Antalya da eşinizle tatil yapıyorsunuz eşiniz adet olmuş çok azmışsınız Rus kızlar size pas veriyor napardınız?

Eşimle balayındaydık adet oldu günü sen belirle demiştim çok güzel belirlemiş tam denk getirmiş bende plaja indim Rus oldukları belli kızlar voleybol oynuyordu manken gibilerdi top yanıma kadar geldi eşim uyuyacağını söyleyince aldığım içecek orada kalakalmıştı birşeyler içermisin dedim yalnızım hava çok sıcak serinlersin dedim biraz naz yapar gibi yaptı kabul etti oturduk sohbet ettik takıldığım yerlerde çevirerek konuşuyorduk derken bara geçtik içtik beni odasına davet etti kapıdan içeri girdik sarıldı öpmeye başladı eğilip şortumu çözüp oral yapınca kendimi bıraktım akışına mail adreslerimizi aldık Sevgililik dahil evlenmişiz eşimle bile bu kadar ilişki yaşamamıştım 1 hafta erkekliğimi bana hissettirdi benim açımdan harikaydı ama eşim sürekli üzgündü en yakın arkadaşlarıyla saatlerce konuşuyor odadan çıkmıyordu balayımız berbat oldu felan diyip ağlıyordu telefonda arkadaşına 1 hafta daha uzatın felan dedi akıl verdi keyfi yerine geldi eşimin ben uyuyormuş gibi yapıyordum duydum herşeyi... Bana uyanınca 1 hafta daha uzatalım mı felan dedi ben de işlerimiz var yine geliriz biliyorsun sende zor güç zaman buldum dedim ağrısına rağmen anal ilişkiye girmek istedi çabalıyordu elinden geleni yapıyordu ama ben o tuşu düşünüyordum evlilikten bu kadar kısa surede sıkılacağım aklıma gelmezdi tatilden donunce tartışmalar felan arttı boşandık sonra
Güncellemeler
+1 yıl
İradeli erkek rolü yapmayın yerimde o an olsanız siz ne yapardınız diyorum sadece nasıl bir yol izlerdiniz beni eleştiriyorsunuz da doğrusu neydi ki ben yanlış yapmışım onu anlatın
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar soruya odaklanın soruya kimse inanmak zorunda değil soruya cvp verin
Antalya da eşinizle tatil yapıyorsunuz eşiniz adet olmuş çok azmışsınız Rus kızlar size pas veriyor napardınız?