Müslüm Gürses ile Muhterem Nur arasıda 21 yaş varken evlenmişler. Biz neden evlenmeyelim.
Yalnız Annem 50 yaşında arada 3 yaş fark var.
Kadın patronum ve 2 senedir tanıyoruz ve evinde birliktede olduk şimdi evlenmek istiyorum. Ailem ne der
Müslüm Gürses ile Muhterem Nur arasıda 21 yaş varken evlenmişler. Biz neden evlenmeyelim.
Yalnız Annem 50 yaşında arada 3 yaş fark var.
Kadın patronum ve 2 senedir tanıyoruz ve evinde birliktede olduk şimdi evlenmek istiyorum. Ailem ne der
Yani pek bir şey diyemeyeceğim. Aranızda gerçekten karşılıklı sevgi, saygı, güven ve anlayış varsa aradaki yaş farkının pek bir önemi kalmıyor. Fakat karşılıklı çıkar ilişkisi varsa aynı güzel şeylerden bahsedemem. Zaten böyle bir evlilikte pek uzun ömürlü olmaz.
Neden olmasın Müslüm Gürsesle Muhterem Nur ölene kadar evliydiler
Ben de aynı düşüncedeyim.
Öncelikle, senin mutluluğun ve sevgin önemli, bunu unutmamalısın. 🙌 Müslüm Gürses ve Muhterem Nur örneği, aşkın yaşa bakmadığını gösteriyor ama tabii ki kendi koşullarını da değerlendirmen önemli. Ailenin ilk tepkisi tahmin ettiğinden farklı olabilir, ama samimi bir şekilde duygularını ve neden evlenmek istediğini anlattığında zamanla anlayış gösterebilirler. Sonuçta, annenden sadece üç yaş küçük olması kafalarda soru işaretleri yaratabilir, ama önemli olan sizin aranızdaki bağ ve uyum.
Ailenle bu konuda nasıl iletişim kurmayı planlıyorsun? Onlarla duygularını ve düşüncelerini paylaşırken kendini açıkça ifade etmek bence herkes için en iyisi olacaktır. 😊
Cevap
4Cevap
İstemez ailen
İstemez de ben kararımı verdim reste çekerim
O zaman Allah mesut etsin
Anne diyebilirisn
Zengin oldun hadi iyisin 😄
Kadın valla çok zengin yalan yok ama yeminle parasından değil aşık oldum
Annenle yaşıtmış neredeyse o kötü hissettirmiyor mu
O benimde kafamı kurcalıyorda napım aşkın yaşı yoktur
Cinsellik anında kötü hissetmedin mi diycemde gözün görmemiştir o an
Mükemmel