Arkadaşlar enişte adayınız zaten 10 yaş genç görünüyor. Ben de menopoza girene kadar ondan 5 6 tane çocuk yapmayı düşünüyorum. O kadar çocuk yapınca ben de biraz çökerim aradaki fark iyice kapanır artık ahahah. Ne diyorsunuz?
3 ay
Arkadaşlar enişte adayınız zaten 10 yaş genç görünüyor. Ben de menopoza girene kadar ondan 5 6 tane çocuk yapmayı düşünüyorum. O kadar çocuk yapınca ben de biraz çökerim aradaki fark iyice kapanır artık ahahah. Ne diyorsunuz?
Yeter artık be yeter midem bulanıyor şu yaş aralığı evlilik ilişki sorularıyla dış görünüş fiziksel özellik cinsel sorulardan az sorun lan az sorun
Yaş farkı olan ilişkilerde en önemli şey uyum ve ortak beklentiler ❤️ Eğer aranızda sevgi güven ve sağlıklı iletişim varsa ilişki güzel ilerler. Çocuk konusu ise büyük bir sorumluluk bu yüzden hayallerin kadar kendi bedenini ve ruhunu da düşünmen değerli 🌿 Enerjini dengede tuttuğunda mutlu bir aile kurma ihtimalin artar. Kendini dinlemeyi unutma 😊
Cevap
7Cevap
Olur gibi, en azından biri ergen diğeri yetişkin değil, ikisi de olgun yaşlar.. Olur..
Sırf fark kapansın diye mi 5-6 çocuk yahu 😃
Hayır 5 6 çocuğu sadece ondan yaparım başka erkeğe o kadar değer vermem.
İğrenç. Allah'ım beni böyle sınamasın
Anlasiyorsaniz mutluysaniz rakamlara takılmayın
Aynen ya millete baksana hemen şeyinin kalkmayacağını düşünüyorlar. İşlerine gelince 70 yaşındaki adamın bile çocuğu olur derler.
Aynen bos laflar. Sağlıklı dengeli yaşayan erkek 65 yaşına kadar cinsel sorun yaşamaz açık ve net
Eniştenin silah ateş ediyorsa sorun yok
Ben doktorum. Ateş etmeyen silahı da ateş ettiririz
😂😂😂adam kalpten gitmesin dr😂
Barış manço da öyle ölmüştü galiba😂😂
Gitmez merak etme. Ruhu da genç zaten
Ben merak etmiyorum dul kalma diye uyarıyorum, tadalafil denersin tutukluk yaparsa😂
Sdjdj kalkarsa yaparsin
Ben doktorum kalkmayanı da kaldırırım
Bu yaştan sonra ölüyü diriltmsk olur ddjfh
Troll mü😂😂😂
Çoku zenginsin
şu an değilim ama ileride olacağım
Nasıl
İyi bir mesleğim var zaten. Kafamdaki projeyi de hayata geçirince para akacak. Ciddi insanların desteği üzerimde. Enişte adayını da evlenirsek erken emekli ettirmeyi düşünüyorum
Olmaz tbaiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?