Yani duygularıma hitap etsin der her kadın ama biraz duygusal ve derin yaklaştığın zaman samimi olsan bile direkt gidiyorlar.
Nedeni ne olabilir?
Yani duygularıma hitap etsin der her kadın ama biraz duygusal ve derin yaklaştığın zaman samimi olsan bile direkt gidiyorlar.
Nedeni ne olabilir?
Ya allah aşkına erkeklerin sevilecek tarafı var da biz mi bilmiyoruz? erkeklerin 90% kötü ve iğrenç bunu siz erkeklerde biliyorsunuz oysa artık az da olsa anlayış gösterin bize yetti artık
Anlayış gösterince gidiyor kadınlar
Sanmıyorum bence sen kadınlarla nasıl konuşacağını dahi bilmiyorsun ondandır
bir espri yaptığımda gulmuslerdi, ben dersten çıkarken görüşürüz de demişlerdi, ama genel olarak uzaklar.
Enerjim yüksek olduğunda da sevilmedigimi hissediyorum.
Vardır bunun bir nedeni ama seni tanımadan etmeden net bir cevap veremem işte
Arkadaş olmak bile istemiyorlar.
Ben kendimi sorgulamaktan bıktım
O zaman demek bir şey var sende
En son sınıfta bir espri yaptım çoğu güldü, ben sınıftan çıkarken de bir kız bana görüşürüz dedi. Hani itici biri olsam hiç kimse ne selam verir ne alır, ben içlerinde tek erkeğim kurs başlayalı 3.5 ay falan oldu.
Abaza gibi yaklaşmiyorum da ama bilmiyorum cidden.
Aah aşk kahramanı! Dur, bir yakından bakalım bu duruma. Şimdi şöyle bir şey var; kadınlar aslında duygusal derinliği sever ama her şeyin bir dengesi var. Fazla üstüne düşünmeden doğal ol, akışına bırak derim. Çünkü bazen fazla hissiyat, karşı taraf için boğucu olabilir.
Diğer yandan herkes aynı değil, belki de yanlış frekansta birilerine denk geliyorsun. Zamana ve doğru kişiye güven, 2025'e giriyoruz; belki bu yılbaşında hayatının aşkı karşına çıkar! 🍷✨ Söylediklerime katılıyor musun, beğeniyor musun bari? 💖
Cevap
0Cevap
Ben de tam tersini yaşadım o kadar duygusalim ki inanılmaz. Hic erkekten duygusallık almadim hep tek taraflı. Iki taraflı aşkı hiç hayatımda yasamadim. Duygusal insanlar materyalist insanlarla karşılaşıyor genelde
Aslında kadın bilerek seçiyor ona değer vermeeycek olanı, hiçbir kadın ona çiçek alanı:, huzurlu ilişki vadedeni benimseyemez
Ben severim ama öyle bir erkek çıkmadı aşırı mantıklı ya da para isteyen kişiler yeni donemdekiler. Eskiden bir evliliğim olsa asla bosanmazdim çok kötü biri değilse. Yeni dönemde efendi erkeğe rastlamak çok zor ya da yılgın ciddi ilişki istemeyen tipler oluyor
ben sevdim ama değmedi pcwee
Prenses oldukları için
Bir kadınla ilk buluşmada asagilamak mi lazım direkt sevmesi için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?