bir insanın ruhunda aldatmak varsa değil Ukrayna eşi yanında iken de aldatır.
kadının biri kocasının kıskançlığında bıkmış ve bir gün ona yapmadığım şeylerle beni suçluyorsun ki bende seni benim kilodumu sen çıkaracaksın bende seni aldatacığım eşi inanmaz olmaz demiş Kadın bir erkekle anlaşır falan saatte evin dışındaki tuvalete gel ve bekle demiş. kadın buluşma saatine yakın hamur açmaya başlamış buluşma saati gelmiş kadın eşine hayatım ellerim hamurlu çişim geldi donumu aşağı çek işiyip geleyim kocası da eşinin donunu aşağı çekmiş gerisi malum kıssadan hisse saygılar00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılzaten ukraynadaki kadınlarda hemen gelsinde salak bir türk onunla ilişkiye girelim diye bekliyor değilmi ne gerizrekalı insanlarsınız ya hayatında 1 tane ukraynalı tanımayanlar burda ukraynaya gitse aldatırmısınız falan salak salak sorular bu resimdekiler ukraynalı bile değil
05 Yorumla
Soran+1 yılResmi ben eklemedim. Ayrıca Ukrayna'lıların türkleri sevmediğini biliyorum, ama oraya giden türk erkekler seks işçisiyle de olsa aldatıyor.
Cevap sahibi+1 yılresmi siz eklemediyseniz soruyu kim sordu? ayrıca rusyada vuhuş yasak ve yapmanın cezası var türkiyenin aksine yasal değil ukraynada büyük ihtimalle rusyanın kurallarını uyguluyor olabileceğinden dolayı ukraynadada vuhuş yasak olabilir ama bundan emin değilim eğer ukraynada serbestse ozaman birşey diyemem ama rusyada yasak olduğu için ukraynadada olabilir diyorum ama net birşey veremiyorum ukrayna konusunda
Cevap sahibi+1 yılayrıca ukraynaya gidincede seks işçileri dışındaki insanlar hangi milletden olursa olsun evli bir adamla ilişkiye girmez ayrıca ukraynalıların türklerle sorunu yok
Soran+1 yılUkrayna'lılar Türkleri sevmiyor, hatta araplarla bir tutuyor. Oraya kızlar için giden Türk çomarlarının iyi bir izlenim bıraktığını düşünmüyorsun sanırım? Ukrayna'da fuhuş yasak değil ayrıca.
Cevap sahibi+1 yılrusya ve ukraynanın yasaları nerdeyse aynı rusyada yasak olduğu için ukraynadada olabilir diye düşünmüştüm ve ukraynalılar türkleri seviyor çoğunluğu aşırı dinciler ve sağcılar sevmiyor sadece
+1 yılBana göre hayır diyen yalan söylüyor. Erkeklerin doğasında var bu ayrıca çevredeki faktörlerden de kaynaklaniyor "erkek yapar kadın yapamaz" diyip tepemize çıkardılar o yüzden kendilerini üstün görüyorlar. Boşanmalar neden arttı? Çünkü kadınlar bunu kabullenmiyor artık ama bu onları maalesef durdumuyor, doğalarında var.
02 Yorumla
Soran+1 yılİnsan çok eşli bir tür aslında, sadece kadınlar değil.
Soran+1 yılSadece erkekler değil olacaktı jdjdş
Bir Türk erkeğinin karısını ya da sevgilisini Ukrayna'da aldatma olasılığı İstanbul/ Aksaray'da aldatma olasılığından çok daha düşüktür.
03 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hiç Karım olmadığı için cevap veremedim.
Sanırım Sevdiğim ve değer verdiğim, aramız harika bir eşim olsaydı asla ama asla aldatmazdım.
Ama günümüz ilişkileri içinde eh işte karı-kocayız diyebildiğimiz bir ilişkim olsaydı vallahi gözünün yaşına bakmaz, eli boş dönmezdim Ukraynadan04 Yorumla
Soran+1 yılİkincisi gibi bir ilişkiniz olsa karının aldatmasını da sorun etmezdin umarım?
- +1 yıl
İşte bu yüzden kadınları sevmiyorum. Yaptığı çoğu şeyi kendi istekleri ya da seçimleri için yapmıyorlar. Mantık belli,, erkek yaptıysa bende yapacağım mantığı..
Doğru değil doğruluğunu savunmuyorum ama; şöyle açıklayayım. Diyelimki Ukrayna.. ortam harika kızlarla dolu.. Bir şekilde seni ayarladılar.. nefsine yenik düştün falan filan vel hasıl eşini aldattın ( Yani bir takım karşı konulamaz şartlar veya zevkler devreye girdi)... Eş bunu öğrenince sırf sana ders niteliğinde seni aldatır. O yaptı bende yapayım.. Zevkten istekten ya da ihtiyaçtan öte.. sadece intikam duygusuyla.. Senin cevabında bu doğrultuda dikkat ettiysen...
Soran+1 yılİntikam duygusundan bahsetmiyorum, senin aldattığını bilmeden aldatsa? Ortadoğu çomarı olduğunu belli etmemek için lafı uzatıyorsun.
Aşk İlişkileri konusunda 709 cevap paylaştı. ukraynali kizlarda siraya dizilmis bizim Turk erkeklerini bekliyorlardi.
Caaaanim italyan erkekleri varken :D33 Yorumla
+1 yılKarakter meselesi... herşeyden önce annemi ve bacimi düşünürüm ve ona gore hareket ederim... kısacası karakterime ihanet edecek davranışlardan kacinirim...
20 Yorumla
+1 yılYa ben gercekden anlamıyorum ya bu türk erkeklerin bu yabancı sevdasi nedir yaa ne buluyorlar bu götü boklu kadınlardan ve neden hep türk erkekleri yabancı kızlarla oluyorlar bikerede türk kızları yabancı erkeklerle olsun
00 Yorumla
+1 yılBu soruyu sorman çok garip ya, nasıl böyle şeyler aklınıza geliyor daa yazabiliyorsunuz aileniz de böyle olaylar mı oluyor? yorumlar da aynı hepiniz fesatsınız erkek kadın ayrım yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 575 cevap paylaştı. Aldatmam diyen erkek yalan söyler valla ama hakkını yemem kimsenin %95 aldatıyosa %5 i adamlığını koruyo :D
04 Yorumla
Soran+1 yılKomik bir durum değil bu.
Soran+1 yılAldatılsan çok kolay kabullenirmişsin gibi bir havan var.
İstiyorsam sadece kadınların yasadigi ulkeye gideyim. Allaha sukurler olsun karakter sahibiyim. Evde bekleyen esim ve cocugum varsa bakmam baska kadina.
10 Yorumla
+1 yılBenim erkek arkadşım 1 sene kaldı ukrayna' da. İş için gitmişti. Kişiden kişiye değişir o bence
117 Yorumla
Soran+1 yılAldtamıştır muhtemelen
- +1 yıl
1 senede en az 30 kızla yatmıştır orda :D sende orda seni bekliyo diye düşünüyosun heralde güzel mantık :D
- +1 yıl
aynen %99, ben odesaya gittim yazın, otelde türkler vardı, evli erkekler hemde çogu, hepsi kaçamak yapmaya gelmişler oraya karılarına yalan söleyip :D
- +1 yıl
Sizin mantaliteniz ne kadar farklı. Yazık size ya. Gerçekten üzülüyorum. Seks' i hayatınızın merkezine koymuşsunuz. Seks hayatın merkezinde olmamalı. Hayatla paralel devam etmeli. Obez insan için nasıl yemek yemek hayatın merkezinde ise abaza için de seks öyledir. Ama sizin suçunuz yok. İçinde yaşadığımız toplumdan kaynaklanıyor.
Soran+1 yılBu şekilde görmezden geliyorsun demek. Tabi senin gibi saf kadınlar da olmalı.
- +1 yıl
abazalıkla ilgisi yok aslında ben çok sayıda güzel kızla birlikte oldum ama gerçekten ruslar, ukraynalılar, belaruslular bambaşka :)
- +1 yıl
Ukrayna' ya giden her erkeğin aldatacağını düşünüyorsan veya eşinin ukraynaya gittiğinde seni aldatacağını düşünüyorsan bu durumun çözümü onu ukrayna' ya göndermemek mi sence? Orda aldatan adam burda hiç aldatmaz mı? Diyelim ki burda hep senin denetiminde. Aldatmadı. Bu durum içine ne kadar siner?
Soran+1 yılUkrayna'ya giden her erkeğin değil, Türk erkeklerinin aldatacağını düşünüyorum ve bunun çözümü ama*lak türklerle evlenmemek.
- +1 yıl
bence bunun çözümü en az onlar kadar güzel olman buda çok zor :D
- +1 yıl
İşte bak @gambler1903 mantalitesinde insanların toplumun %90' ını oluşturduğu bir toplumda yaşıyoruz. Bu adamın çocuğu da aynı bu mantalitede olacak. Çünkü kafasında hep seks var. Bunlar hep açlıktan oluyor işte. Karnı aç olan insan yemek düşünür. Uçkuru aç olan da seks düşünür hep.
