Sevgilimle aramız bayağı soğuk, ve haftasonu buluşma olayını hep o teklif etti. Şimdi de ben etsem mi acaba?
Ve aramızı düzeltmek istiyorum, buluşmada ne gibi planlar yapabilirim?
Sevgilimle aramız bayağı soğuk, ve haftasonu buluşma olayını hep o teklif etti. Şimdi de ben etsem mi acaba?
Ve aramızı düzeltmek istiyorum, buluşmada ne gibi planlar yapabilirim?
Merhaba, tabii ki teklif etmeniz çok hoş bir davranış olacaktır. Plan olarak da önceliğiniz samimi, güzel bir dille ve yapıcı yani çözüm odaklı bir konuşma gerçekleştirebileceğiniz bir ortam oluşturmak olmalı. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Buluşalım gibi mi teklif etmem doğru olur ya da şöyle şöyle yapalım ne dersin gibi mi?
Tabii neden olmasın? Yapabilirsiniz.
Selamlar,
Yani senin de dediğin gibi sürekli buluşma olayını erkeklerin teklif etmesi bana da çok mantıklı gelmiyor. Sonuçta bunda ayıp bir şey yok ve senin sevgilin. Bu yüzden bir plan kurup hafta sonu bir şeyler yapalım mı diye sorabilirsin. Örneğin sinemaya gitmek ya da bir yerlerde oturup beraber vakit geçirmek gibi. Bunu dile getirirsen büyük ihtimalle aranızdaki buzlar çözülecektir.
Klasik ilişkiyse yani hesapları erkeklerin ödediği ilişkiyse erkek etmeli? Çünkü buluşma ve yer erkeğin maddi durumuna bağlı.
Ama sen de ödüyorsan ve erkek de rahatsız değilse sen yapabilirsin.
Merhaba
Buluşma teklifini her zaman erkek etmeli diye bir kural yok yani çıkma teklifi gibi bir şey mi bu bilmiyorum yani buluşmak isteyebilirsin tabii ki de sevgilin değil mi o senin yani biraz da aranız bozukmuş zaten gayet normal yapacağın şey
Cevap
5Cevap
Alakası yok bence bazen kadında edebilir
Şu kalipdan vazgeçin türk kızları elinizdekini de kaciracaksiniz,
Kaçırma yolundayım.
Hadi ama bir kız bana yaklassa bir adım hoşuma gider mesela
Eskiden sevdiğin ve soğumuş olsan bi o kızdan adım gelmesi hoşuna gider mi
Güzel bir soru sordun! Bayağı düşündüm ve evet hoşuma giderdi.
Anladım sağol cevap için
Kadınlar bunu hep erkeklerden beklediği sürece öyle olacak.
Hayır kadınlar etmeli her şeyi erkeklerden beklemeyin... 🥂
Sen de edebilirsin. Hep onun adım atması sıkmıştır.
Hep peşimden koşması ve problem olması onda uyuşamıyoruz havası oluşturdu
Bunu ortak şekilde konuşup ortak bir karar alması daha mantıklı
Hayır karşılıklı bu işler
daha acık ve net olmalısınız erkeklere karsı
Nasıl yani
Evet ben hep sakladım ve hep peşimden koştu soğuk yaptım. O da benden soğudu en son. Nasıl düzelticem?
Kızda edebilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?