Ben şahsen evlilik yaptıktan sonra çocuğumu annesinin büyütmesin isterim annesinin eğitim vermesini isterim dinini öğretmesi güzel bir ahlak vermesini isterim bunun güzel bakıcıya da çirkin bakıcı ile alakası yok anne sevgisi ve eğitimi ile büyümeyen çocuk eksik kalır.
Evimde bir yabancının yeri yok hoş bulmuyorum bunu çocuklara bakmayı ilgilenmeyi de zaten severim kendim bakarım çocuğuma. İşte olduğum zamanlarda da eşimin annesi veya kendi anneme emanet ederim imkan varsa, yoksa da başka bir hâl çaresine bakarız ama çocuğumu çok fazla yabancılara emanet etme taraftarı değilim. Diyelim ki mecbur kaldım çok iyi tanıdığım güvendiğim birisi olması şart, diğer türlüsü olmaz. aldatacak adam da her türlü aldatır kişilik meselesi bu kadının illaki evde sürekli bizimle birlikte olması şart değil. Böyle bir durumda da adama yol veririm gider asla barismam sonuçta kendisi başta tercihini yapmış kürkçü dükkanı mevzuları katiyen söz konusu dahi olamaz.
1. Niye bakıcı alıyoruz ben varken ben bakamıyor muyum onu mu demek istedin sy çok sinirlendim durduk yere. 2. Niye rus alıyoruz Türk kızları dururken niye yabancı birini alalım ki 3. Sü niye genç kız alıyoruz orta yaşlı ablalar var yani. Kendi çocuklarını büyüten bir kadın daha iyi bakar. Hani her şeyin en iyisini bilir. 4. Sü benim annem, onun annesi nerede. Onlardan biri baksın. Çok mu zor. Şimdi onlara da memlekette dersin o zaman güvendiğim komşuma bırakırım.
Aldatan her türlü aldatır ama evladıma da öyle bir bakıciya emanet etmem sosyatik hic olmaz kimdir nedir necidir o yüzden anneme veya kayınvalidemden rica ederim hic olmadı teyzeme bırakırım yani en azından güvendigim bildigim kişiler olur evlat bu yani canın kanın ne oldugu belli olmayan insana emanet edilmez
Neden Rus? Bizim Türklerin suyu mu çıkmış? Güzellikse ben de güzelim. O konuda kendimden hiç şüphem yok. Lakin siz erkekler yabancı kadın görünce hiç kadın görmemiş gibi oluyonuz.
Çocuklarımı kendim bakarım, güzelliğini kıskanıp kocam asılır ve beni aldatırsa ! Diye değil. Çocukların, sevgi ve ilgiyle anne ve babalarının yanında onların emeği ile büyütülmesinden yanayım..
Evde bakıcı var diye kocam elden gitmez ama adamın niyeti bozuksa başka kadının eve girmiş olmasına bile gerek yok hem çocuğum olduğu zamanda çalışmak istemem çocuğumla ilgilenmek isterim