Ben bu soruyu neden sormuşum ya😂
İlk buluşmada eski ilişkisinden bahseden flört itici midir?
Ben bu soruyu neden sormuşum ya😂
Demek ki ondan bahsedebileceği kadar eski olmayan bir sevgilidir 😃 Heç hoş bir durum deel. Önce kendini onar, yaşananların üzerinden yeninden kendin olduğun yepyeni bir hayata başla ondan sonra bir başkasını tanı.. Derdim. Yoksa habire eskide kalır, geçmişiyle patinaj çeker, beni onun yerine koyar, onun gibi birini bulunca da çeker kaybolur 😃 Yok, ben öyle birini almiyim 😃
Aynısı benim başıma da geldi. Buluştuk sohbet etmeye başladık daha ilk saniyeden eski sevgilisinden bahsetmeye başladı. Benim için son buluşma olmuştu yani ne gerek vardı böyle bir şeye
Cevap
32Cevap
Hemen ayrılmalık bir flört tiplemesi
İticidir.
Her an uçmaya hazırdır başka limanlara 😂
Yani der ki başka limanlara da uğradım, sana da bir uğrayayım demek gibi bir şey 😂😅 Riskli ve güven vermeyen bir ilişkinin başlangıcı ne kadar sağlam olur bilinmez
Konu açılsıysa, normal ama pat diye bahsederse sıkıntı..
Eskiden bahsediyor ise aklı orada kalmış olabilri. Sevgili kaleminden hemen kankaya bağlarım ve onu anlamaya çalışırım. Eğer başarabilecek ise onu eski sevgilisine gönderirim ki mutlu olabilsin.
Elbette itici olur canısı çünkü birbirini tanımak için gelmişsin o ex diyor başka flört diyor o anda kalkıp gitmek gerekir
Eskide takılıp kalmışsa kötü. Konuya göre kıyaslamışsa sorun olmaz fazla. İçerik önemli. Sürekli eskiden bahsediyorsa kaç zaten.
Eski iliskiden bahsederse zaten bir gelecek düşünmüyor dur surekli geriye bakarak yol katedilmez illaki ya biryere toslar ya da cukura düşer ondan bir cacik olmaz erkek kiz farketmez
Sürekli eskiyi açan iticidir.
İticiliğin dibini bulmuştur. Bir daha görüşmem konuşmam
Dedem doğum yapmış diyerek direkt uzaklaşırım oradan kaçarım run
Başta iki tarafta eteğindeki taşları dökerse daha sağlıklı bir ilişki olur
Hataları anlatıyorsa uyarıdır. Ama cıvık cıvık bir muhabbetse görüşme bir daha onunla.
Bir kere aklının onda olduğu kesindir ve net kıyascıdır haliyle sağlıklısı uzak kalmak
Eski defterleri kapatamamış bir adamın yeni bir hikaye yazacak sayfası da yoktur. İtici
Eskiyi unutmadiysan, yenisiyle ne işin var değil mi yani
Durduk yere sormasi veya bahsetmesi sikinti. Ilkinde uyarir, ikinci de uzaklasirim 🤷🏼♂️
Aşşşırı iticidir. Seni tanımaya çalışmak yerine direk karşılaştırma yoluna gidiyor demektir
Kapatılmamıs bir defter beni yorar
Kulağından tutup eski sevgilisinin önüne atın gitsin 😂😂
Evet iticidir. Bahsetmesin kimse
Nasıl ve neden bahsettiğine bağlı
hee napak demi eskisini.
Evet, ne gereği var iticidir.
Eski ilişkileri ile yaşamaya devam etseymiş belkide strapon yemiştir
kesinlikle iticidir..
Karaktersizliğine gülerim ilk ve son buluşma olur
Uzuuun uzun bahsederse evet itici
Sogurum, tiksinirim, nefret ederim dksbksb
Eskisinden bahsedecekse benimle işi ne yahu.
Evet
Evet.
iticidir net
ona bunu bahsettirmeyen flört iyidir
Gereksiz zaman kaybı yoll
asırı itici
Evet itici
kesinlikle
Hayır değildir