- +1 yıl
ahhaa iyide ben 100 e yakın taş gibi rusla beraber olmuş birisiyim :D ama bu işin sonu yok öyle diyim, hep daha güzeli çıkıyo :D
- +1 yıl
@gambler1903 iyide abazalık yattığın kadın sayısıyla ters orantılı değilki. Bunu bile bilmiyorsun. İstersen bütün dünyayı becer. Sen yine abazasın. Kadınları seks objesi olarak görüyorsun. Şu an o kadar boş konuşuyorum ki adım gibi eminim kendini hiç sorgulamayuacaksın bile. Ne diyor bu dangalak diyip geçeceksin. Ama ben yine de sizi kendinizi sorgulamaya davet ediyorum. Kendim için değil. İlerde belki kızın olacak ve bütün erkekler kızına senin kadınlara baktığın gözle bakacak. Bundan emin ol. Çünkü çürüme toplumun köküne işlemiş.
- +1 yıl
bazı konularda haklısın ben seni haksız bulmuyorum ama benim şu an sevgilim yok, evlide değilim o yüzden böyle rahatım, evlenicegim kdr çok seversem birini aldatmam ben ;)
- +1 yıl
@gambler1903 Ya olay aldatıp aldatmamak değil aslında. Aldatma her toplumda olabilen birşey. Onlarca kadınla yatmak da değil. Mesele toplumdaki erkeklerin kadınlara bakış açısı.
- +1 yıl
onda da haklısın ama şöyle bişey var, benim çevremdeki kızlar sadece para ve maddiyata önem veriyo, onlarda duygu yokki bende olsun, öyle yaklaşırlarsa bende onları seks objesi olarak görüyorum :(
- +1 yıl
Yorumları okudum , sana katılıyorum arkadaşım. Erkek çok adam az , o yüzden adam olmayanlar anlayamaz.@asumanhatun
Aldatmak isteyen kendine bahane aramasın. Sizde güvenmediğiniz insanlarla birlikte olmayın ki bu sorulara gerek kalmasın.
00 Yorumlaay ne tatlılar ya :) benim böyle bir talebim olmaz ama diyelimki şans eseri bunların olduğu bir odaya düştüm hepsine dokunmak isterim.
00 YorumlaEvlenecek kadar seviyip evlendiysem aldatmam, başka kadınlara ilgi duyuyorsam hala daha evlinmem zaten.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Ya erkeklerin beynide pantolon icinde degil ya niye hemen aldatsinlar
01 Yorumla
Soran+1 yılYorumlara bakılırsa %99'unun öyle
Aldatma ihtimalim yüksek oradakilere kıyamadığımdan
02 Yorumla
Soran+1 yılKarında seni aldatsa tepkin ne olur peki? Sonuçta bilmem kaç hafta yalnız kalacak kadın.
ukraynadaki kadınlar güzelde bacım değil aldatacak olsa türkiyedede aldatır ukraynaya iş görüşmesine gitmesine gerek yok
00 YorumlaBen evliyken 2 ay kalmıştım ukrayna'da. Ama aldatmadım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılşu güzelliklere bak ya.. aldatmama gerek yok evlenmeyi pek düşünmüyorum. ilk önce hayatımı yaşıcam ondan sonra evlenirim. ";)"
00 Yorumla
+1 yılBu hatunlara ben bile iki kere bakıyorsam, aldatmam diyen adamın alnını karışlarım
01 Yorumla- +1 yıl
Aldatan eşin de alnını karışlarım o ayrı...
boyle kadın turkıye de yok sankı fıstık gıbı kızlarımız var. aldatan adam heryerde aldatır yapmayacak adam da yapmaz
00 Yorumla
+1 yılGorende saniyoki ucaktan inince ruslar etrafini sarip soyunup op beni demeye basliolar 😀 orda aldatan burda da aldatur
00 YorumlaO kadar mı pislik görüyorsunu bizi yaa?
Ama imajımız kötü doğrudur01 Yorumla
Soran+1 yılYorumlara baksana?
oraya gidipde aldatmadan gelen varsa kesinlikle yalan söylüyodur
ya da erkekliği bitmiştir14 Yorumla
Soran+1 yılAldatmayan erkek değil adamdır.
