Kadınlar naz mı yapar yoksa tipe bakarak mı karar verir?
Şimdi dış görünüşe kızlarda erkeklerde bakarlar ama kızlar daha başka kendisine değer veren seveni değil nerde kendilerini s*ktiricek adam varsa onlara giderler hani bir 4S kuralı vardır bilir misin Bu kızlar sadece kullanmalık başka bir işe yaramazlar ben her zaman derim bunlar beyinsizz diye
Yalan ağa tipe falan bakmazlar.
Ben hiç bir kadını sevmedim şu zamana kadar, sanki çok mu yakışıklıyım anasını satim bir ton hoşlanma, aşk olaylarıyla geldiler bana.
Kadınların %95'i saf, o kadar gözünde büyütme bunları :D
Tip herşey değil.. Tip ilk etkiyi yaratır bir insan tipi iyi olmayan birine sonradan aşık olabilir.. ya da ilk tipinden etkilendiği bir insandan tanıdıkçada soğuyabilir.. bir insanın karakteri çok önemli.. huyu önemli eğer hiç bir özelliği bir kadını kendine çekmiyosa olmaz..
dogru söylüyorsun kız aferin sana anlamışsın bu işi aşk acısı mı cektin söyle bakalım
Sadece senin sevmenin önemi yok hatta kesinlikle tek taraflı bir duyguysa çok rahatsız edici. Birini sadece çok sevdin diye sana olumlu yanıt vermesi de kötü, sadece egosunu tatmin eder sen onu sevdikçe.
Cevap
51Cevap
Sevmez çünkü zoru sever. Nedenini tam bilmiyorum ama bazı insanlar kendinin her haline okey olan sürekli onaylayan naif silik insanları erkekleri neladar yakışıklı olursa olsun yanında bulundurmak istemez basit bulur zeki olmadığını düşünür eleştri ve bi hatasını söylemesini bekler belkide bunun sebebi kendini sürekli yetersiz hissettiren sürekli eleştren dalga geçen abi erkek kardeş ya da baba ile birlikte yaşadığı için onaylanmamaya zor beğenilmeye onaylanmamanın karşısında kendini ispatlamaya çalışmaya alıştığı içindir onu sürekli okeyleyen bi erkeği basit bulur kontrol sahibi olmayan bi insanı zihni yok sayar uçuşan boş bi poşet olarak görür
Bkz:baskınbabasorunsalı
duygularını belli etmemeyi örf adet bilen ya da duygularını belli etmeye cesaret edemeyen kişiler hem kendi hayatını ıskalar hem çocuklarınınkini ıskalattırır. belkide bizi seven erkeklerin değerini sonradan anlarız. Ama buna alıştık bizi buna alıştırdılar ya babamız gibi baskın olmaya çalışan özünde itici tiplere tutulcaz ömrümüzü heba edicez ya da zaman bize tatmadığımız güzel duyguları öğretecek değişicez ve bizi seven insanları sevip mutlu olucaz
Güzel görüş 😊👍
@zevkli_günahlar eyw bot
İnsanlar acı çekmeyi seviyoruz
ilerlemez ama inatla devam etmeye çalışıyor.
olması için ödünler veriliyor.
Sonra oturup hüngür hüngür ağlıyor.
saka gibiyiz gerçekten.
Türk insanı bir şeyi almak için hep yaptığı hatayı kendi hayatına alacağı kisiyi incelerken de yapıyor.
Ambalaja süse çok önem veriyoruz.
çünkü gösterişi seviyoruz.
Kadın kadın için yasıyor aslında biz erkekler sadece üzerimize alınıyoruz.
Genelde dikkat edin çiftlere öpüşürken muhakkak başka bir kız vardır ona nisbet yaparak opüşür.
Siz sevdiniz diye biz de mi sevmek zorundayız?
Öyleyse bizim de sevdiğimiz kişi de bizi sevsin madem zorlamaylaysa her şey.
Sonra kızlar tipe bakıyor. Hayır efendim , sizi sevmiyor sadece bu. Karakterin , bir davranışın kıza kötü gelmiş. Biz değiliz tipe bakan sizsiniz karakterinizi iyi yansıtamayan. Sonra kızlar serseri erkek sever yok p. ç erkek sever. Yeter lan. Düzgün karakterli olun ezik ve pısırık olmayın da sevelim...
Kadınların hepsi kendini akıllı sanan ahmaklardır. Tipe bakarlar ilgi beklerler sahiplenin beni diye yırtınırlar. Tüm bunlar asında onların acizliğini ve ruhsal sorunlarını gösterir. Egoist ve tehikelilerdir. Her zaman ihanet etmeye meyillilerdir ve bunu gizli yaparlar.
kadınların bi kısmı tip hiç farketmez bilgiden hoşlanır çekici gelir ve o erkeğin hayalini kurar sahiplenilmek istediğimiz doğru aşık bi kadının kendinden başka kimseye pek bi zararı olmaz aşık değilse karşı taraf için tehdit oluşturabilir rahat bi şekilde ihanet eden insanlar var nedenini tam bilmiyorum ama genelde bunu yapar ve marifet olarak sergilemek ister
Sozlum var di 4 ay önce ayrildik çok sevdim sevdikce kaçtı benden sonra bende ilgiyi kestim yaklaştı ama bu sefer ben kaçtım şimdi 4 ay ne aradık ne sorduk birbirimizi dün mesaj çekmiş nasıl sin diye bana tek ruh lazım diye yazdim gönderdim : )))) bayanları anlamak çok zor
üstüne düştükçe insanın uzaklaşma hisi gelir ben ben bunu zaten elde ederim gibi ego tavan yapar oyuzden aşkından öldüğünü beli etmicen çok istediğini beli etmiycen şansın varsada kaybolur çünkü insan elindekinin değerini BİLMEZ
Çünkü insan elindekinin kıymetini bilmez...
1-Yakışıklı ollllsssuuuünnn
2-Geneişşş omuzlluuuu olsuüüünnn Kaslı olsuuünnnn
3-Uzun Olsuüüünnn
4-Zengin Olsuüüünnnn
5-Benimmmm olssuüüünnn Hiç bir kıza bakmasınnnnnn sadık olsunnnnn
:D :D :D
Türk kızlarının istediği erkek tipi işte :D
Bakın beyler, arkadaşlar bir kıza ne kadar sert davranırsanız o kadar sevilirsiniz , ne kadar yüz verirseniz de o kadar şımarır gün gelir başınıza çıkar. Kadınların değerlendirmesi budur tip mip hikaye biraz bence.3 yıllık ilişkimden bunu öğrendim.
bir kadının seni arkadaş olarak görüp friendzone a koyması 30 sndir. gerisi hikaye. sonra oradan çıkmak için debelenir durursun. o nedenle her kadına her zaman düzgün ve dikkatli bir şekilde yaklaşmalısın.
Yavastan yuruyeceksin abi, kosmayacaksin. Dunyanin en guzel insaniymis gibi davranacaksin ama tek guzelin de kendisi olmadigini hissettireceksin. Kendini kiymete bindireceksin, etkileyeceksin ve izlenimlerin kuvvetli olacak
Kadınlar erkeği her yönüyle ölçüp tekrar ardından onunla olup olmayacağına karar verir en azından mantık ön plandaysa durum bu sevgi ilgi değil tek sorun veya bir erkek tıpsız diye reddedilmez. Huyu ahlakı duruşu düşünceleri karakteri konuşması işi gücü sosyal hayatı her alanda değerlendirilir aklına yatmayan bir durum varsa erkek isterse aşkından mecnun olsun dönüp bakmaz.
Kadından kadınına değişir ama genelde günümüzde tipe ve paraya bakıyorlar. Ama bakmayanlar da hala var çok şükür onlarda sanırım aşık olmak istediklerinden
Oncelikle ulasilmaz daha zevklidir onlar icin senin elinde olduğunu bilirler. Tip maksimum 1 hafta goturur ama onemli olan cene. Cenen varsa iicin duzgunse her turlu bulursun duzgun birini
Kadınlar tipden önce cüzdanın kalınlığını bakar ondan sonra neymiş elektrik alamıyormuş verecen sanayi elektiriğini trafo gibi dolaştıracan ortalarda 😬😂😂
Başta sorunda iki kişinin görüşüne yorum yaparak rahatsız ettiğim için özür dilerim. Sadece, yapmak istedim işte de
Kadınlar iyi ve seven erkeklerin kiymetini bilmez. Ve kolay harcarlar
Korkarlar. Çünkü, çok seven erkek nerede duracağını bilmez. Bu bir kadın için ürkütücü bir şey. Tabi, bunun sonucu ayrılmak değildir elbette; fakat genelde başka pürüzler çıkabiliyor.
Çünkü önemli olan kadının sevip sevmemesidir.
Hİç ilgin olmayan bir hatun gelip 'Seni seviyom celaaağl' dese ne düşünürsün?
bizi çok seven erkek yerine üzen erkekleri severiz çünkü..
Malsınız çünkü..
hahahhahahah
@Chiprel var kanka helal süt emmiş iyi aile terbiyesi almış ve hayatında zorluklarla karşılaşmışsa böyle değişik olmuyolar normal insan gibi oluyolar
@Chiprel evlenmek için ideal işte kanka asker kayınbaban olsa sırtın yere gelmez msmsms
@Chiprel çok mağdur olan var öyle ya adamlar askerlik hayalinden vazgeçip alakasız mesleklere yöneldiler
@Chiprel üniversiteye gidebilirdi niye o hakkını kullanmadı
@Chiprel kendi alanıyla ilgili bölüm seçince çoğu dersten muaf oluyolar
@Chiprel dene gardaş bol şans
Dostum kadınların çoğu paraya bakar. Geri kalanın yarısı zekaya, diğer yarısı tipe bakar. Çok az kısmı sevgiye bakar, ama hepsine sorsan aşkı arar ;)
Tipe bakarlar yüzün iyiyse hertürlü gidiyor yoksa süper modellik vücudun olsun vs anlam ifade etmiyor.
Onces naz sonrasi ozguven yoklugudur.. ben ona yetmem ve baskasina gider korkusu.. akilli bir kadin seven erkegi avucunun icine rahatca alir...
Daha önceki iliskisinde güvensizliğin dibini görmüstür ondan hiçbir erkeğe güvenemez hepiniz aynısınız kafasındadır emin olmak ister...
tipe bakmıyorum diyen yalancıdır, aksini iddia eden tipsizdir
Çünkü salaklardır. Mesela beni birisi çok sevse ve ben ona güvensem bir de sadık olduktan sonra tamamdır...
Siz seviyonuzda biz sevmeyelimmi e tabi az buçk tip olsun :)
Canını yakanları severler ツ sırrını bende çözemedim
Gözle sevenin peşinden koşarlar
Gönülden sevenin önüne taş koyarlar
Yemeyin bizi kızlar sizin geçtiğiniz yolda bizim ayak izlerimiz var ;)
Abi kadınlar bir garip ya, bu ask meşk olaylarından beynim peynire döndü resmen
severse bir kiz ister tabii daha ne istesin sevdigi adam onu cok seviyo. d
Ben beni çok seven erkeği bende çok severim aşırı derece de.
Lakin kalbin ısıncak ilk ısınmazsa olmaz.
bak arkadaşım bu dedigin şey yusuflarda vardır onların gönülleri aynadır kim severse hisseder
Kadınlar ne istediğini tam olarak bilmez kardeş emin ol bilmez. Ben bu kadar çok isteyen isteyen ve fakat istediğinin bir çoğunu kendi bile bilmeyen bir canlı görmedim.
Güle diken insana seven yakışır diye çok manidar bir söz vardır
Öyle değil o gülü seven dikenine katlanır
Yurtdışı nda böyle bisi yok maalesef bir tek bursa oluyor böyle şeyler ya paran olucak ki alttan alsın ya tipin çok iyi olucak ki başkalarına hava atsın
Çok seven kişiyi isterler kim demiş istemezler diye
Çok göreceli bu bence. Sadece kadın ağırlıklı biraz
Dışarıda beni süzen kadınların %90 ın yanında eşleri oluyor. Ve bakıyorum hepsi benden tipsiz bakımsız. Demek ki neymiş tipe çok önem veriyorlarmış ;)
Erkeker neden fazla sevgiyi hissettiğinde kaçıp gider?
eğer sevgisine inaniyorsa ister neden istemesinki 😇
Tip bir yere kadar. Bazen aklını kullanıp seni seveni seçmen gerekiyor. Ama biz bunu geç anlıyoruz
Çünkü erkeğin onu sevdiğini bildiği için kolay geliyo ona ama eger erkek ağır olursa zor olursa daha dikkatini çeker
okşayan elin kıymetini bilmeyeneler tekmeleyen ayağı öperler.
Erkek kendine bağlamasını bilince kadında da biraz karakter varsa olur zorlamaya gerek yok
Ben sevmedikten sonra kimin beni sevdiği önemli değil
Oradan bakınca sevgiye aç yaratıklar gibi duruyoruz galiba 😂
lan ne sevgisi 250 gramı pompala geç... bu devirde sevgi aşk mı var
Peki erkekler kendilerine deli gibi aşık olan kadınları niye istemez?
Sanırım kadınlar seveni değil kendi sevdiği ve acı çektiği erkeği seviyor. Bir anlam çıkarabilirsiniz. Bilmem.
Hocam valla bende cok seviyorum sorun yaşıyorum ipleri fazla veriyoz umursamazlık yapamıyorum ben
bence tip önemli degil hayt bu kadınlar acı çekmekten zevk alıyolar bence
Kadınlar maldır karşim
Çünkü dış görünüş önemlidir %90 genelde.
Bana göre öncelikle tipe bakıyorlar.
seviyorsanız bu üzenler kim o zaman?
üzüülmenizden dolayı affedin bizi ancak bizim ginlümüz kayıyor işte
Tipede bakariz yalan yok
Totosu zora gelemiyordur belki..
Sirf sen seviyorsan diye sevemezki
Sen elmayı seviyorsun diye elmanın da seni sevmesi mi gerekir?
Kişisine göre değişir
Sevilen sevilecek diye bir şey yok
Bir kadın sevdigi insana naz yapar
Para
Tip
Meslek Bunlar olsun gerisi onemsiz😎
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar