Nötr kaldım yorum yapmadım. Bana yaklaşınca kendisi sordu beni beğenmedin mi, instagramdaki fotoğraflarımla aynı mıyım falan
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hanımefendiler sadece kaslı uzun boylu ve zengin erkekleri beğenirler. Diğer erkekler beğenilmediklerini kabul etmelidirler. Ben kabul ettim.
Ben onu beğendim o sorun değildi, çok hoş biriydi ama anlayamadım :) fake yüz galiba
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.
ben her kıza sorarım bunu. çünkü resimdekiyle gerçeğim farklı
Adam çok yakışıklı ve aynı yani, fakat neden sordu neden yok oldu sonradan anlayamadım
şey demek istemiş herhalde aynı kefede değiliz. sen naslısın bilemicem
Nasıl yanı anlayamadım
mesela ben şişman bir kızla buluşmuştum. ona da dedim beğendinmi beni. aslında ben onu beğenmedim yani. ama kalbini kırmak istemedim gibisinden
İşte orası pek mümkün değil, beğenmeseydi öpüşmeye denemezdi, öyle bakmazdı, ki egodan değil de fiziğimde yüzüm de güzel.. gorusmeden 2 gun sonra instadan takipten çıktı bir şey demeden ama beni çıkartmadı anlamadım
Ve görüşmeden önce videolu de konuştuk hani..
öpüşmek istedi öpüşmedinmi? seni cinsel obje olarak görmüüş olabilir. sonra baktı öpüşmüyorsun uzak durdu. basit düşünün erkekler böyle
Çok defa yaklaştı ve öpücük aldı ama fazlası yoktu
çekindiğimi biliyordu gördü belki bir şey olmadığı için uzak durdu
fazlası lazım ona. onun amacı gönül eğlendirmek. seninle ilişki yaşamak değil
ben şahsen tecrübesiz kadınalrı sevmem. belki baktı sen tecrübesizssin o konularda senden uzaklaştı
Evet belkide, baştan biliyordu keşke bulaşmasaydı bana.. niye o kadar kadınlar varken bana geldi ki birkaç defa kavga ettik hep geldi heo düzgün hep hoş. bir şey yaşamak istemedim, belki yediremedi kendisine yaşı da var bilmiyorum. Tek gecelik ilişki istemiyorum dedim, bende yapmıyorum tek gecelik diyor ki inanmadım , fakat küçük çocuk gibi senden enerji alırken oturamıyorum
Yine de insan demez mi birşeyler, hani kendisi takipten çıkmış, e bana yaklaştı öptü ben çekinerek bide, niye yani, erkekler yazmaz mi birşeyler
ya işte sen görüşmeden başta söylicen uzak durucan benden dicen. öpüşmek yok dicen. bunları söylemen lazım. çizgini göstermen lazım
ne yazssınki.
Ben söyledim kaç defa uzak dur dedim öyle bir şey olamaz, biliyordu olmayacağını yine de öpücük aldı tecrübeden belki :) öyle bi yaklaştı ke beni benden aldı, ama cins olmadı
Hani küçük çocuk değil nasık ne yazsın geldi optu yaklaştı sonra gitti bu mu yani ki rahat biri olsaydım tamam, bana dedi bakmıyorsun bile bana ben onun elini bile dokunamadım
vayy). adam ısrarcıymış :D. nasııl yaklaştı detaylandırsana)
Detaya girmek gerek yok, zorla yapmadı, belki oyle bi sarıldı oyle yaklşatı belki çok hoşlandım ve ne kadsr uzak durmak istedem de duramadım..
Biliyordu rahat biri olmadığımı neden dışarda birsuru insan varken beni kullanmaya kalksın anlayamadım
anladm. iyiymiş
ya işte senin gibi ulaşılamaz birileri erkekleri daha çok cezb eder
O takipten çıkınca ona mesaj attım ve sonra engelledim çünkü hem biliyordu hem kullanmaya kalktı. Merak ediyorum sadece iletişme geçmeye çalışır mı sence?
Peki neden daha çok israrlı olmadı sonradan, neden 2-3-4 buluşma olmadı da denesin? öyleyse
YA bu ne bıkmadınızmı neden neden neden niye niye niye sorularından. terkettiyse s*ktir et. önüne bak. zaten sevmiyorsun etmiyorsun. boş ver.
Bilmek istedim, 2 sene sonra biriyle tanışmak istedim, birinden hoşlandım. Ve anlamadım :)
yani fazla istememiş demekki yoksa birdaha görüşür daha ileriye gitmek ister
:)) keşke fazla istemeyip hiç yakınlaşmasaydı.. bencilik etti
Eğer herhangi bir sebepten iletişme geçmeye denerse ne demeliyim?
Xper yetersiz senin de benim de
Sadece merak ettim eğer beni ararsa direk me demeliyim, tecrubesiz kaldım ona karşı ve saflığımı kullanmaya kalktı
yok
burdan yazabilirsin daha fazla sormicam zamanını aldım
Demek ki sorduğum soruya bir erkek olarak cevap vermek istemiyorsun anlayamadım :) basitti
Xper yetene kadar konu geçer, şimdi merak ettim şimdi anlayamıyorum..
iletişime geçerse cinsellik olmayacağını kesin olarak söylersin işte
Beğendin mi
Evet fakat kendsii neden özgüvensiz kaldı sonra neden gitti yok oldu anlayamadım
Bilmem. Sohbet etmek ister misin. Düzgün cinselliksiz
Uyudn muuuu