+1 yılheralde yani buda soru mu :D orda zaten erkekler kaynaşıyo birbiriyle, kızları paslaşıyoruz şu iyi bu daha iyiydi falan diye :D
01 Yorumla
Soran+1 yılO sırada karın da seni aldatsa kızmaya hakkın olur mu sence?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatırım tabii ki de. Erkek dediğin aldatır ve bu oldukça normal bir durumdur 😊
013 Yorumla
Soran+1 yılKomik olan, bu zihniyet sadece ahlak bekçiliği yapan ortadoğu erkeklerinde var. 14 yıl ingiltere'de yaşadım ve bir kişinin bile erkek dediğin aldatır dediğini görmedim, müslümanlar ahlaksız hep.
Cevap sahibi+1 yılBen deistim. :)
Soran+1 yılSonuçta ortadoğuda büyümüş bir deistsin. Cidden farketmiyor arap zihniyetli çok ateist gördüm bu ülkede.
Cevap sahibi+1 yılOrtadoğulu değilim. Güney Anadoluluyum.
Soran+1 yılTürkiye'nin tamamı ortadoğuya dahil artık bilmiyorsun galiba.
Cevap sahibi+1 yılDeğil. Türkiye Anadoludur. Anadolu Ortadoğudan farklı bir coğrafya.
Cevap sahibi+1 yılBir de ARTIK Ortadoğuya ait derken neden ARTIK? Kıtalar yer değiştirdi de haberimiz mi yok?
Soran+1 yılOrtadoğu ifadesi siyasi bir ifade biliyorsun değil mi? Coğrafi değil?
Cevap sahibi+1 yılBütün Ortadoğu ülkelerinde şeriat var. Türkiyede şeriat yok. Demek ki Türkiye Ortadoğu değil.
Soran+1 yılİran cumhuriyet ile yönetiliyor. Ayrıca ülkenizin başına siyasal islamcılar geçtiğinden beri tüm dünya için ortadoğusunuz, senin bunu kabullenmemen bir şeyi değiştirmeyecek.
Cevap sahibi+1 yılSiz nerelisiniz?
Soran+1 yılBaba tarafından ingilizim. Annem türk maalesef.
Cevap sahibi+1 yılNeden maalesef?
Gizli Üye(36-45)+1 yılHatunuda alır götürürüm.. Malum gideceğim, akşam otele geldiğimde tek kalmak istemem benim hatunu yerim orada.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu karılar niye radyasyondan etkilenip mutasyonlu doğmuyorlar? Onlar mutasyon geçirse kadınlar da Ukrayna karıları diye dert etmese.
00 Yorumlaevli olan kesinlikle yapmamalı bir kere. Evli olmayan da gelecekteki eşini aldatmamak adına yapmamalı. Evli değilim daha adı aldatmak olur mu derseniz, tartışılır ama bence olur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 404 cevap paylaştı.
+1 yılyani şimdi olmadan insan yok mok asla yapmam mapmam diyesi geliyor ama hatunalra bakınca da ulan az delikanlı ol yalan söyleme de diyor yani
00 Yorumla
+1 yılyerli malı yurdun malı herkes ona kullanmalı ben yabancı oyuncuya karşıyım : D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aldatmak isteyen adam arka sokaktada aldatır ta oralarda fırsat kollamaz
00 Yorumla
+1 yıl1 yok derim 2 yok derim 3. Derim ama buda can 😂😂 4. Yeee allah ne verdiyse 😅
11 Yorumla- +1 yıl
güldürdün :)
+1 yılkarımda oralı niye aldatıyım biz adriananın kocasımıyız
00 Yorumla
+1 yılHayır aldatmam ama eski sevgilim orada o sıkıntı olabilir :-D
00 Yorumla
+1 yılEşinin ya da sevgilinin başkasına dokunduğunu gözünde canlandır. Sonrasında ona miden bulanmadan yaklaşabilirim dersen aldat
10 Yorumla
+1 yılYapan yapabilen için o kadar uzağa gitmeye gerek yoktur bence
00 YorumlaBu kızları kıskanacağınıza bu kızlar gibi olmayı deneseniz ya.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen kıskanmıyorum. Sorunun erkekler aldatırken aptal gibi evde kocasını bekleyen ortadoğu kadınlarıyla. Türk kadınlarının gözü açılmalı artık.
erkek aldatır ADAM aldatmaz
52 Yorumla
+1 yılBak simdi, esegin aklina karpuz kapugunu sokmayin:)
00 YorumlaMaca gitcem Ukraynaya bir goruyum oralari ona gote yorum yaparim :)
00 YorumlaKarısı bile gitse lez ayağına kocasını aldatır büyük konuşmamalı..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,7b cevap paylaştı. Şimdi Ne desem Boş :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle bir foto koymuşsun, bide sorduğun soruya bak. Ne kadar ironiksin. 😀😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 678 cevap paylaştı. Hayır diyerek büyük konuşmak istemem
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım karın seni boynuzlar
bu kızların arasında ben bile bozarım niyetimi :D
13 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılyollatman kesinlikle.
10 Yorumla Çoğu aldatır bence..
70 Yorumla
+1 yılUkrayna'ya iş ziyaretine gitmesem de aldatırım..
00 Yorumlaİşe göre değişir
Tempo yoğunluk mekan vs00 Yorumladürüst mü olalım yoksa içini mi rahatlatalım?
09 Yorumla
Soran+1 yılDürüst ol.
- +1 yıl
E bu cevabımdan ne demek istediğimi anlamışsındır. Burda aldatmam diyenler yalan söylüyor, dürüst olanların cevabı belli..
Sen sormadan ben söyleyeyim evet kızmaya hakkım olur hatta çok daha kötü şeyler üzerine bir de ortada kalır..
Kadın erkek her konuda eşit değildir geciceksiniz onu, işinize geldiğinde ben kadınım deyip çok güzel kullanıyorsunuz bunu işinize geldiğinde de ne farkımız var eşitiz biz.. yok öyle bir şey.. erkeğin aldatması duygusaldır, duygusal bir aldatma varsa bu aldatmadır, yılda bir kaçamak kadın bilmediği sürece yapılabilir.. sürekli olmasına katılmıyorum bu da normal değil..
Soran+1 yılTürk erkekleri ikiyüzlü diye düşünüyorum ve bunu onayladın teşekkürler. Bu yüzden dünya sizi araplarla bir tutuyor, kadınları insan yerine bile koyuyorsunuz.
Soran+1 yılKoymuyorsunuz *
Soran+1 yılİngiliz kadınları daha iyi çünkü ingiltere'de erkeklerin sizin gibi davrandığını görmedim. Orada kadın olmamıza izin veriliyor. Siz ise erkekliğinizi yüceltirken kadını kadın yapan şeyler yüzünden kadınlara zarar veriyorsunuz. Tipik müslüman saçmalığı.
- +1 yıl
Bunun müslümanlıkla ne ilgisi var? Çok basit bir örnekle bir erkek üstü çıplak dışarıda dolaşsa kimse yadırgamaz ama bir kadın bunu yapamaz, bu doğanın bir kanunudur bunun herhangi bir din ile ilgisi yok, vucudlarımız farklı düşünce yapılarımız farklı her şeyimiz farklı, bu kadını düşürmek erkeği yüceltmek değildir bazı durumlarda da hatta çoğu durumda kadın önde gelir.. kadın erkek eşitliği işe gelindiği gibi kullanılmamalı yerine göre kadın olmanın dezavantajları vardır yerine göre erkek olmanın.. sen şimdi bunun olumsuz yanını alıp kadını köle sanıyorsunuz dersen sana milyon tane erkek olmanın olumsuz yanına alır erkeği köpek sanıyorsunuz derim.. umarım anlatabilmişimdir.. söylediklerimle aldatmayı savunmadığımı anlamışsındır umarım, olaya daha geniş bir açıyla bak..
Soran+1 yılDoğanın kanunu değil ATAERKİ!!! Batılılar bu gerici davranışları bırakırken siz müslümanlar sürdürüyorsunuz, böyle bir alakası var.
aldatacak olana ukrayna Türkiye farktemez
00 Yorumlaaldatmayanı yoktur bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Neden arkadas aldatmak mecburi mi
00 Yorumlaona aldatmak denmez
sayılmaz o04 Yorumla
Soran+1 yılTürk erkekleri kadar iki yüzlü bir ırk var mı ya...
Soran+1 yılSanmıyorum
+1 yılUkraynalılar ile yapılırsa aldatma sayılmaz😂😂
03 Yorumla
Soran+1 yılKarın italyaya gidip onlarla yapsın o zaman o da aldatma sayılmaz.
- +1 yıl
3 kere gittim, İtalyan erkekleri tırt
+1 yılSen bile kendini aldatırsın bunlarla :D
00 Yorumla
+1 yılgittim..
doymak önemli olan..00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir seyahate gönderilme şansım -1000000
00 Yorumla Aldatmam. Karaktersizliğin lüzumu yok.
00 Yorumla
+1 yıloraya ben gitsem kendimden şüphe ederım:)
03 Yorumla- +1 yıl
kadınlara baksana:)
Yapacağımı söylersem aldatma olmaz
00 Yorumla
+1 yılŞimdi hayır diyorum ama nefs çok azgın
00 Yorumla- Devamını Gör (34)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Ukrayna'ya iş için gitseniz karınızı aldatır mısınız?
En İyi Cevaplar