+1 yılİzin vermek, almak bana göre değil. Gerçi sevince bana göre olmayan birçok şeyi kabulleniyorum. Sevdiğim insanlar (annem, babam, arkadaşlarım...) genelde otoriter ve kuralcı. Türkiye'deki birçok insan için herhangi bir ilişkide hesap vermek normal. Arkadaşına, dertlerinle ilgili hesap vermek zorundasındır, ailene ne giydiğinle ilgili, eşine sevgiline kendine zaman ayırdığın aktivitelerle ilgili. Tabii, insanlar sevdiklerine nerede oldukların, kimle olduklarını söyelmeli çünkü dünyanın bin türlü hali var ve onun dışında da sevdiğin insanın seni merak etmesi doğal bir şey. Demek istediğim şu benim eşim/sevgilim gelip "Ben Ukrayna'ya gitmek istiyorum. Sen bununla ilgili ne düşünürsün? Yalnız kalmaktan korkar mısın ya da rahatsız olduğun bir durum olur mu?" diye sormalı."Ben Ukrayna'ya gidiyorum, haberin olsun."değil ya da "Ben Ukrayna'ya gidebilir miyim?"değil. Bu şekilde sorduğunda benim yanımda kalması için özel bir nedenim yoksa zaten olumlu bakarım. Kafasını dinler biraz, belki kısa süreli bu tatil amaçlı ayrılık ikimize de iyi gelir, beni özler ve geldiğinde yenilenmiş bir adamla daha taze bir ilişkiye devam ederiz. Bunun için illa aramızın kötü olmasına gerek yok. Farklılıklar insan iyi gelir. Güvenemediğim bir adam 7/24 beni huzursuz edecektir."Acaba aklında şu an başkası mı var?","İşe gittiğinde yanındaki kızlara baktı mı?"Ama güvendiğim adam dünyanın diğer ucuna da gitse içim rahat olur. Bazıları göz önünde olan adamın aldatıp aldatmadığını daha kolay anlayacağını düşünür. Ben öyle düşünmüyorum. Aldatan insan her halinden belli olur aslında. Zamanla ya da kısa zamanda ama belli olur. Ayrıca ben İlahi adalete inanan birisi olarak benim bilmediğim bir ihanetin cezasının Allah tarafından verileceğine inanıyorum. Büyük konuşmak istemem ama ben bana ihanet eden adamın da ceza çekmesini istemem aslında. Bunu kaldıramayacaktıysam onunla birlikte olduğum için kendime kızarım.
01 Yorumla- +1 yıl
Ben kısıtlamalardan yana değilim. Hayata bir defa geliyoruz herkes gönlünce yaşamalı. Kimisi vicdanıyla, karakteriyle yaşar kimisi nefsiyle.
En İyi Cevaplar
+1 yılBen Yunanistana giderim
Oda ukrainaya
Sıkıntı yok.120 Yorumla- +1 yıl
@Karamelek75 yunan kızlarıda güzel
- +1 yıl
Yunanistan ile var mı baglantiniz...
- +1 yıl
@rajabbolt8 kızlara karşı zaafım yok ama Erkekleri yakışıklı 😈
- +1 yıl
Bağlantı derken?
- +1 yıl
@Karamelek75 benim de erkeklere zaafım yok. kızları güzel... :D birlikte bir Yunanistan turu yapalım mı
- +1 yıl
@rajabbolt8 hııııııı olur derhal😒😒
- +1 yıl
@Karamelek75 vuuuu ben biletleri ve kalacak yeri ayarlıyorum ozaman
- +1 yıl
@rajabbolt8 😉 Kimseye muhtaç değiliz çok şükür
- +1 yıl
@rajabbolt8 erkekleri becerirsin? Ağza bak...
Kızları götürmeye gidiyorsan benim yanında ne işim var? Saçmaladığının kendinde farkındasındır umarım. - +1 yıl
@Karamelek75 yok ben ciddiyim neresi olursa olsun yanında bir bayan varsa kızların ilgisini daha kolay çekerin. arttık kızlar bu saygılı erkek diye mi düşünüyor orasını bilemem. ayrıca erkekleri götürürsün deseydim daha mı hoşuna gidecekti. belki benimki bir parça argo
- +1 yıl
@rajabbolt8 hayır gitmezdi.. her bayanı erkek götüren bayan olarak görmen sadece tuhafıma gitti, veya gitmedi tipik türk erkeği düşüncesi işte.
Kendimi hiç böyle kullandırtmadım bir erkeğe:-) öylede kalacak. Yalnız gider kafamı dinlerim. - +1 yıl
@Karamelek75 bir kere ben her bayanı öyle görmüyorum yanlış anladınız. ayrıca siz yunanistanada yakışıklı erkek var derken yunanistana ne yapmaya gideceksiniz. bence sizin bazı fantesileriniz var. kocanızın boynuzları her an belirir. bu dünyada yalnız bir bayanda korkmayan erkeğin aklı yoktur
- +1 yıl
@rajabbolt8 olay saptırmada üstünüze yok. Sen dedin kızları güzel bende espiri yaparak kızlarını bilmem erkeklere bakarım dedim.
Benim cümlelerime bak birde seninkilere bak hep belaltı ve aşağlayıcı :-)
Sabrımı zorlama bence.. Adam gibi sohbet edeceksen et ya da çekil karşımdan.
Boynuzu uzarmış, ne işi varmış, fantazisi varmış..
İnsanları tanımadan etmeden nasıl böyle şeyler uydurabilirsin?
Hadi iyi günler sana. - +1 yıl
sizi kırdıysam haddimi aştıysam özür dilerim. sanırım biraz fazla bel konuştum. buda benim huyum iste bel altı cümlelere fazla iniyorum hatta bazı kadınlar bu sebebpten sinirlenip bacak arama tekme veya dizleriyle vuruyorlar. neyse tekrar özürdilerim sizin gibi hoş bir bayanı kırmak istemezdim
- +1 yıl
Akrabalik vs
- +1 yıl
Evet var..
- +1 yıl
Bizde de var 😂
- +1 yıl
😂😂👍
- +1 yıl
Ozaman hediyem olsun :-)
https://youtu.be/f6IrpuNXSVw - +1 yıl
Tsk... 🤔
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılKorkmayın kızlar, o giden keko sevgilileriniz bu ortamları ancak para karşılığı yapar, parayla yapacak olan zaten Türkiye'de de yapar. Gider Aksaray'a, Laleli'ye falan.
Türklerin ciddi bir kısmı sap gelir, sap gider, Ukrayna'ya kadar gidip, parayla seks yapıp döner. O yattıkları hatunlar da Ukrayna standartlarında kimsenin o kadar ilgilenmediği hatunlardır.
Sanmayın ki gidip de şu fotoğraftaki ortamı yakalıyor çoğu, azınlıktır böyleleri.
Elin ukraynalıları sizin yağız eşlerinizi/sevgililerinizi beklemiyor zaten hava alanında.
Hele şimdilerde türklerden bıkma durumu var. Şehir efsanelerine kanmayın.56 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Gelen turistlere bizim türklerin 'Yedir, içir dobri veçir' diye tabir ettiği işi yapan hatunlar da var.
Hafif flörtle bütün gece her türlü parayı harcat, kafana göre iç, ye, hem zaten eğleniyor ol ondan sonra 'Biz bu karıyla kesin çakışırız hacı, baksana gözümün içine' diye kafasının içinde binbir türlü fantezi kurgulayan yağız türk erkeğine 'Bu gece çok eğlendim, hadi yarın görüşürüz' de, herif ama yatak gibisinden yarım lisanıyla ne olduğunu anlamaya çalışırken telefonunu falan ver.
Böylece ertesi gün 'Bu kadar para harcadık, bu karıyı zikmeden bırakmam' kafasıyla herif ertesi gün gene oltaya gelsin, ne çıkarsa.
- +1 yıl
Önemli olan ortamı bulması değil o niyetle gitmesi aklında o kadınlar olması
- +1 yıl
@Carolina00 Ya ne olacak? Hele şu sevgilisiyle seks hayatı olmayan kızların bu konuda erkeklere suç bulması saçmalık hiç kusura bakmayın.
- +1 yıl
HaZırlıksız tabi sıkıntı olur her türlü şey başınıza gelebilir akrabam 2 yıl yaşadı kiev de ben biraz şanslıyım bakalım artık
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılGözümün önüne havaalanında adidas eşofmanları ile zçar pozisyonda oturan insanlar geldi..
