"... sizce normal midir?"olacaktı.
22 yaşında kadın ve 30 yaşında erkeğin evliliği sizce midir?
"... sizce normal midir?"olacaktı.
Normalde 5 yas üstü iyi değil ama bu birazda kafalarnzn hangi yönde olduguyla alakalı bnce asıl düşünmen gerekn karsındakı artk yası itibari ile ewlenmek isteyen senden direk eş olmanı anne olmanı hayat arkadssı olmanı beklıck birisi mesle sen nerde olmak istiosun bnce yasn daha kucuk tabıkı düşüncelerini bilemem ancak cidden ewlilik için daha küçüksün yani sen bubsorumluluğa kendini hazır hissediyomsun he tabı suda var simdi değil 25 şimde ewlencm dersen bu adam durmaz ama bu adam cok iyi sana cidden saygı duyan deger veren birisysede 25-26 ında öyle birini bulabilrmsin şüpeli aranzdaki yas farkı karsindaki kendini genc hissediosa cokta dert deıl sonuçta yanında cocugu olcak yasta deılsın ama sana göre fazla olgun kalıosa oda senı zora sokar hayattan sıkılırsn ikinizin şakaları eglence tarzı uyumsuz kaldımı ewlilik şakaya gelmez yani karsındaki insanla esyanı canını aileni herseyını paylascaksn iyi düşün
Daha kaç kere soracaksın
www.kizlarsoruyor.com/.../q5891725-22-yasinda-kadin-30-yasinda-erkegin-evliligi-sizce-midir
Normal olgun erkek daha iyidir bende mesela 22 yasindayim 35 yasinda sevgilim vardi normal yani canım
@El-Camino yok iyiki gelmemis asiri kizkanclik ve piskopatlik vardi onda
30 yaşında bir adamda 22 yaşındaki kızla evlenmekle ilgili soru sormuş napıyonuz siz?
Oha ciddi misin, link var mi?
Oha djdhdh:d
Cevap
33Cevap
Bu ikinizi ilgilendiren bir husustur. Milletin ağzıyla üstelik de buradaki genç nüfusun yorumlarıyla ilişkini, hayatını yönlendirmek istiyorsan garipsin derim. Ne yani şimdi 150 kişi sana HAYIR derse adama gidip olmaz KS hayır dedi ayrılıyoruz mu diyeceksin?
Valla moruk kendimden 8 yas büyük bir Hatunla evlenirsem absürt bulmam soz. Tabi öyle bir şeyin imkani yok ama neyse 😂
8 yas buyuk kadinla evlenmek mi istiyorsun
Evlenmek istiyorum demedim abes karsilamam olabilir dedim
Normal eşimle aram da 10 yaş var benim sorun değil ki
Bence aşırı bir yas farki degil 10 yası gecmemeli mutluysan seviyorsan önemli değil
Gayet ideal bir fark, fikir ve ten uyumunuz varsa hiç düşünme.
Bana göre 3 yaş küçük 3 yaş büyük olabilir. Sınır bu. Ama cok guzel de olabilir
Gayet bormal yeter ki gerçek sevgiyle sevsinler birbirlerini
8 yaş büyütülecek birşey değil, tabi karşındaki kişinin karakterine ve davranışlarına göre değişir
senin gönlünden geçen neyse odur burdakilere bakma sen
Seviyorsanız takılma çok mutlu olursunuz önemli olan sevgi saygı yaştan bir şey olmaz
Daha kaç kere soracaksın
www.kizlarsoruyor.com/.../q5891735-evlilikte-8-yas-farki-sizce-normal-midir
bence en ideali bu olmalıdır o adam insan ise evlen
Doğru olan da bu. çoluk çocukla uğraşma olgun iyidir. Aklı başında olsun
sorun olmaz bence ama bazen bakış açılarınızın olayları yorumlama tarzınızın farklı olduğunu göreceksin. başlarda bu can sıkıcı olacak ama sonra güzel oluyor
ılerıde cıddı sorunlar olabılır siz 30 yasınıza gelıp delı dolu bır hayat ısterken kendısı bıraz daha sessız sakın hayat ısteye bilir iyi dusunmek lazım kumar oyanamak gıbı bır sey bu
bence çok uygun yaşlardasınız, gereksiz yere kendini üzme, mutluluğunuz daim olsun inşallah
yaşın küçük olsaydı olmazdı ama yasın kaç?
22 yaşındayım
pek bir problem olacağını sanmıyorum ben
Görüşleriniz ve düşünceleriniz yakınsa çok büyütülecek bir yaş farkı değil.
Seviyorsan neden sorun olsun
8 yas çok değilmi ya? 😟
Normal tabi sevdikten sonra her sey boş
Hayır bence değildir acaba kimcedir😂
canım felan mısın sen, ne olur rol felan yapıyorum de. Ama baktım gözlerinden anlaşılıyor, bi' beyinsizlik var sende. Üzdü.
Normal siz isteyin olur
Gayet normal evlenebilirsiniz.
Sıkınti olmaz bence.
Sizce midir ne igrenc bir sey
abi kardeş kanki kanki takılırsınız
Normal dedik ya demin mk
Problem olmaz
Olabilir.
Gayet doğal
normal sorun olmaz
bence normal yani
Olur ya