Giyim kanusunda, gezme konusunda vs vs akliniza gelen konularda esinizi dinler misiniz. Evli degilseniz evlendiginiz zaman icin cevap verin. Yasinizida yaziniz lutfen
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
mantıklıysa evet. mesela erkek arkadaşlarınla baş başa buluşma, eşleri veya sevgilileri olursa çift olarak görüşürsün ben de gelirim diyor evet mantıklı ben de eşimi bekar biriyle başbaşa görüşsün istemem.
veya işte arkadaşlarınla akşam çıktığında alkol tüketme çok rahat oluyosun diyor. henüz çok mantığıma yatmasa da şuanlık öyle bir durum yaşanmadığı için ona da okey
en mantığıma yatmayan kız arkadaşlarımla tatile gitmemi veya gezmemi istemiyor. ama şimdi empati yapınca ben de o erkek arkadaşlarıyla gitsin istemem :D ama beni salsa belki ben de onu salarım bilmiyorum kafam karışık.
kılık kıyafetime karıştırmam zaten düzgün giyinen biriyim o kadar da değil
Neden kilik kiyafetine karistirmazsin guven miyor musun
zaten normalde de açık saçık rahat giyinen biri değilim nerde nasıl giyineceğimi bilirim. katı bir babayla büyüdüm. büyük şehirlerde zaten kısa elbiselerle ya da dekolteyle dolaşamam istesem de. kendimi rahatsız hissediyorum ama tatilde herşeyi giyerim eşim de buna karışmaz doğal olarak
Ee peki tatildesin mesela esin dedi ki tatildeyiz ama yinede digerlerine gore biraz daha kapali giyinmen beni cok mutlu eder dedi. Sen ne yaparsin o zaman, seni cok seven sakinan birini mutlu etmeye degmez mi
yahu kadınlar sadece eşlerini mutlu etmek için mi varlar bu dünyada? bu görevi kim yükledi? ben de açık giyinerek mutlu oluyorum o zaman. benim mutluluğum değersiz mi? ben şehir hayatında onun kurallarına saygı duyuyorsam o da buna duyabilmeli. duymuyorsa bencil biridir zaten bencil adamlara da kadınlar biraz tahammül eder sonra kaçar gider
Yani kocani kirarsin, bencillik yapip onun mutlu etmezsin
arkadaşım anlamanda sorun mu var:) ben şehir hayatında nasıl onu zora sokacak şekilde giyinmiyorsam, onun kurallarına saygı duyuyorsam o da tatilde zaten herkesin cıplak olduğu bir yerde elbisen çok mini daha uzun giy ya da denize girerken haşema giy diyemez. derse eşim bencil olur ben değil. ilişkide taviz karşılıklı verilir. sen benim istediklerimi yap ama ben senin istediklerini yapmayayım gibi bir durum olamaz. eşim zaten aklı başında biri olduğu için bu konuda ağzını açmıyor hak veriyor yani kimsenin kırıldığı falan yok
Kizman icin yazmiyorum, konusmak istiyorum. Mesela cocugun olsa onun icin uyumuyorsun hayatindan parcalar veriyorsun yani kendini yoruyorwun tavizler veriyorsun. Cunku insan sevdiginin mutlu olmasi icin kendi mutlulugundan bile vaz geciyor demi. Esin karsiyor karismiyor demedim mesela dedim, dese ne dersin dedim. Ve sevgide karsidakinin bencilligini ispat etmek icin cabalanmaz diye dusunuyorum kendi bencilligini onlemek iliskiyi ayakta tutatcak seydir diye dusunuyorum.
dünyada bile öyle bir denge yok bu dediğin şey sadece anne ve evlat arasında olabilir sadece. kardeşler bile bir yere kadar karşılıksız bişey yapar sonra vazgeçer. eşler de öyledir. sonsuz bir taviz olmaz. ilişkiyi ayakta tutan budur zaten alma verme dengesi. bir taraf daha fazla yapar belki ama illaki karşılığı olur. bunun bencillikle alakası yok. ben sadece bu konu için bahsetmiyorum ilişkide daha vericiysem bu konuya da karışmamasını isterim budur yani.
Benim istedigim tek vucut olmamiz zaten her sey gelip gecici her konuda birbirimizi dinleyelim jsterim. Ben olsam eger beni bu konuda dinlemezse soyle guzel bi aksam yemegi hazirlayip supriz yaparim veya duygusal anlamda cok cok yukseklerde oldugumuz bir anda dusuncelerimi izah ederim gercekten bu olayin beni cok yordugunu bunalttigini soylerim o da kirmaz diye dusunugorum hatta seven tum kadinlar boyle bir durumda esini kirmaz diye dunuyorrum
işte bu şovlara gerek yok evlenirken o zaman size uyan biriyle evlenirsiniz hiç gerek kalmaz bunlara. sen evlenirken açık birini iste, denize tatile nasıl gittiğini bile bile evlen. sonra da benim için değişir misin? benim için kapalı giyinir misin? o zaman tesettürlü biriyle evlensin böyle düşünen biri. ben hem modern kadın alayım bakımlı gözüksün ama dışarıya gözükmesin bana gözüksün. esas bencillik bu bence. bir şeyi isterken biraz mantıklı olmak gerek. o zaman sen 'şu kız arkadşaınla da görüşme' dersin. taviz tavizi getirir. kadın erkek bence herkesin belli sınırları olmalıdır eş bile olsa. kendi karakterinden taviz verirsen o bir yerde patlak verir daha kötü sonuçları olur. hem bilerek evlenip hem de değiştirmeye çalışmak karşındakine de saygısızlık
Bence seven her seyi yapar, gercek sevgiyi hayatinda tatmamis veya bulamamissan zaten dinlemezsin bosanmalarin coguda bundan zaten ozgurluk vs vs kisitlama yok sevgi saygi var hatir vat hatir en onemlisi tabi bu zamanda cok bilinmiyor bu yuzden bosaniyorlar. Ayrica evlili kurumsallastirmak cok kotu bir sey hayatini paylastigin birine her turlu fedakarli yapamalidir erkekte kadinda. Yani evlilikte kurumsallik olursa sokaktan gecen ile hic bir farkin kalmaz esinin, esinden bile gizledigin seyler olusur ki boyle birsey asla olmamali tahamul bile edilemezdir. Evlilige kurumsalik girerse aldatmada olur her seyde olur sen seviyor sanarsin ama o rol yapiyordur kim bilir kimlerle takiliyordur ve seninde acik giyinme vs vs islerine karismiyordur cunku umrunda olmaz yaninda daha cok vardir. Ayrica acik olsun bakimli gozuksun demissin kapalilar bakimsiz mi gorunuyor, bu fikrine katilmiyorum.
esas bir insanı değiştirmeye çalışırsan sırf sana iyi görünmek için değişmiş gibi yapar ama senin yokluğunda istediği gibi giyinir de takılır da. ben samimiyetsiz buluyorum birisi için değişenleri. sevip evlenebiliriz bu içgüdüsel bir durum ama evlendik diye hayatımızı baştan başa değiştireceğiz diye bir kaide yok. belli istekler tabiiki yapılır diyorum ya mantıklı ve makul olanlar. hiçbir mantığı olmayan bir isteği kabul etmem bu da benim karakterime ters. beni bu karakterle sevdiyse bu karakterle kabul etmeli. değiştirmeye çalıştığı zaman evlilikler bitiyor aslında dediğinin tam tersi. 'evlenince değişir' mantığı yüzünden bir çok aile paramparça oluyor. halbuki sevmişiz evlenmişiz ne güzel. bekar hayatımı bırakmışım, o da bırakmış. artık hayatınız 2 kişiden ibaret olmuş. gezip tozuyorsunuz. yani bir kadın tatilde bir de eşinin yanında istediği gibi giyinemezse daha nerede giyinebilir ki? işte eşime uyum sağlayayım der ama eşinin en ufak yokluğunda yine istediğini giyer. bir insanı baskılayarak bir şey yaptıramazsın. zaten bilinçli biri eşini zora sokacak kadar abartı ve dekolte giymez ya da o tarz ortamlara gitmez. bunu eşi istediği için değil kendi istediği ve doğru bulduğu için yapar. kurumsallıkla alakası yok bunun bilinçli insan olmakla alakası var. bir kadın sizi sevdi evlendi diye niye karakterinden ödün vermek zorunda ki? seni sevmiş olması seninle evlenmesi ve senin kurallarına uyuyor olması yeterli değil mi? napsın bu kadınlar daha yani:) tesettürlü kadınlara bakımsız demedim ama çoğu erkek hem açık eşim olsun hem de tesettürlü gibi giyinsin istiyor onu kastettim
Ben karakterini degistirmek istemem ki zaten karakteri degistirmek cok zor, kaldiki ben karakterine asik oldum tipe mipe bakacak biri degilim yani. Dedigim gibi karakteri zaten benle ayni tek sorun giyim buna da hakkim olsun yani
işte o zaman giyimi kuşamı sana uyan birini tercih etmen gerekir. çünkü sen onu o haliyle beğenmişsin. biraz daha senin için üsturuplu giyinebilir ama tamamen değiştiremezsin. çünkü örnek vereyim ben baskıcı bir babayla yetiştim. istediğimi giyemezdim ama sonra noldu. tek başıma veya arkadaşlarımla tatile gittiğimde babamın olmadığı her yerde istediğim gibi giyindim. onun beni baskılaması bir işe yaramadı yani. sonucu daha kötü oldu belki izin verse yaşımda yaşasaydım hevesim geçince bitecekti ama ona izin bile vermedi içinde kalıyor insanın. sen uyum sağlıyor sana zannediyorsun ama içten içe aslında kendi hayal ettiği hayatı yaşıyor ona engel olamazsın
Knk giydigi gordugum tek sey kisa sort giyiyor hani erke boxerleri gibi olan var ya onlardan onada hakkim olsun yani, cabut parcasi yuzunden koskoca sevgiyi parcalamakta kafama yatmiyor onada hakkim olsun yani demi hatta benim uyarmama ragmen fikrime uymazsa gizli gizli giymesine bile gerek yok her yerde giysin bisey demem ama bi kiriklik olur bende ister istemez hareketlerimde oyle olur yani ben zorla bi sey yaptiracak biri degilim aksine parmaginin bile bir damla kanamasina kiyamam sende goruyorsun haberleri soakkta bosta dursan bile bicakliyacak adamlar var demi. Bende biliyorum plajda milajda giyim konusunu hatta benim ailem bile dedigin gibi dusunurde iste en fazla plaja gitneyiz karadenize gideriz shsjsjs
sen sadece şorta takılmıyorsun işte dostum:D sen bikini giymesine de takılıyorsun. plajda mayo bikini giyilmesi kadar doğal ne olabilir ki. gidip ipli giymesin tabii ki gayet üsturuplu mayolar da var. o kısacık şortları giyenlere ben de çok anlam veremiyorum ama mini etek şort bunlar tatil beldelerinde giyinir ya. şehir hayatında giymesini istememen çok normal ne diyorum zaten ben kendim giymem, çünkü rahatsız edici. bi de kime kendimi göstereceğim. ama tatilde amaç kendini birilerine göstermek değil aşırı sıcak ve bunaltıcı, güneşte yanıyorsun kısa kollu giysen vücudun yama yama oluyor. e bide eşinle tatile gitmişsin insan güzel hissetmek istiyor bunda anormal bir durum cidden yok. bak akdenizden bile vazgeçtin karadenize döndün:D abartıyosun bence
Yani sen sehirde sort giymeme dememe katiliyor musun simdi
evet ama sen tatilde de giymesin diyorsun ona katılmıyorum
Yav tatilde de orta yolu buluruz diz ustu sortlar iyi degilmi ki
18- ben nerede ne giymesi gerektiğini bilen biriyim. Beni istediği şekle sokmasına gerek yok. Beğenmediği şeylerde uzlaşabiliriz
sen başta çok açık giyinen biriyle evlenirsen , onu değiştirebileceğini düşünme. Baştan , kendine her anlamda uyan kişiyle evlen
İstedigi sekle sokmasina neden izin vermezsin guvenmiyor musun
Anlamadım
Neden güvenmeyim
Beni istediği şekle sokmasına gerek yok. Demissin ya...
Yani ona guvensen buna boyle cevap vermezsin
Hani diyorlar ya kizlar istedigimi giyerim bana guvenmiyor mu diye siruyorlar ya. İste bunun tereide erkege guvenmemek iste