Bence çok sıkıntı etmeyin kızlar, giderler, bakarlar, biraz da para harcatır hatunlar sizin kekolara sonra da dönerler, "ağbii bir seviştik bir seviştik" diye 3 ay anlatırlar :D60 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
+1 yılBen sikinti yapmadim giderken. Internette biraz arastirinca sinirlerim hoplamadi degil. Sirketlerin reklamlari gercekten sinir bozucu. Sacma sapan seyler yaziyor.
Turklerin ve araplarin dislandigi bir ulke ukrayna. Femenin cikisida o topraklardan geliyor. Kadinlara 2. Sinif muamele yapan turk erkeklerinin ve arap erkeklerinin yuzune bile bakmiyorlar.
Ama reklamlara bakarsak of. Sabah kalkmis yaninda super otesi hatun, oglen baskasi, aksam baskasi filan.
Ancak turk akli bunlara kanar. Bence kulak asmamak gerek.00 YorumlaEşim Ukrayna da dahil olmak üzere dünyadaki ve galaksideki tüm yerlere gidebilir. Çünkü yetişkin insanlar birbirlerinin seyahat özgürlüğünü engellemez. Bilmukabele o da benim seksi yakışıklı erkeklerin bulunduğu yerlere gitmemi engellemez.
16 Yorumla- +1 yıl
Kısasa kısas 😂
- +1 yıl
Aynen ya 😂
- +1 yıl
- +1 yıl
@rajabbolt8 ben eşime güveniyorum.
Gitsin napim yani sanki beni aldatıcak olsa türkiyede yapmıcak mı bunun ülkesi yok yapacak her türlü yapar
Güven önemli be21 Yorumla- +1 yıl
Aradigim cevap
+1 yılizin vermedim ayrildigimiz bir doneme denk getirdi gitti serefsiz aylar sonra bulustuk anlatti yemedigi bok kalmamis 😀 simdi mi hala ayrıyız
11 Yorumla- +1 yıl
Benim plan 😂
Kıskanç biriyim ben. Ama eğer güveniyorsam gidebilir. Çünkü ben ne şekilde olursa olsun evrenin yediği anneleri önüme getireceğine inanıyorum. Şimdiye kadar hiç yanılmadım. Sonrasında bakarım artık duruma.
Hem ne yapacak Ukrayna'da 😈10 YorumlaAlamazsin tabi ben de vermem ya da beraber gideriz 😏
13 Yorumla- +1 yıl
Cok kiskanc zaten ya 🤐
- +1 yıl
Haklisin 🤐
- Aşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilinle gidersen , niyetinin başka şeyler olmadığını anlar
12 Yorumla- +1 yıl
Niyetim başka ama 😂🔫
- +1 yıl
O da bunu anlamış işte. yemezler yani... ayıp yani birde cevabını bildiğin şeyi soruyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilimin yakin arkadasi ukraynali bir kizla evli anlattigi ortami az cok biliyorum izin vermem
11 Yorumla- +1 yıl
Süper ucuz 😂
+1 yılKendime guvenen biri olarak gitmesine izin verirdim. Ayrica "izin vermek" nedir ona anlam veremedim. Herkes kendi kararini kendi verir, izin de vermem izin de almam 😊
20 Yorumla
+1 yılGidebilir, benimde tatil yapmama izin verdiği sürece. Sadece nerelere gittiğini haber vermesi yeterli gönlünü eglendirsin gelsin yine benim olucak :)
11 Yorumla- +1 yıl
Vay be bu super 😇
- Aşk İlişkileri konusunda 520 cevap paylaştı.
+1 yılGidebilir ama geri döndüğünde beni bulabilirmi bilemem😂
28 Yorumla- +1 yıl
Tehtid 😍
- +1 yıl
Eig bu olmalı zeka kokuyor :D @psikovampir tebrikler ;)
- +1 yıl
Tsk tsk 😄 @SCRobinHood
- +1 yıl
Aaaa iltifatta etmemiştim :D gerçekleri söylemek bu kadar sevindiri miydi? son zamanlarda :D
- +1 yıl
@SCRobinHood Fark et diye soluyorum bende dalg gectim zaten 😄 laf sokucam diye napcani sasirmissin
- +1 yıl
Yok farkettim de laf sokmak gibi bir gayret içinde değildim :( ti'ye almak desek ona :D
- +1 yıl
@SCRobinHood eminim degilsindir
- +1 yıl
Cidden Ti'ye aldım fakat ''Gidebilir ama geri dönmeyebilir'' ile olan fikrini değil kesinlikle diğerini :D
- Aşk İlişkileri konusunda 804 cevap paylaştı.
+1 yıl10 Yorumla
+1 yılGitsin sezersem birseyler bende yaparim birseyler hic kacmaz bu firsat onun icinde benim icinde degisiklik olur.. tutkulu bir ask olur aramizda belki yeniden..😶😶
10 YorumlaGitmek istiyosa gitsin. O ukraynaya ben italyaya 😏
33 Yorumla- +1 yıl
Pahalı yer ama italya 😂
- +1 yıl
Ooooo 😍
- 20 Yorumla
+1 yılTibiki de hiyir girizikili media.riffsy.com/.../raw
10 Yorumla
+1 yılTamam derim madem bu kadar istiyorsun birlikte gidelim derdim :D
13 Yorumla- +1 yıl
Yerse 😍
- +1 yıl
İzin vermediğine göre gitmiyorsun kız hakĺı ne yapsın dikkat tehlike var yazısı gibi birşey bile bile ateşe atmak olmaz :D
- +1 yıl
Ewt gidemiyorum ya 🙃
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirlikte bile gidersek işkence ettiririm ben ona. Onu ben, ona bakan aşüftelerin ben..
Sevdiğim adamı eve kapatıcam ben.. yok ya ne evi, dağa kaçırıcam, hem de öyle Türkiye dağı değil, yabancı bir ülkedeki ıssız balta girmemiş bir ormanın dağı.
Kapıyı kitlicem üstüne, yemeğini suyunu kapının altından yollicam.
Sadece benim olacak. Sadece benim gözlerime bakacak, benimle gülecek.
Hele bir zilli o... spu yan gözle kessin onu, elimden almaya çalışsın... hayatını karartır zindan ederim..00 Yorumla
+1 yılNiye Ukrayna? diye bir sorardım önce. Sonra da şey derdim ya heralde. Biz de İtalyaya gidicez arkadaşlaka😂
10 YorumlaKıskançlığı bir marifet sanan ve ''kattiyen izin vermezdim'' diyen çoğu pembeli'nin br sevgilisi bile yok. Bu bir dram değil de nedir? :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGitsin bebeğim ya sıkıntı degil 😀 tabi ben de italya ya giderim. Dışe dış göze göz
12 Yorumla- +1 yıl
Psikolar siziiii 😁😍
Cevap sahibi+1 yılNe olacak yani aldatınca. Bende bunu hiç anlamiyorum. Allah akıl fikir vere size.
+1 yılHayır tabikide bensiz gitse gitse sadece umreye gidebilir :@
30 YorumlaKesinlikle katiyen asla hiç bir şekilde olmaz!
Onu düşünemez bile..30 YorumlaÇocuğum mu o benim izin vereyim? Oralarda kimse kimseyi bacaklarını ayırıp beklemiyor...
21 Yorumla- +1 yıl
+ koca yürekli
Vermem benle giderse ancak niye nataşaların arasına kendi kollarımla atayım onu 😂
20 Yorumla
+1 yılaslaa.. guvensem bile yollamam allah korusun seytan doldurur...
20 Yorumla
+1 yılGidebilir, ben de İtalya'ya doğru yol alırım. Miss gibi olur.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 855 cevap paylaştı.
+1 yılgeri döndüğünde eski ben olmadığımı görebilecek kadar görüş sahibiyse gidebilir ama artık benim için bir kıymeti olmaz. gerçi şimdiki kızların işi gücü zevkine bakıp gün geçirmek
10 Yorumla Bunu izin veren türk kizi ya gerizekali ya mal ya da lezbiyendir
30 Yorumlacehnnme kdr yolu olr snra bna ble bse ztn drmz ozgvrnmde fzlmi ne;)
10 Yorumla4.5 sene Ukrayna'da çalışmış biri olarak kadınların izin vermeme gerekçelerini anlayabiliyorum.
10 Yorumla
+1 yılukraynaya tatile gidilmez amacını fazla açık ettin derdim
10 Yorumla
+1 yılyok yeeaaa ben gidiym çarşıya izin vermiyonuz nerelere gitmek istiyonuz
10 Yorumla
+1 yılyani..
ne için gittigim muhim tatile hanımlar zor izin verir10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Tatile gidecek o kadar güzel yer varken ukraynaya neden gideyim yahu.
