Aile & Toplum 25 yaşında erkek 41 yaşında kadın evliliği hakkında ne düşünürsünüz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor sevgilim 41 yaşında bu ay nikah kıyacağız ailem kızıyor ama arada aşk var. Güncellemeler1 yıl kadın dul küçük iki çocuğu da var ama benim için sorun değil onlara da kendi çocuğum gibi bakarım. 25 yaşında erkek 41 yaşında kadın evliliği hakkında ne düşünürsünüz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
cod222222 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 96% 1 yıl Abi erkek dediğin kendinden küçük almalı mümkün olduğunca çünkü kadınlar daha erken çöküyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Peygamber efendimiz de 25 yaşındayken 40 yaşında biriyle evlenmiş. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl peygamberimizin sünnetini gerçekleştirdim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ama kadını iyi tanı. Sırf aşık oldun diye evlenme. Kadın için hava hoş bulmuş çıtır manitayı. Bir sorun olursa olan sana olur. Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Benden 10 yaş büyüktü ilerleyemedik o kadar olabilir böyle şeyler 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olmadı bea işte Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Arada aşk yok senin kafada var özürlülük 0 3 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Buradan gizli kullanıcı bir kızla sohbet ediyordum bana ulaşabilir mi yorumu kim kaldırdı ya Yorumla Soran 1 yıl ben kaldırdım puahahaha Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Git işine ya kodumun ruh hastası Yorumla
agorasevdası Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Aileni dinle. 0 3 Yorumla agorasevdası 1 yıl Ayn knk bakarsın Yorumla Soran 1 yıl ? Yorumla agorasevdası 1 yıl Güzel kardeşim, aranızda 16 yaş var, şu an sana normal gelebilir, ama aynı evin içinegirdiğinde bir süre sonra anlaşamazsınız. Bide 2 çocuğu var diyorsun, bakarım falan yazmışsın da çok zor. Yürümez o iş Yorumla
Gülüşün Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sen bilirsin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Abi erkek dediğin kendinden küçük almalı mümkün olduğunca çünkü kadınlar daha erken çöküyor
Peygamber efendimiz de 25 yaşındayken 40 yaşında biriyle evlenmiş.
peygamberimizin sünnetini gerçekleştirdim
Ama kadını iyi tanı. Sırf aşık oldun diye evlenme. Kadın için hava hoş bulmuş çıtır manitayı. Bir sorun olursa olan sana olur.
Benden 10 yaş büyüktü ilerleyemedik o kadar olabilir böyle şeyler
Olmadı bea işte
Arada aşk yok senin kafada var özürlülük
Buradan gizli kullanıcı bir kızla sohbet ediyordum bana ulaşabilir mi yorumu kim kaldırdı ya
ben kaldırdım puahahaha
Git işine ya kodumun ruh hastası
Aileni dinle.
Ayn knk bakarsın
?
Güzel kardeşim, aranızda 16 yaş var, şu an sana normal gelebilir, ama aynı evin içinegirdiğinde bir süre sonra anlaşamazsınız. Bide 2 çocuğu var diyorsun, bakarım falan yazmışsın da çok zor. Yürümez o iş
Sen bilirsin