İlk buluşmada acaba hoşlandığı için mi yine görüşmek ister? Biraz takıldım çünkü az yazıyor pek aramıyor.
Eğer bir erkek bir kızı gerçekten seviyorsa veya sevdiğine karar vermişse, ilk buluşmadan sonra "evet" tekrar bulusmak ister. Ama hoşlanmadıysa "hayır" tekrar teklif etmez. Ama şöyle bir durumda vardır ki bu kişiden kişiye değişir. Mesela , bazı erkekler biraz düşünmek ister, tekrar bulusma konusunu açabilir ve aranızda birşeyler olacaksa bu zaten 2-3 bulusma sonunda sevgililiğe adım atmanıza işarettir. Ama arayıp sormuyorsa, çok yazmıyorsa, ya etkilenmedi ya da kafasına yatmayan birşeyler olabilir. Mesela sohbet ederken, hiç zıt fikirleriniz oldu mu? Mesela sen kendin için ben şunu severim dediğinde onun tepkisi ;" yok , ben öyle sevmiyorum tercih etmiyorum" gibi iletişim söz konusu oldu mu? Çünkü birliktelikte uyum önemlidir. Yani sence aranızda hem fikir, hem fiziksel hem duygusal istek yönünden ortak noktalarınız var mı yoksa birbirinize tamamen zıt mısınız. Bazen herşey uyumlu gidebilir, ama tek bir konu kişi için en önemli konu olur ve bu sebeple biten birçok ilişki var. Eğer sana sebebini açıklamıyorsa ondan dürüstçe nedenini sorabilirsin.
Arkamdan hoslandigini ve ciddi dusundugunu demiş bikere grstk belki bir saat falan .. oturduk gülebildik de.. ama yazmaya gelince yazmıyor aramiyor da dün de yarim saat disari gel dedi gitmedim anneme ne dicem diE.. gece napion yazdı.. okadar:/
Arkandan neden söylüyor ki yüzüne söylesin ciddi olduğunu :) ben az çok tahmin edebiliyorum , şöyle söyleyim kendisi büyük ihtimalle utangaç bir yapıya sahip ve duygularını kolayca sana vuramıyor. Ve eğer tekrar bir buluşma konusması geçerse ve bunu birkaç ay sonra dile getirirse, bu kişi gerçekten aşık olmak istiyordur, ama ağır kanlıdır. Yani öyle birisi ise sizin sevgili olmanız yaklaşık 2 seneyi bulabilir. Ama bu kişinin de ciddi düşündüğünü gösterir ki zaten zaman geçtikçe sana ısınmaya başlayacak ve hersey daha hızlı gelişecektir. Eğer gerçekten seviyorsan sabırla beklemelisin, ama yok ben böyle yapamam diyorsan onu bırakman çok uzun sürmez ve görüsmek istemeyen büyük ihtimalle sen olursun. Yani bu onun yapısıyla da alakalı olabilir
Bilmiom anlamiom
Sanırsam etkilenmemiş :( Ama arayan oysa konuşmayı bitirmekde istemiyo olabilir ya da sana ayıp olmasın diyede yapıyor olabilir
Ben az yazınca neyin var bisemi oldu falan dedi
Sen niye az yazıyon bu durumda çocukda gerilemiştir tabi
Evet ama bu durum karsilikli :/
Yani o yazmayinca kiz olarak üstüne düsmek istemem ztn yazmak istese eminim yazar bir konu acmiyo anlionmu? Öylesine yaziyo..
Baklm bidaha grsmek istermi
Belli olmaz. Belki de o senin yazmanı bekliyor. Senin düşündüklerini düşünüyordur. Ama sen mesafe bırak o yazsın..
Genelde o napion der hep
Yazmak degil yasamak istiyordur yani seni gorerek tanimak hoslanmasa ikinci bulusmaya cagirmaz
Oda diyo yazarak taniyamam seni diyo.. bir kac kez bulusup cuddiye baglamak istiomus
Cevap
38Cevap
Bszi erkeklerde , kiz bulmusken hazir , takilayim seysi de vardir.. ondan olabilir.. olmayabilir de.
Sen pesine dusersen olmaz.
Seni aklimin bir yerinde tutacak. Arada ne haldesin merak eddip bakacak. Bir gun bir rsminden etkilenip donebilir. Kilon varsa ver. Sacini degistir. Guzelles kisacasi.
Hoslaniyor ama telefonla iletisimden hazzetmiyor olabilir. Ya da birileri israr etmis ondan bulusuyor olabilir. Ya da bikac kiz daha vardir
Bgnmdgi zmn uzaklasr ztn anlrsn bs kldgi anda boslugu dldracak birisi kenrda olsn dyede bunu solemez menfat dnyasi
işi olabilir ama kullanmak istiyor da olabilir buluşarak
Bakar ki kimsesi yok bari beni seveni seveyim deyip döner 😎
Belki 1 şans daha vermek için teklif edebilir ama 2. de de hoşlanmazsa 3 asla
Edebilir tabi. Belki sadece vakit geçirmek için ya da ayıp olmasın diye nezaketen de olabilir.
Bence yeterince etkilenmemiş olmalı. Yoksa köpeğini uyutmazdı :))
etmez görüşmez ama amacı kullanmak ise beğenmiş gibi yapabilir
Arkamdan kuzenine ciddi düsündügünü demis
Amactan amaca degisir. evlnmek icinse istemez kaymak icinse eder.
hep aynı şey hep kız yazsın kucagıma düşsün ya da begenmedi
normalde 2. kez görüşmek istemez ama verme ihtimalin varsa bir daha görüşebilir :D
Ben şahsen bu olayı yaşadım ve kız bana buluşma teklif etti
soguk durduysanız sogumus olabilir
Dün disari cikabilirmisin yarim saat dedi
Ben istemedim
Aksam cikamam
O bilio anlayis gösterio ztn
Belki henüz net karar verememiştir.
Yarim saat grsmekk istedi dün
Eger sorar yazarsa tabi giderim
Az yazıyorsa ilgisini çekmedin bırak yani.
Canı sıkıldığı için görüşmek isteyebilir.
Edebilir ilk buluşma biraz heyecan şu olabilir
eder tabi niyet bozuktu
Yo degil
Hislanmamis ısrar etme ustune dusme
Bence hoşlanıyor olabilir.
Evet hoslanmistir zamani yoktur
ETMEZ SADECE ARA SIRA yazar
ya beğenmedi ya da aradığı neyse bulamadı bence
İzlediğin korku filmini bir daha izler misin?
Değişir yani. Buluşmada ki hareketleri önemli
Yolsuz kaldıysa eder 😃😃😃😃
No..
Etmez.
yoksullukdaysa eder
Etmez
eder
Edebilir.
Arama
Etmez
Etmez bence
etmez knka