Detayı cevaplarda ben de bilmiyorum :/
bir el atın hayrınıza..
bir el atın hayrınıza..
Eğer sen de benim gibi zamanında fazlasıyla ilgi gösterip ek olarak da standartları yüksek bir kişi olarak görünürsen böyle bir tepki alman çok normal. Daha bir kaç ay önce bu sözleri işittim. Sebebi ise gerçekten beni hak etmediğini düşünmesiydi. Tabi özel durumlar da var bizim aramızda. Mesela o benim ilk ve tek kız arkadaşım ancak ben onun bir sekiz dokuzuncusuyum. Çok yıprandığım için böyle demişti. Sizinki nedendir bilemem ama herkesin karakteri farklıdır. Belki gerçekten yetenmediğini ya da senin varsa eğer isteklerinin ona ağır geldiğini düşünerek belki de ayrılma bahanesi olarak söylemiş olabilir. İnsan karakteri kadar sevgi çeşidi var malûm. Kimseye böyle yaptı kesin seviyor ya da sevmiyor diye peşin hüküm veremeyiz.
kardeşim, ben ona sen ol yanımda her yola varım dedim. zenginlik, fakirlik, bilmem ne umurumda değil dedim. öncesini de biliyorum ama umurumda olmadığını benden sonrasını önemsediğimi söyledim. herşey çok iyidi ya. birden bire bu olay patlak verdi. gerçekten olacak iş değil..
Normaldir. Kadınlar kendilerini eksik hissettikleri yerde durmaya çekiniyorlar. Gerçekten eksik olup olmamak umurlarında da değil, öyle hissetmeleri yeterli. O yüzden kalmaya ikna edersen eğer biraz sevgi ve ilginden kısıver. Kendinin ilgiye değdiğini düşüneceği bir seviyede tutarsan her şeyi tekrar etmez bu durum büyük ihtimal.
Başkasını buldum, stop.
Sen zaten geçiciydin, stop.
Çok üzülme, stop.
Hadi bana eyvallah, stop.
Malesef öyle güzel kardeşim. Öz Türkçesi bu özetle. Süslemeye gerek yok :(
Olur öyle. Geçecektir.
Seven insan mutlu edememe korkusu yaşamaz istisna durumlar varsa bilemem, ama seven sevdiği tarafından seviliyorsa ondan mutlusu olmaz ve mutlu etmekte de zorlanamaz, bence ortada bir duygusallik modu var gibi?
Gidesi gelmiş senden ama gitmek istediğini soyleyemiyor sana sebepsiz olduğunu söyleyemiyor, o yüzden duygusallik giriyor koyuyor araya
Tanimadan birşey diyemem
Senden sıkıldım demek aslında birşekilde.
Cevap
6Cevap
Aga korkmuş anladın mı afedersin ama yememiş.. Altında kalırım diye de korkmuş kendimi heba ederim diye de ne bilim her türlü kaygı.. Sevgi olduktan sonra ne bilim saçma..
Çıtanı yüksek görmüş senin ve seni küçük şeylerle mutlu edebileceği hissini alamamış ve de sonucunda korkmuş, seni sevmemiş diyemem..
ya gururlu adam gibi biri ama maddi açıdan zayıf ya da başka bir alternatif bulmuştur. burda sana iş düşüyor göster parada pulda gözün olmadığını ha değişmezse 2. dediğim
Seni sevmiyorum ayrılmamız gerek ama üzülde istemiyorum o yüzden seviyorum diyerek gitmek istiyorum demek.
Acikca söylemiş seviyor ama onunlayken mutlu olamicagini saniyor senin ona laik olmadigini daha iyilerine laik oldugunu düşünüyor
Kibarca kurulan ayrılık sözleri 😉Seven insan ayrılmayı değil ölümü göze alır unutma.
heran seni aldatabilirim yeni biriyle tanıştım demek
Saçma seven asla vazgeçmez hep cabalar daha fazlasi icin
Sakin yapma oyle birsey
Kardeş ne yapalim sana
Bunu bende dedim gercektende ciddi bir ayrilik sebebi bu.
yahu sevdiğini söylersen ister mi ayrılmak, o zaten seviyor seni.
bak ben çocuk değilim. adam gibi başkası var deseydi, ne bileyim sevmiyorum deseydi, canın sağolsun, mutluluklar dilerim derdim. ama işte bu seviyorum ama istemiyorum muhabbeti yalan dolan geliyor bana tamam mı. ben de diyorum ki bir parçacık dürüst olur insan. hiçbirşeyin hatrı yoksa insan kendi verdiği emeğin hatrına dürüst olur. bu kadar alçalmamak lazım yani..
Seni mutlu edemeyeceğini düşünüyor bazi sebeplerden dolayi oyüzden de ayrılmak istiyor
kisaca baska bahane bulamadim da bunlari uydurdum diyor
Çok seviyor ve mutlu edemem diyor kısaca seni silmiş başka başka biri var ve seni kırmak istemiyor söylerken nokta
Seni çok seviyorum ama mutlu edemem diye korkuyorum, bu nedenle ayrılmak istiyorum demek
Ben daha iyilerine layığım. Ok bye bye
Bahane gibi geldi bana.
Seven insan birakmayi gec fedakarlik yapar birliktelik icin.
Ya bu nasıl bahane hxjadlşajdlsd
Yoluna bak napıcan başka
Saçmalama be değer mi
Tabii ki değmez. en çok kendini seviceksin.
Geçicek
çok şey demek anlayana :D
yani sen benle uzun süreli düşünme demek
uzun hikaye bence başkası vardır . kadın aklı bu akıl ermez
takma kardeşim.. umursamaz ol senden iyisi olmaz
sen daha iyilerine layıksın demiş
Zırvalamış bas engeli
bu bahane degil ki
Yalan bee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar