyormuş gibi davrandı şu an ablaları beni engellemiş hiç aramızda bir şey olmadığı halde bende bunu ona söyledim bunun için bir kaç kere kavga ettik sonra biz oyun oynarken sürekli kavga etmeye başladık bu benden uzaklaştı sürekli beni yalancı haksız çıkarmaya başladı her kavgamizda bende iyice sinir oldum sürekli kavga ediyoruz artık ben oyun oynuyorum bu bana mesaj atıyor 10 dakka falan geç cevap veriyorum mesajıma dönüş yapmıyor sabah bana ben nişanı atmak istiyorum işte sen böyle böyle geç cevap veriyorsun flaan bisiler dhaa söyledi sonra aileler girdi saçma bir nedenden atılır mı falan diye sonra böyle kapandı bu konu ama bende takıntı olmuştu bu o zaman söz verdi bana birdaha demiycem nişanı atmak istiyorum diye tamam dedim bu bide oyuna para yatırıyor birdaha parada yatirmiycam oyunada para dedi onada söz verdi sonra hem oyuna para yatırdı hemde bir daha nişanı atmak istiyorum diye geldi bu sefer ki sebep anlaşamıyoruz sürekli kavga ediyoruz bak şimdi biz oyun oynarken kavga ediyoruz sürekli oda ölünce hep beni suçladığı için bende patliyorum onada diyorum oyun dışında bir kavgamız var mı yok diyor kendide biliyor bunu ne sözlerini tuttu ve ben paranoyak oldum artık bişi olsa artık en ufak şeyde ben nişanı atmak istiyorum diyor bende annemle konuştum bu konuyu bu böyle yapıyor sürekli bende istemiyorum artık atalım dedim annemde onunla konuştu işte ben çok bunaldım kafam çok dolu iyi bir şey söylese bile ben sinirleniyorum annemde istemiyor musun falan diye sormuş yok ben istiyorum demiş falan annemde demiski siz konuşmayın 1 hafta sen kafanı dinle kendini toparla demiş iyice şimdi benim aklımda sürekli şey var 1 hafta sonra gelip tekrar ben nişanı atmak istiyorum derse insan paranoyak oluyor gerçekten şu an konuşmuyoruz oda yazmıyor bende yazmıyorum bilmiyorum ama ne olacak sonumuz ailemde sürekli baskı kuruyor nişanı atma adın çıkar benim ablalarim nişan atmisliklari var bir kaç kere sende atarsan adımız çıkar yok öyle böyle o kadar arada kaldım ki ne yapacağımı bilmiyorum biri yardım etsin?
Nişanlım sürekli nişanı atmak istiyor ne yapmalıyım?

En İyi Cevap