Konuşuyorduk birden eski sevgilisinden bahsetti birini bekledim falan dedi. Babası falan çok zengindi çok entellektüel biri falan filan dedi. Bende soru sordum nerde falan dedim söyledi. Arkadaşının kuzeniymiş kız. Ben asla bahsetmedim hatta tersledim banane ya ben bahsettim mi falan dedim bir şey diyemedi. Konuşmayı kessem mi diye kararsızım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEski sevgiliden ilk buluşma da değil, sorulursa üstü kapalı bahsedersin. Geçmişi çok kurcalamanın bir mantığı yok aslında. Sonuç olarak, senden sonraki yaptıklarına bakman lazım. Çünkü; kimse, her ilişkisinde aynı değil. Yaşananları bilemez kimse.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten sormadım kendisi bahsetti. Kendisi eski sevgilisini anlatmasa ben sormazdım keza kendi ilişkilerimden de asla bahsetmedim gerek duymadım. 2 ay önce ilişkim vardı onu dahi söylemedim. Anlatınca da mimiklerine bakmak için soru sordum cevaplamak istemeseydi o da
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılNasreddin hoca nin karısı ölür sonra tekrar evlenir akşam yatağa girince kadın başlarmış eski kocam şöyle iyi böyle iyiydi diye, sonra hoca da artık her gece aynı muhabbeti duyunca o da eski karısını övüyor, ama bakıyor ki bu iş böyle olmayacak karıya vuruyor depiği atıyor yataktan, kadın sorar aman hocam efendi neden attınız beni yataktan, hoca da der ki hanım hanımmm sende eski koca bende eski karı varken bu yatak dördümüze dar gelir demiş, o hesap yani
00 Yorumla
+1 yılsadece tecrübesini paylaşmak istemiştir zamana bırak ama her dakika ondan bahsediyorsa veya haftalar sonra sen uyarmana rağmen konuyu açıp kıyaslama yapıyorsa ayrıl.
sanada geçmişini sorarsa ya anlat veya güzel bi dille anlatmak istemediğini söyle.00 Yorumla
çocuk arasa kalmış eğer ona yardım edip erkek oldığunu hissettirsen senin yanında gerçekden değerli ve bir insan olarak hissederse seni çok sever ama sen buna tahammül edemezsin sanırım zaten herkes kendi kendinin doktoru olmalı
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
38Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılUnutamamış bence hem ilk hem son olmuş
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u +1 yılNeden bahsettiğine göre değişir, eğer eskiden bahsedip böyle yaptığı için ayrıldık ya da şunları sevmiyorum gibiyse olabilir ama ben yine de bahsedilmesinden istemezdim geçmişi beni ilgilendirmezdi
00 Yorumla
+1 yılOrtamına göre değişir, konusu açılır iki tarafta geçmişte yaşadığı kötü anısını ya da onu yoran insanı anlatabilir bunlar olgun insanlar arasında sorun edilecek konular değil, ancak ilk buluşmada ya da hiç konusu geçmemişken durduk yere eskiyi aklına getirip anlatmak pek doğru gelmedi bana.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılKendisine hayrı olsa bahsetmez zaten. Eskilerden bahseden net aptaldır ya.
01 Yorumla
Soran+1 yılAğzımı asla açmadım ağzını yokladım falan. En sonunda soruda belirttiğim gibi tersledim banane ben sana bahsettim mi falan diye
Karakteri yok, assagilik kompleksi var, böyleleri kendini degerli göstermek icin sürekli baskalarinin ona deger verdigi hikayeleri anlatir.
