AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Sence izin vermemesi bile onun nezdinde yeterli bir açıklama değil mi kardo :D
2 hafta tatil yaptım orda bir halt edersin diye yollamıyor. Oraya gidip bişey yapmamak mümkün değil 😄
Hayır vermezdim birlikte gidebilirdik hem birlikte daha çok eğleniriz
tabı vermem ne işi varmıs oralarda bendesem kıyametı koparr ınankı göndermem :)
Ukraynaya tatile gitmek isteyen sevgili yapmadan önce gitsin.
Eğer hep orda kalacaksa hay hay tabiki de
Olabilir 🤔
Tabiki 👋👋👋👋
👀👀👀
Ağzına bile tükürürdüm.
Yuh 😍😂
ne😂
Senden korkulur canim 🤐
Yok ya sonuçta arkadaşlarımla dışarı çıkabilirmiyim demiyor Rusya bu be tabi izin vermem
Haklisin ya 🤐
Tabi ki haklıyım kızlar hep haklıdır
Evet 😍
Verse kork vermemesi daha iyi 😂
Oda dogru 😬
Tehlikeli sularda yuzuyorsun bebegim
Farkindaayim 🤔
İzın veririm şu anda da yurtdışında zaten ❤
Nerde?
Belçika
Oda iyi 😬
Neden?
Belçika ukrayna gibi değil niyet farklı
Belçika olsun ister ukrayna benim güvencim tam
Ama ortam bozuyor ya emin ol
Bozulacak olsa bozulurdu bu zamana kadar hamur sağlam çok şükür 😉
İnşallh 😇
Öyle bir durum yaşadım ve izin vermiştim😂
Pismanmisin 😍
Hayır değilim benim kaybetcek bir şeyim yok sonuçta
Haklisin eden bulur...
Çok istiyorsa gidebilir...
Altinda bisiy yok dimi :)
Yok hayır :)
Harikasin 😘
:D :D Gitsin herkesin tatile ihtiyacı var
🤔 süper
Beni de İtalya'ya gönderirse tek başıma olur
İtalyan erkeği diyorsun 😍
Vallahi eşim dışında hiç bir erkek bana birşey ifade etmiyor lakin, o tercihi oradan yana yapmışsa bende kısas giderim :)
Tehlikelisin 😂
Dikkat tabelasını kendi çalıyorsa, sinyalleri vermekten üşenmem 🙄
oooo cok tehlıkelı...
ukrayna hele : ))
Arkadaşlar gitti dibim düştü 😂🔫
onlar bızı ılgılendırmez. herkesın kendı fanfinisi bılmem nesı.. ben ızın vermezdım ı-ıhhh
ya bende gelırdım ya da o gıdemezdı... hıh !!! : ))
Haklısın 😀😬
Deplasmana tek çıkmak bizi bozar. O yüzden anca beraber kanca beraber
Ukraynaya tatile yollayalim usakli devsekli geri gelsin on numara..
Otursun oturduğu yerde:/
Hakkisin 😇
Alamiyorum mu? Sen bitmissin kardes okeye dönüyosun..
Tabiki gider ama ölüsünü gönderirim 😄
Ahhaha 😂
Yani😀
Fotoğraftan niyetin belli. Karını da italyaya gönder de onların tadına baksın biraz.
Karımı 😂 Evli değilim ki
Fotoda ne var ki 😍🤔
Sevgilini o zaman
benimle gitmek şartıyla izin veririm :D
Oda güzel 😃😂
Yalnız olmaz bende giderim
Israr etti gitti.. Sonuc
Ayrılırım derim dahada ısrar ederse ayrılırım
gidebilir izin veririm ama ben tatile gitmek istersem o da izin verecek
Şubat 4 te gidiyorum ya bende Ukraynaya bilet aldım valla ister izin versin ya da vermesin takmam
Beni de goturcekse evet
@izmirkızı_35 seni neden götürecek grup mu yapacaksınız
@rajabbolt8 zeka seviyesi düşük insan oraya giden her insan illa pis bisiyler mi yapacak gezmek için gitcekse beni götürecek obur turlu gidemez
@izmirkızı_35 peki neden yalnız gitmiyor eşiniz. belki iş için gidecek
@rajabbolt8 olsun tek başına uzağa yollamam nereye giderse gitsin farketmez
@izmirkızı_35 tabi tabi eminim öyledir. zaten bu dünyada kadınlarda erkekler kadar dürüst olsa dünyanın çivisi çıkımazdı
Bende gidebilirsem, neden olmasin.
esim neden bensiz ukraynaya gidiyor 😁
Kafa dağıtmak için yersen 😂
bende İtalyaya giderim sorun degil 😀
Tamam dese peki 😂 Nevri dönmüş
iste bende İtalyaya tatile giderim anca ozaman gider ukraynaya :-D ya benimle gidecek , ya da ayrı ayrı tatil yaparız :D
göndermem kesinlikle hayııır
Sebeb 😍
sence :)
Bende gidemiyorum iste 😂🔫
Çıldırırım sinirden 😂
Dimi 😂
Evet 😂
Ben bunu şu şekilde algılarım:
"Aşkım ağzımın ortasına ıslak odunla vurur musun? "
Eski sevgilim utanmadan Ukrayna dönüşü buluşmak istemişti nasıl sinirlenmistim ya o geldi aklıma :D
eşimi taniyorm birlikte gideriz 😊😀😃😄
Yalniz gidecek ama 🤔
bensiz yapamaz ki gitmez o yuzdn yani bnlik bir sey degl beni tek basina birakamaz😄
Vayyy 👀
once esim olsunda yapmasin ben onu gorurum😄
Defolup gitsin benana
Karadeniz kizi 🤐
Arkadaşımı eşi kendi elleriyle gönderdi
Vay be kıskandım 😍
Ben şok
Bende şok 👀
Yuh mk karılar atağa kalkmış 97 görüş
Söz konusu bile olamaz.
Garip işte gitsin gelsin ne olcak 😂
Yalnız gidemez
Ukraynada napcakmis 😂😂😂 beni de götürsün 😂😂😂
Beraber gidersek olur :)
@boncuksultan beraber gidip grup mu yapacaksınız?
@rajabbolt8 Ukrayna'ya turistik olarak da gidilebilir. Çok güzel plajları var. Alışveriş için elverişli ucuz pazarları var. Olay Ukrayna'ya gitmekse beraber gideriz diyorum yani. Nitekim beraber Rusya'ya gittik. Ama yalnız gidemez.
@boncuksultan berarber turistik olarak gittiğiniz zaman yaptıklarınız eşiniz yalnızda yapar neden tek göndermiyorsunuz
@rajabbolt8 Tek başına arkadaşlarıyla maça gidebilir, gece arkadaşlarıyla çıkabilir, eğlenebilir. Hatta dünya kupası maçına gideceğiz arkadaşlarla deyip atıyorum Belçika'ya gitmeye kalksa ona da gidebilir. Ama seks ticaretiyle ünlü Ukrayna, Rusya gibi ülkelere tek başına gidemez. Bu kadar yani.
@boncuksultan ne alaka belçikada seks ticareti yok mu? onu geçtim evden maças gidiyorum diyede kalkar moldovyalı bir kadınla birlikte olur. öyle birşey yapsa anlamazsın bile
@rajabbolt8 Orası öyle zaten. Ama burada güven devreye giriyor. Güvenmiyorsam zaten yanında dahi durmam. Paranoyak kadınlardan değilim. Bugüne kadar ne aldattım ne de aldatıldım. Şu an 3.5 yıllık bir ilişkim var. Ben nasıl onun hoş karşılamayacağı şeyleri ortaya sürmüyorsam, o da benim hoş karşılamayacağımı bildiği şeyleri bana teklif etmez. Rusya'ya beraber gittik. Hatta kadınların çoğunun kalın bacaklı olmasını eleştirdik birlikte. Hani nerede güzel rus kızları dedik, kritik yaptık. Ben insanı boğan, daraltan bir tip değilim. Eğlenceli bir insanım. Ama her şey yerinde, sınırında güzel. Ben de arkadaşlarımla seyahate gidebilirim, o da gidebilir. Ama belli başlı ülkeler vardır ki sevgili ya da eşle beraber gidilmesi daha uygun olur. O da el aleme gitmeye meraklı olmadığı için bana aksini teklif etmez zaten.
@boncuksultan ne yazmışsın yaa... sen yazdığın gibi konuşuyorsan merak etme seni kimse aldatmaz. dilinle döversin sen adamı :D. şaka bir yana eğlenceli insan olduğun belli çünkü yazdıklarından belli. herkes herkesle bu tür konuşmalara ya girmez ya da tersler. birazda kendine bakıyorsan ilişkiniz uzun süre devam eder şimdiden mutluluklar dilerim. tabirimde biraz argoluk olabilir şimdiden özürdilerim. ama cidden 1 tane bile at gibi hatun dediğimiz ruslardan görmediniz mi ben antalyada çok gördüm
@rajabbolt8 Havalanına ilk indiğimizde gördük bir tane. 21-22 yaşlarında bir kızdı. Gerçekten güzel, uzun ince bacaklıydı. Çakmak sordu, verdik. Yani tek tük güzel kadınlar tabii ki var ama ben sonradan öğrendim o esas güzeller Ukrayna'daymış. Öyle dedi arkadaşım. Rusya'nın her tarafını bilemiyorum tabii. Biz sadece Moskova'ya gittik. Moskova çöp :P Ama başka şehirlerinde durum nasıldır bilemiyorum :)
@boncuksultan o çakmak bence biraz argo olmuş siz anlamamışsınız. sevgilin dese sana çakmak mı lazım diye. kız götürürdü tenhaya seninkini. şaka bir yana başıma geldi kız moldovalıydı. gerçi benimki bende sigara istemişti. etli poro var dedim ben anlamadı demişti. neyse böyle muhabbet başladı sonu mutlu bitmişti... uzatmayayım bu konu seni çok ilgilendirmiyor. ama sizin olay rusların şu sözünü doğruluyor. çirkin kadın yoktur az votka vardır. haksız mıyım
@rajabbolt8 yok elinde sigarasıyla geldi yahu. sigarasını yaktı, teşekkür etti gitti. Sen fesatsın bence biraz :D çirkin kadın konusunu bilemeyeceğim, güzel ve dikkat çeken bir kadınım çünkü.
@boncuksultan fesatlığımın sonu mutlu bitti. sevgilinde yapsa onunki de mutlu biterdi. gelelim güzelliğine profil resmindeki fotolar sana ayitse öylesin güzel ve zeki bir kızz. sevgilin çok sanslı aklı varsa seni kaybetmez aklı... ayrıca dediğin kadar güzelsen rus erkekleri de sana yazmışlardır haksız mıyım
@rajabbolt8 profilimdeki Fotoğraflar bana ait değil. Kendimi böyle platformlarda açık etmekten hoşlanmıyorum. Sadece facebook ve instagram hesaplarımda kendi fotoğrafım var. İkimiz de dikkat çeken insanlarız diyeyim. O beni, ben onu kolluyoruz :D
@boncuksultan öyle bir yerde seni korumasın sonrada erkek diye gezmesin. madem senin resmin değil neden resim koyma ihityacı duydun. bu arada merak ettim seni eğer yanlış anlamazsan resmini görmek isterim. ya da özelden diğer sosyal media hesaplarımızı paylaşada biliriz
Birlikte gidiyorsak neden olmasın?
Tabi ki gidebilir bende İtalya'ya giderim ama ;)
izin veriyorum gidebilirsin..
Ne ukraynası be burdan samatyaya gidemez bensiz
İzin vermem radyasyon çok orada der göndermem.
Yerse 😍
Hayatta göndermem. İnatçılık konusunda harikayımdır.
Oğlaksın galiba 😂
Balık ama duygusallıktan çok inatçılık ön planda.
İnatçı balık 😇
Aynen 👊
Bem evliyken gidip gelmistim.
valla bravo 😳
Sanirim sonra ayrildiniz 😂😂Evliyken dediigine gore
@kirmizirujsuzasla Evet bosandik. Ama sorun Ukraynaya gidisim ya da aldatma gibi bir konu degildi. Sansına küs :)
Peki , küstüm o halde 😔✋
@kirmizirujsuzasla Yok yok küsme. Sansin bol olsun. :)
Tskler, sizinde.
sektirsin gitsin dönmesin bida
Izin vermem
Anca beraber gideriz
Israr etti dinlemedi gitti sonuç?
Büyük bir dunya savaşına hazır olsun
Haaha yemez o zaman 😂
Eve kitler elini kolunu bağlarım dmdmdm
O kadar kıskandığım birisi yok
Beraber gideceksek neden olmasın😎
@ dmladmla beraber gittiğinizde grup yaparsınız o zaman
@rajabbolt8 Ukrayna'ya millet grup seks yapmaya gidiyodu zaten.
@dmladmla yalan yok ben gittiğimde yaptım. sizde yaparsınız
@rajabbolt8 saçm sapan konuşma çekil şurdan
@dmladmla sen bir git gör bakalım yanındaki erkek sana bakıyor mu eğer hala sana bakıyorsa o erkek geydir. demedi deme
asla. bende gelirsem belki
Olur babada İtalya bileti alsin
Banada
Pardooooon!!!
Oyle bir soru soramaz bile ;)
Tabiki izin vermem. Ne işi var
göndermem bensiz gidemez
hayır ben ona güveniyorum çevreye güvenmiyorum :D
Gitsin. Gelirken eli boş gelsin yeter.
Gidebilir sıkıntı yok 😉
Kötü şeyler olurdu öyle bir istekte bulunsaydı. .
Ailesi yoksa yanında olmaz.
Nahh😂
Yuh 😂
Acik net 😂
Güveniyorsam neden göndermeyim