Nişanlım zorla nişanlanmıs gibi davranıyor. Ben çok seviyorum ne yapmalıyım?

Tek taraflı sevdiğim biriydi. Reddetmişti. Defalarca denedim. Beni sevmesi için hersey yaptım. Ama sevmedi. En son öğrendim görücü usulü biriyle tanisacakmis (yalanmış uzak durayım diye demiş) ben ailemi gönderdim sözde onlardan önce davranacaktım. Ailesi kabul etti. Kızın da kabul ettiğini öğrendim. Görüşmeye gönderdiler kızı. Oturduk ama pek konuşmadı yüzüme bile bakmadı. Söz vs oldu kısa zamanda da nişan. Mesaj falan ben atınca cevap veriyor arayınca da ama çok soğuk ve isteksiz gibi. Zaten neden kabul etti anlamadım. Ben son umut göndermiştim ailemi istemeye. En son istemiyorsun diyerek yüzük attım. Ama hayır öyle bir şey yok istiyorum. Beni böyle yarı yolda bırakamazsın vs gibi birçok şey söyledi. Ağladı. Sonra devam ettik. Şu an hala soğuk. Ne yapacağımı bilmiyorum

Güncellemeler
1 yıl
Beni neden sevmediğini hiçbir zaman anlayamadım. İnsanlar genel olarak tip olsun fizik vs olsun beğenir beni. Mesleğim var iyi bir işim. Her zaman kibar oldum özellikle ona karşı. Her zaman ona karşı olan aşkımı hissettirdim hep yanında olmaya çalıştım.
Nişanlım zorla nişanlanmıs gibi davranıyor. Ben çok seviyorum ne yapmalıyım?