Hic ugrasma, uzaklas12 Yorumla
Soran+1 yılBabası albay o çok yüksek biriydi ona rağmen beni cidden sevdi falan dedi zaten ben sordulran sonra mı anlattı hatırlamıyorum ama değişikti
+1 yılBu olayı yaşadım, ve o anlattığı kişiye döndü. Size tavsiyem eski sevgilisini halâ aklindan cikaramamis bi insanın sevgi sözcüklerine inanmayın!!! Er ya da geç eskisine gidecektir
01 Yorumla
Soran+1 yılOlay şurdan geldi kimsenin peşinde koşmam ama birini çok bekledim dedi. Babası şöyle böyleydi ama beni seviyordu ona rağman dedi. Sonra bende sorular sordum laf almak için 21 yaşına girecek üniversiteye gitmeden önce kızı unuttum diyor. Nasıl unuttun diye sormuştum yüzü değişik oldu
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKendimden pay biceyim bak yeminle eski sevgilimi unuttuğum için birileri hatırlatmada aklıma gelmez. Ama o çocukta bu durum yok sana bile bahsettiyse sıkıntı var ilişkiyi ilerletme
02 Yorumla
Soran+1 yılYa yolda yürürken kıyafetten falan bahsediyorduk birden birini bekledim falan dedi dedim ne kadar 5 yıl oldu mu dedim evet falan dedi. Sonra bozulmadım gibi ağzından laf aldım. Onda farklı gelen neydi falan diye. Ailesinin durumu iyidi bana iyi davranıyordu ondan düşük olmama rağmen vs vs dedi. Ağladı dedi. Nerde şu an dedim. Söyledi. Arkadaşımın kuzeniydi zaten falan dedi. Takip etmiyorum vs dedi. Bende en sonunda tersledim ben bahsetmiyorum sorsan da bahsetmezdim dedim. 2 ay önce ilişkim vardı keza ama asla anlatmadım
- +1 yıl
İşte ya patavatsızlik etti ya da unutmamış sana zarar verir o ilişki boş ver
+1 yıliyi niyetinden de ola bilir bazen erkekler gevezelik yapıyor ellerinde değil 😂 başıma geldi bir ara benimde 😂
13 Yorumla
Soran+1 yılKonu şurdan geldi kimsenin peşinde koşmam gibi bir şey dedi sonrada ama önceden birini çok bekledim cidden falan dedi. Ben birden soğudum o farklı
- +1 yıl
sana değer veriyor mu ona bak geçmiş unutulur o bir şey değil
Soran+1 yılYakın zamanda eski sevgilimi unuttum diyen biri tarafından aldatıldım😒 ve oda böyle bahsediyordu
+1 yılGelmez.
İlk buluşma öncesinde muhabbet edilirken bile " Eski sevgilim şöyleydi şöyleydi şöyleydi " diye başının etini yiyen tiplerden de hayır gelmez.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı. Bence bu saygısızlık hem ilk buluşma birde. Hem bir de karşında ki insanı da küçük düşürücü bence. Rahatsız olduysan çok, ayrıl.
02 Yorumla
Soran+1 yılAşırı rahatsız olmadım fakat önceden de böyle bir olay yaşadım ve eski sevgilisiyle aldattı yani oda diyordu unuttum cart curt meğerse yalanmış
Bir insan niye eski sevgilisini söyler ki? Bunun söyleyen bir insan ile hala sevgili kalabiliyor musun gerçekten 🤷♂️
02 Yorumla
Soran+1 yılBirincisi sevgilim değil flörtüm. Yeni tanıştım ilk buluşma olay da şurdan geldi. Bana dedi ki hayatımda şu an kimseye eyvallahım yok fakat önceden birini çok bekledim ne yalan söyleyeyim falan dedi
+1 yılbilmiyom üzüntüsünü anlatabilir sonuçta bizimde aşk acımız olmuş zamanınd anlatırız ama özlüyomuş gibi anlatırsa sıkıntı
02 Yorumla
Soran+1 yılEskiden çok beklediğini söyledi. Babası falan çok zengindi entellektüel falan dedi. Bende işte onda farklı olan neydi falan dedim benim için ağlamıştı falan filan dedi. En son tersledim banane senin eskinden ben sana bahsettim mi dedim cevap veremedi
- +1 yıl
yani esk, i sonuçta benim eski, sevgilim tanıştığımızda bahsetmişti sadece buluşmada hiç bahsetmedi bile bence doğru olan bu ama sen bilirisn
+1 yılBahsetti demişsin ama seni yarabandı olarakmı kullanıyor acaba
01 Yorumla
Soran+1 yılFlörtüz aramızda hiçbir şey olmadı kullanacak bir ortam oluşturmadım yani
bu tarz kıyaslamalara giren kişilerden uzak durulmalı
01 Yorumla
Soran+1 yılKıyaslama yapmadı aslında bir konu konuşuyorduk konu eski sevgilisine geldi baya bekledim falan gibisinden bende dedim 5 sene bekledin mi evet 13 14 yaşında seviyodum dedi. Bende kız nerde biliyo musun falan dedim evet biliyor yakın arkadaşının kuzeniymiş yakın yani kıza bence hala
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBahseden kadınlardan hayır gelmiyor; net bir şekilde gördüm 😄😄
10 Yorumla O erkekten hayır gelmez, seni de yara bandı olarak kullanır.
00 Yorumlaeskiden bahsediyosa seni yarabandı yapar boşuna kapılıp kendini üzme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEn konuşulması gerekmwyen bişeyi konuşmuş canım o ya
00 Yorumla Doğrudan konuşmayı bitiririm. Eski eskide kalmıştır. Unutmadın ise yol o tarafta
00 YorumlaBoş konuşmuş yol ver gitsin geçmiş konuları açmak aptalca
00 Yorumla
+1 yılBöyle durumlarda hediye verip alkışlatarak ayrılmak lazım en unutulmazı olur. 🕺
00 Yorumla
+1 yılÇok gereksiz bir şey bence eski sevgili veya flört konuları açmak her ne kadar karşıdaki dinliyormuş gibi gözüksede onu rahatsız eder kimse karşındakinin eski aşkını dinlemekten zevk almaz bence konuşmamasını söyle hemen bırakma belki düzelir
01 Yorumla
Soran+1 yılKısa süre önce bi erkekte böyle eski sevgilisinden bahsediyordu yaptıklarını falan anlatıyordu en sonunda onunla beni aldattığını öğrendim meğerse aklı onda kalmış diğerleriyle sadece takılıyormuş😒 bence sonu böyle olabilir. 21 yaşına girecek 13 14 yaşlarından 19 yaşına kadar bu kız aklında varmış diğerlerini yara bandı gibi kullanmış bir nevi yüzüne de vurdım
+1 yılGelir tabi neden gelmesin bi sebep var mı gelmemesi icin gecmis onemsiz ;)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. İlk buluşmada eski sevgili muhabbetimi şaka mı 😂 masada bırakır giderim
00 Yorumla
+1 yılYa pek bir sorun yok ama bilmiyorum kızı över gibi anlatmış olması uygun olmamış
00 YorumlaÇok gereksiz bir tipmiş. Bundan ne köy olur ne de kasaba. Let him go!
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)9 ayMerhaba, ayni durumu suanda ben yasadim. Ilk bulusmada bana sevdigi kizdan bahsetti. Senin iliskin yurudu mu
10 Yorumla
+1 yılAklı hâla o kızdaysa konuşmayı kes ama sana geçmişinden bahsetmek istemişse aranızda gizli saklı olmasın diye söylemişse konuşmayı kestiğine çok pişman olursun.
03 Yorumla
Soran+1 yılKonuyu direkt kendisi açtı bi eski sevgilim vardı çok bekledim dedi. Bende ağzından laf almak için onda ayrı gelen neydi falan dedim cidden hayatımda ilk defa benim için ağlayan biriydi hissetmediğim duyguyu hissettirdi falan dedi.
Soran+1 yılDaha takip etmiyorum haberim yok dedi fakat arkadaşının kuzeniymiş hangi şehirde olduğunu falan biliyo
- +1 yıl
Bence biraz araştır. Çevreden falan öğren aklı ondaysa konuşmayı ideal bir şekilde sonlandır
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılO erkekten hayır şer gelmez
00 Yorumla
+1 yılİlk buluşmadan geri dön
00 YorumlaYani bahsetmek gerekir ama o da sanki kızı över gibi olmuş birde bitmiş olay çok mu aklında kaldı dön ona ozaman
02 Yorumla
Soran+1 yılüniversiteye gidince bir şekilde unutmuş yani daha 1 seneye kadar kız aklındaymış tabi 5 sene kızı beklemiş fakat başka kızlarla da konuşmuş olmamış yani kızları yara bandı olarak kullanmış yüzüne de söyledim yani
+1 yılHayır gelmez bence aklı onda kalmış olabilir hayatına sen girmissen onu anlatması çok saçma
03 Yorumla
Soran+1 yılDirek bir yerden açtı konusunu çok bekledim birini falan diye bende bozulmamış gibi ağzından laf aldım oda özelliklerini söyledi fakat asla kötülemedi falan. Tabi işkillendim ve ben asla kendi eski sevgililerimden bahsetmedim
- +1 yıl
Şöyle diyim ilk gün anlatılmaz anlatilsa bile onu öve öve anlatması hoş değil o yuzden kesin aklı kalmıştır sende bozulmamış gibi davranma bozuk trip at atkı oda yanlış konuştuğunu falan anlasin
Soran+1 yılDirek keserim konuşmayı be ne trip atcam gerek yok
+1 yılNe anlattığına niye anlattığına bağlı
01 Yorumla
Soran+1 yılKıyafet falan konuşuyorduk ben gidene dur demem falan dedi ama önceden birini çok bekledim dedi yani yüzünde bi üzgünlük vardı anlatmaya başladı. Bende onda değişik gelen ne diye laf aldım aşırı iyi anlattı. Ben ise asla rski sevgililerimden bahsetöedim. Tersledim de baname senin inden ben bahsertim mi falan dedim
+1 yılBence de kesmelisin. Eski eskide kalmamış belli ki
02 Yorumla
Soran+1 yılkonu ben kolay kolay eyvallah etmem fakat birini çok beklesim dedi. Anlattı azcık bende ağzından laf almak için sorular sordum. yakın ark kuzeniymiş istese ulaşabilir yani. Diğer kızlardan asla bahsetmedi sadece onu söyledi.
- +1 yıl
Bir hanımefendiyle yeni tanışırken bahsetmesi saçma. Sen sorsan bilgi vermek için anlatabilirdi.
+1 yılBir hayır gelmez. Yara bandı arıyor galiba.
01 Yorumla
Soran+1 yıl5 yıl kızı beklmiş çocukluk aşkıymış fakat o süre zarfında başka kızlarla da konuşmuş ve çıkmış: d
- Aşk İlişkileri konusunda 20b cevap paylaştı.
+1 yılBence yüzeysel geçmiş, çok abartmışsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılYüzeysel geçmedi abi direkt entellektüel babası şöyleydi böyleydi anlattı
- +1 yıl
merhaba Pp s ne demek
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılunutamamış unutan biri bahsetmez
02 Yorumla
Soran+1 yılBeni işkillendiren ben asla eski sevgililerimden bahsetmedim yanından dahi geçmedim. Birini çok bekledim falan diye konuya girdi. Bende sorular sordum bozulmamış gibi oda anlattı djcmeölx
- +1 yıl
Görüşme hala onu seviyor
Aşk İlişkileri konusunda 587 cevap paylaştı. Aklı hala kalmis onda 😑
02 Yorumla
Soran+1 yılBozulmamış gibi sorular sordum kızı kötülemedi. Kızın durumunun ondan iyi olduğunu işte karakter olarak çok gelişmiş olduğundan bahsetti falan. Bende en son banane ben söyledim mi falan dedim işte hiç sorun çıkarmadan ayrıldık zaten
+1 yılSiz yok sunuz o var. net
00 Yorumla
+1 yılGelmez onun saçını başını yolarım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. bas engeli her yerden
00 Yorumla
+1 yılArkana bile bakma kac
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEski ise, artık net ex tır. Olmalidir
00 Yorumla
+1 yılHayır gelmez. Ordan çeker giderim.
00 Yorumla
+1 yılO erkeği balda olsa unut
02 Yorumla- +1 yıl
Resmin iğrenç ama beklenmedik iyi Bir cvp
- +1 yıl
@beyazgülüm25 resmimde kedi var hayvan düşmanı mısın iğrenç falan diyorsun?
Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Asla gelmez demekki eskiyi unutamamış
00 Yorumla
+1 yılUnutmamışsın hoşçakal deseydin iyiymiş
00 Yorumla
+1 yılGelmez. Görüşme onunla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet kes. Rezil rüsva bir adam
02 Yorumla
Soran+1 yılEnerjim uydu fakat eski sevgiliden bahsedince şu an buz gibi oldum
Cevap sahibi+1 yılBir cacık olmaz
+1 yılbelli olmaz ama belliki çok mal
12 Yorumla
Soran+1 yılKendi kendine açtı valla konusunu bende ağzından lafları aldım cxkmsmcjw hiç bozulmamış gibi
- +1 yıl
çok akıllısın ama o mal ondan sana hayır gelmez benceeeeeeeee
+1 yıl2. Ve 3. Buluşmada da bahsederse direk ayrıl
02 Yorumla
Soran+1 yılBöyle biriyle 2. kez buluşur muydunuz?
- +1 yıl
İlk buluşmadır diye bir şey demem ama ikinci buluşmada bahsederse ona diyeceğim tek şey 'ay yeter ben senin eski sevgilini dinlemek için seninle buluşmuyorum madem eski sevgilini bu kadar seviyorsan başkalarının zamanını boşa harcama derim' . Şimdi sen çocuğu uyarmışsın ya çocukla buluştuğun zaman bu durumu tekrarlıyacağını sanmıyorum tekrarlarsa buluşma herkes kendi yoluna baksın.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılbanane ulan diyeydin
01 Yorumla
Soran+1 yılDedim zaten senin eski sevgililerinden banane ben sana anlattım mı anlatmasan sormazdım bile dedim cevap veremedi
Asko hiç uğraşma sal gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yılMasum düşünmeye çalışıyorum haberim olsun diye mi acaba diye fakat ben asla bahsetmedim kimseden konu nerden esli sevgilisine geldi anlamadım ağzından laf aldım napayım dncmeööxw
+1 yılKoşarak uzaklaş sis
00 YorumlaBoştur o
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı. Gelmez sal gitsin
00 Yorumladirekt kaç
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı. Gelmez
00 Yorumlaçocuk mal ve bunu belli etmiş ilk dakikadan ayrıl
00 Yorumla
+1 yılHayır gelmez
00 Yorumla- Devamını Gör (19)
Devamını Gör(64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İlk buluşmada eski sevgilisinden bahseden erkekten hayır gelir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler