Neden duygularınız yok ve kadınlara sevgi duymuyorsunuz, sadece amacınıza ulaşmak için rol yapıyorsunuz. Sevgililiği de araç olarak görüyorsunuz. Sevmek çok mu imkansız sizin için
1 ay
Neden duygularınız yok ve kadınlara sevgi duymuyorsunuz, sadece amacınıza ulaşmak için rol yapıyorsunuz. Sevgililiği de araç olarak görüyorsunuz. Sevmek çok mu imkansız sizin için
Cevap
9Cevap
Erkeklerden o kadar nefret ediyorum ki keşke hepsi ölse
Oha bende aynı, o kadar nefret ediyorum ki görmem bile midemi bulandırmaya yetiyo
Hepsi sapık sapkın düşünceye sahip bir suru kızlara yazan yavsayan flört eden sevgililerini eşlerini aldatan evlilik adınaltinda kadınlara hizmetçi köle gibi davranan iğrenç mahlukatlar ben annenw dedim zaten ölümümü görursün ama evlendiğimi asla hiçbir erkeklede konuşmam göz temasıda kurmam onları görudgumde yolumu değiştiririm şeytanlar hepsi
Bende aynı şeylerin farkındayım, daha geçen günlerde hayatıma erkek almayacağıma ve evlenmeyecegime yemin ettim. Kafam rahat
İkimizde doğru yoldayız okuyalım mesleğimiz olsun kendi ayaklarımızın üzerinde duralım ben de Anne olup çocuk doğurmak istemiyorum evlilik adı altında bana hizmetçi köle gibi davranılmasınada izin vermem sorumluluk alamam her gün yemek yapamam erkek kahrı dırdırı çekemem misafir ağırlayamam çünkü erkek icin ömür tuketmeye slrumluluk almaya degmwz nankoruler bir de ben evliliği beceremem ve adımın bir erkekle anılması benim için dünyanın en kötü şeyi yalnızlık kadar güzel bir şey kendimize odaklanıyoruz pislik erkeklere değil
Akılları bel altina çalışiyor en zekisi doktoruda de en işssiz de böyle kadınları ve obje gibi gorüyorlar niyetleri amaçları pis
Namuslu kız bulsam sevecem herkes Esenler otogarı olmuş yaa
Abi emin ol göz boyamak için demiyorum gerçekten namuslu biriyim ama dünyadaki erkeklerin tek derdi mikkmek olmuş kadınlara obje olarak bakıyorlar soğudum hepsinden
Ben değilim seks istemiyom hiç sadece bolca muhabbet ve beraber keman çalmak hepsi bu
Ben öyle değilim ve kız olarakta seni anlıyorum çünkü bana da düzgün kız denk gelmiyor tanışmak istersen konuşabiliriz?
Yapmacık geliyorlar genel olarak ve ulaşılmaz olduklarını düşündükleri için
Alakası yok sadece mikkmek için istiyorsunuz kadınları, sevdiğiniz yok
Alakası yok , ilgilenmiyorum o konularla. Ben ilgilenmeyince karşı taraftan öyle bir beklenti oluyor. Zıt kutuplar birbirine denk geliyor
Tabi canim, bana da böyle diyen vardı bir ay sonra patlak verdiler
Kimseye kendimi kanıtlamak zorunda değilim. Ilişkilerlede ilgilenmiyorum kendi halimdeyim zaten.
Ortamını değiştir bence herkes aynı değil çünkü
Herkes aynı değil ama bütün erkekler aynı
Sizin düşünceniz
Duygu varsa pompa yok
İkisi aynı anda olabilir, birini seversin evlendikten sonra diğerini yaşarsın
Ok
kendinize özel birini sevin bence :))
O ne demek
mesela şahsen ben her kadına gülen biri değilim.
Olabilir
Anaları küçükken çok dövmüş onları
Daha çok dövselermis valla
Ay kim sevmiyor ayol
Devir kötü
Hic bir devirde sevmiyodunuz ki
kini srwsinler
Ney
Sevmiyosunuz, sadece mikkmek istiyorsunuz
Sadece onun için kadınları kandırıyorsunuz seviyo gibi yapıyorsunuz
İyyyy yok daha bir erkekle konuşuyor enayi yerine konulamam
21
Gençlikle ne ilgisi var yeter ya
Olmayacak erkekler her zaman aynı kalacak değişen bir şey yok
Cjsenlik yaşamadım
Sakın olamıyorum artık
Erkeklerden tiksiniyorum
Kadınlara ilgim yoksa da erkeklerden nefret ettiğimi değiştirmez
Bilmem
Hayır ne diyosun
Ne dediğini cozemedim
Sevdirmiyorlar
Ne alaka ya
Bak annem kadın ona aşığım seviyorum asla kıyamam ama normal bir kadını o kadar sevmem ama ikiside kadın demek ki sevilecek kadın varmış
Ben sevilecek biri olduğumu düşünüyorum tüm erkeklerin tek derdi mikkmek
Ne alaka işte bu şekilde düşünen kadınlar genelde öyle davrandığı erkek bakıyor ki böyle düşünüyor mikip geçiyor
Nasıl davranıyorum iyi misin bir şey yaptığım yok, ben kendi halimdeyim durup dururken esc muamelesi yapıp mikkmek için konuşmaya çalışıyorlar
Hah bide o tip erkekler var pich dediğimiz bizim gibi normal erkeklerden daha fazla değer gören niyetini belli eden ama kızında hoşuna gidip aama beğeniyorum seviyorum yanıma yakılıyor dediği erkekler onlarda değer ilgi sevgi vermez çağırır miker agzına verip gönderir
Ergen kızlar onu yapıyor emin ol, ben iyi niyetli bir erkek hayatım boyunca görmedim en masumu bile yatağa atmak peşinde
İşte bizim gibilerin değeri bilinmediği için denk gelmiyoruz
Yoo iyi niyetli erkek olsa değeri bilinir , ama yok
Tabi sevgili olarak görüştüğüm kız eski sevgilisi ile gezip sinemaya gitmesine erkek kankası ile alışveriş yapmasına erkek kuzenlerin önünde motor sürüp öğrenmesine izin vermediğim için bende kötü niyetli tek derdim nikmek oldu canım
Öyle ortamci kızla ciddi düşünürsen olacağı bu
Haklısın işte kızda erkekte bellş eder kendinş
Erkekler belli etmiyor rol yapıyor amacına ulaşmak için
Cinsiyet ayrımına gerek yok canım her iki cinste rolunu yapıyır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu yazdıkların baya kırılmış hissettirdi bana… 💔 Böyle düşünmene sebep olan biri ya da birileri olmuş, onu çok net hissediyorum. Erkeklerin hepsi böyle değil aslında, ama denk geldiğin tipler büyük ihtimalle duygusal olarak olgun olmayan, bencil ve yüzeysel tipler olmuş.
Sevmek erkekler için de zor değil, sadece bazıları sevginin sorumluluğunu almak istemiyor, o yüzden rol yapıyor gibi duruyor. Gerçekten seven erkek, davranışıyla da hissettiriyor zaten. Senin yaşadıkların neydi, en çok nerede koptun bu güven olayından? 🥺✨