Bana inanamayanlara inat kimseye birsey yapmicam ;-)
Rusya'ya gidince sevgilimi aldatır mıyım?
Bana inanamayanlara inat kimseye birsey yapmicam ;-)
uzun mesafeli ilişkilerin %85 i bitmiştir yapılan araştırmalara göre çünkü bi noktadan sonra hayatlarınız tamamen farklılaşıyor ortak noktanız kalmıyor konuşamıyorsunuz görüşemiyorsunuz doğal olarak o anda seninle ilgilenen biri olduğu zaman sevgilini unutuyorsun heleki rusya gibi bir yerde 1 yılı aşkın kalırsan biter bence bitmemesi için 2nizin de birbirini deli gibi sevmesi gerekiyor tripli demişsin ya en fazla 6 ay dayanırsınız ben yazdım ama sen gönlünden geçeni yapmalısın sevgiline ve kendine güveniyosan ayrılma arkadaşın dediği gibi karakterinde aldatmak varsa böyle şeyi düşünüyosan zaten yürümez
aldatırsın karders cünkü ordaki kadınların cogu bizdeki erkek kafası yetişme tarzları klütürleri öyle yapacak bişi yok yani heran herseye acık insanlar bir iki 3.de kaybedersin illa kendinii gercekler
aldatırmıyım demenle bi kaldım o senin kişiliğne kalmış bişe.Tripli hatunsa rusyda olduun için bide boğar belki biraz seni ama hak veririm ona rusya ulen sonuçta sana güveni tamsa senin kenedene güvenin tamsa sorun yok
Canım sen kendi kendine dürüst ol önce. Zaten sormandan belli onu orada aldatacağım ama gitmeden nasıl keklerim diye sormuşsun. Yeme bizi.
Kekleme veya yeme demeyelim.gercekten ciddi ciddi soruyorum.farkindauim soru basligi biraz garip ama amacim oraya gidip ruslarla birlikte olmak degil.
Cevap
11Cevap
Soru,rusyaya gittiğimde aldatmayacağımı kız arkadaşımı nasıl inandırırım?olsaydı, aldatmayı asla istemediğin anlaşılabilirdi.ama böyle bir olmazın yok gibi görünüyor sorunda:)
karakterinde aldatmak varsa rusya falan farketmez.yoksa zaten sadık kalırsın sevdiğine..
araya mesafe girmiş.bir de üstüne rusyaya gidiyorsun.ilişkinizin ayakta durması zor.ama üstesinden gelebilirseniz daha ayrılamazsınız
70 puanlık sınav sorum diyorsun yani haaa :)
kağıt düzeni de önemli.
herkes kaderını yasar... sen senı bıl sen senı sen seni bilmezsen nasıl biliriz biz seniiiii
sen bastan bunu düsündüysen kesinlikle aldatırsın bitir burda üzme kızı.
+1
ordaki rus kızlar da açmış kollarını seni beklemiyorlardır herhalde...
senin bu tribinin sebebi ne yoksa yoksa ... :)
trip attığım yok sana öyle gelmiş. sen kendinden emin olduktan sonra rusya ya da gitsen başka bir yere de gitsen bir önemi olmazdı. öncelikle kendinden emin ol...sana nacizane tavsiyem
:)) % 99 aldatırsın, aldatmazsan da onlar gelir seni bulur :D
O nasıl bir başlık :S
Birkaç sevdiğim avukat abla rusyaya iyiki evlenip gitmiyon boşanma davana bakmayı istemezdik dedi.ben kadın olmama rağmen dibim düştü moskovada dedi 2 gün önce.
hatta onun oğlunu göndermemiş gelini iyi bir maaşa iş bulmasına rağmen :)
aşırı davranmama neden olacak güzellikleri varmı hiç muhatap olmadım şu ana kadar ruslarla veya aman aman güzeini görmedim.
o yüzden sordum.
eşeğin aklına karpuz kabuğu düşmüş bileee :)
herhalde anlasılan o ki fikri bile yetmiş :d
Bu Soruyu Soruyosan EVEt :D
ayrılırsın muhtemelen
ne var bu rus kızlarında ya
gidince inceler haber ederim buradan :)
bende bilmiyorum selen.o yüzden sordum acaba gerçekten tehlikedemi ilşkim vazgeçeyimmi modundayım.
Aldatmazssan adam değilsin
10 uncu levele çıkmışsın ama adam olamamışsın serkan.bu nasıl bir zihniyet.sonra KIZLAR senin bu yazılarını görüp bize hesap SORUYORlar
Adamlık buradaki levelle ölçülüyorsa değilim evet.kalkmışsın dürüstlükten dem vuruyorsun sonra kendi başlığında satır arası oluyorsun.ha bişey daha diyim senin sevgilin falan yok inanmadım yani
neden inanmadınız sayın eflatun?
İNAN BİLMİYORUM BAŞKA BİRİNE SOR:):)
Güncelleyip durma şunu, bize ne amk !
Helal sana :)
RUSYA YA GELİRKEN HERHANGİBİR ŞEY SÖYLEMEDİ GELDİKTEN SONRA TRİPLER BAŞLADI VE EN SON EĞER İŞİ BIRAKIP BENİM İÇİN GELİRSEN DEVAM EDERİZ YOKSA HERKES KENDİ YOLUNA GİTSİN MODUNA GİRDİ.BEN TÜRKİYEDEYKEN ZAR ZOR GVENİYORDUM RUSYADA KİMBİLİR NELER YAPIYON DİYİP DURDU 3 AYDIR :(
Gittiğin gün denk gelse gittiğin gün aldatırsın.
Nefsine kalmiş bi durum...
yapmazsan ayıp
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar