Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar beyninizi peynir ekmekle mi yediniz.. Gece diye beyniniz uyudu siz mi uyanık taklidi yapıyonuz evlenicem mi dedim ben 😂 yorumlarda daşga geçeyim dedim kendinizi akıllı sanın diye 😆😆😆Allah'ın delileri 🥳
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
47 yas yasli bir yas acik konusacagim 28 yasindaki bi kadinin isteklerini yapamaz mutlu olamazlar ve en onemlisi bi kac yil sonra adam daha yorucu olucak hastalik cikicak kadini yorar gibi benim dusuncem bu
28 de kart yani,35 olsam 28 değil 23-24 tercih ederim max. Yorumlardakiler iyice saçmalamışlar. Gayet iyi çift olursunuz.
Evlenirken etraf aranızda kaç yaş var diye sormuyor ki haberim bile olmayacağı için bir şey düşünmem
Aramızdaki yaş farkı zaten baya belli
Şahsen banane derim benn
Yakışmıyorlarsa ve adam yanında horoz gibi duruyorsa hazır olsun ama laflara
bir şey olmaz testini yaptın makina iyi çalışıyorsa sorun olmaz...
Kendine yazık edersin. Beyniniz yok mu anasını satayım
Neden yaşıtlarım çok mu iyi
20 yaş var canım benim baban yasinda o bu bir. İkincisi birkaç yıla o andropoza girince ereksiyon problemleri başlar sen de gözü dışarıya dikersin bu iki. Kuşak farkı var bu da anlaşmazlık çıkma riskinin yüksek olduğu anlamına geliyor bu üç. O yaştaki bir adam her şeyi yaşamıştır tek veya başka biriyle yani sizin birlikte yaşayıp birlikte tecrübe edebileceğiniz pek bir şey kalmamış bu dört. Zayıf bir kafa yapisina sahipsin kötü niyetle söylemiyorum ileride çok üzülürsün bu beş. Bu liste uzar gider...
Bu siteden birinin kafa yapımı eleştirmesini ciddiye alacağımı sanman... Haaha harikasın
Cok fazla yas farki var
Seviyorsa yaşın önemi yok
Seviyor mu emin değilim erkekler hiç çaktırmıyor
Evli misiniz evlenmeyi mi dusunuyorsunuz
Miras avı djdjdjd
Hayır mirası bana kalmaz
37 yaşından sonra aranırsın
O ne demek
Adam 60 dan sonra ilgisiz kalır sana sende ilgi istersin demek
babam yaşındaki adamla… rezalet
İnş adam zengindir 🤣🤣
Parası için mi? Miras falan