10 Yorumla
+1 yılBen ona güveniyorum o kendine güveniyorsa gitsin tabiki :D
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 575 cevap paylaştı. Ha ha ha :D Şaka yapıyosunn ne zaman gidiyoruzz hayatım derdim :D
Tek gönderirmiyim Laaa :D10 Yorumla
+1 yılSevgilimse olur yani izin veririm , ama esimse beni de götürürse neden olmasin ☺
20 Yorumla
+1 yılO ukranyaya bende babamin evine giderdim heralde :)
10 Yorumla
+1 yılKizlar tabiki izin vermez gerci erkek olarak bende izin vermem bensiz nereye gidiyor beraber gideriz 😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 959 cevap paylaştı. Eşlerin kafalarına göre "Ben tatile gideceğim." diyebilecek bir ilişkisi varsa, o evlilikten bir b.. olmaz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılTabi buyursun gitsin ama mümkünse bir daha dönmesin
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılgitsinler de kıymetimizi bilsinler oradakileri görünce hala onlarlayız diye :D
10 Yorumla Gidemez. Ben olmadan en azından. Ben varken de gidemez gözü kayar
20 Yorumlagitsin banane ya beni taniyorsa gitmez zaten gidiceksek beraber 😃
20 Yorumla
+1 yılKimle gittiğine bağlı. Ailesiyle gidiyorsa bişey olmaz
10 Yorumla
+1 yılukrayna öyle abartılacak bir yer değil gitsin boşver :)
211 Yorumla- +1 yıl
@hALİme0043 bence yanlış düşünüyorsun.
- +1 yıl
@rajabbolt8 ;).
- +1 yıl
@hALİme0043 gititm test ettim gördüm. gel birliktegidelim göstereyim sana
- +1 yıl
@rajabbolt8 :) yok saol
- +1 yıl
@hALİme0043 merak etme uslu çocuğum benden zarar gelmez. sadece olayın ne kadar hızlı gerçekleşeceğini göstereceğim
- +1 yıl
@rajabbolt8 ne olayı ya
- +1 yıl
@hALİme0043 bir erkek Ukrayna da nasıl baştan çıkartılır olayı. bakalım bana sahip çıkabilir misiniz? bana sahip çıkan eşinede sevgilisinede sahip çıkar
- +1 yıl
@rajabbolt8 bn nie sahip çıkayım sana bananee ;)
- +1 yıl
@hALİme0043 zaten çıkma diye söyledim bunu beni benimle bırak öyle bir durumda ;)
- +1 yıl
@rajabbolt8 pufff
- +1 yıl
:-) :-)
Görsel çok manidar😂 İzin vermem. Birlikte olursak düşünebilirim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen de iskandinav ulkelerine giderim erkekleri tas gibi
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yılGitsin donerse benimdir dönmezse zaten hic olmamıştır 😆
10 Yorumla
+1 yılyok öyle bir dünya rüyasında bile göremez öyle bişey mk
20 YorumlaKesinlikle izin vermezdim. Ülke mi kalmadı başka ya. Gitsin İtalya ya, Fransa ya. Ukrayna nedir yani.
00 YorumlaOlur benimde alır yanına
Şimdi adam tatilinden geri mi kalsın 😁😀10 YorumlaArtık böyle derterimin olmaması ne güzel. Güle gule
02 Yorumla- +1 yıl
Sebep 🤔
18 altı çoçuğum değil ki, benden izn alsın. Buna kendisi karar verir
01 Yorumla- +1 yıl
Dimi 😍
- Aşk İlişkileri konusunda 662 cevap paylaştı.
+1 yılTabiki veririm ama önce boşanma kağıtlarını imzalasın snra nereye isterse gidebilir :)
10 Yorumla
+1 yılUkrayna ya tatil için izin çıkmaz hocam, iş gezisine çıkar😂😂
10 YorumlaÖyle bir soruyu sorması bile cinayet sebebi
21 Yorumla- +1 yıl
Kiskanc 😍😍
+1 yılbenide götürecekse tabi izin veririm :DD:D:
21 Yorumla- +1 yıl
Ahahhah 😍🚀
- Aşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılİzin vermem. onda da var ukrayna hayranlığı😒
21 Yorumla- +1 yıl
Herkeste var galiba
- Devamını Gör (222)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım