Sevgiliniz sinirli anında size hakaret etse ciddiye alır mısınız?
Tepkiniz ne olur?
Tepkiniz ne olur?
Şöyle. Tabiki de alırım. Ama bu düşünce bana hakaret edemezden gelmiyor, sinirlendiyse küfür de eder hakarette eder erkek bu. Ancak sinirlenmem, kırılırım, üzülürüm. Sonrasında gelip üzgün olduğunu söylemezse ilişkimizi gözden geçirip nerede hata yaptığımı düşünürüm. Beni kıracağını bile bile özür dilemiyorsa, hakaret ediyorsa belli ki bir yerde hata yapmışım. Ancak sonunda onunda hatası olduğunu görürsem, iş değişir. İçimdeki üzüntü sinire ondan sonra dönüşür. Hak etmediği lafı kimse duymak istemez sonuçta. Ancak hak ettiysen paşa paşa dinleyeceksin. Gerçekten seviyorsa hak etmediğin halde söylemişse gelip gönlünü yapar zaten.
Her türlü ciddiye alırım. Ben tartışırken dahi saygı sınırlarını geçmemeye, olayı kavga boyutuna taşımaktan kaçınmaya çalışırım çünkü. Onun bana karşı aynı çabayı göstermemesi, hak etmediğim şeyler söylemesi beni kırar.
Ciddiye alırım. Söylemeyip içinde tuttuklarını, sinir ve öfke halinde ortaya saçar zaten. Ortaya saçılanlarda hakaret varsa kabullene bileceğimi sanmıyorum.
zaten bana karşı hareket edecek başkasına karşı hareket edecek hali yok ya hem hareket etmek iyidir bacakları çalıştırır kondisyonu arttırır
zayıflamak isterim ama kilo vermek istemem aS:Dasd
Cevap
48Cevap
tepkisizlik ve verdiin tavizler karşındaki insanın senin sınırlarını algılamayıp şuursuzca mutsuz olmana sebebiyet vereceğinden yapılan hata ya da incindiin anları kavga ya da sert bir dille olmasada mutlaka karşındaki insana belli etmelisin...
çok doğru..
@evergreenish teşekkürler
Hakaretinde bir boyutu oldugundan duruma göre alttan almasını bilir, duruma göre ona sınırlarımı hatırlatıp öyle her sinirlendiğinde istediğini söyleyemeyeceğini gösterirdim
Alırım ne kadar sinirli olursa olsun her kelimesini alırım ve daha sonraları unutmam bunları aklıma gelir durur soğurum zamanla
birini sevmek kayısız şartsız herşeyi kabullenmek değil bu ne trip nede başka bişi bu bir ilişkinin temeli olan saygı dan başka bişi diil o yüzden herkes kendinden önce karşısındakini düşünecekki sağlam bir ilişki ve kusursuza yakın imrenilesi bir mutluluk olsun ne tpik erkek nede tipik kadın vardır bunlar sadece söyleyecek söz olmayanların geyiğimsi ve boşa harcanıp kelimelerin ziyanıyla bir cümle kurma çabasından başka bişi diildir :)
@bitliprens Harika felsefe parçaladın, meğersem ben ne kadar canım bir adammışım yahu çok teşekkür ederim. Bu kadar kelimeyi bir araya getirip kurdun, ben 40 yıl düşünsem böyle cümleler çıkaramazdım vayyy canına bee kendini ispatladın şimdi kim tutar seni koçero yapıştır özel mesajı burjuvaya sabahlar olmasın. Haydi selametleee
@Enki-KA gülmek için sebep verdiğin için saolasın birader...
lafı sündrüp uzatmaya gerek yok bence insanların ya söyleyecek lafı ya da mazeretleri olur boşsa boş dolusa dolu derdi banamı düştü :)
Ciddiye almam çok. Sakinleştirmeye çalışırım onu. Çünkü öfke gelir akıl gider derler.
Hakedip , hak edilmediğine bağlı. Kimse kusura bakmasın ama , yıllardır oyaladıysa, aptal yerine koyduysa ya da aldattıysa o sinirle hakareti hak eder bazı insanlar. O durumlar ayrı. Onun dışında saygısızlık
Bilmem sonradan gelip gönlümü alıp yanlış konuştuğunun farkına varmazsa ciddiye alırım.
bir insanın huyunu sinirlenince ne yapıcağını biliyosun zaten şu ili oldu zamanlar yanında durmaz veya dediklerini dikkate almazsin
İnsanlar genelde sinirlenince icinfe tuttuklarini disa vururlar o yuzden unutmam
Evet. Sinirli de olsa bana hakaret edemez. İnsan gibi geçip karşıma derdini anlatırsa eyvallah, onun dışında hakarete falan tahammülüm yok. O ilişki orada biter.
Ben bu konuda sevgilime sinirliyken çok kalp kırıcı sözler söyledim ciddiyede aldı falan ama beni tanıyor sinirliyken ben ben değilim tabi bunu düzeltmeye çalışıyorum oda anlayışla karşılıyor
alırım tabi sinirle söylenmiş olsa bile beni bağlamaz dikkat edecek
Sude diye arkadaşım var sevgilisi sinirliydi sudeye erimiş güzelsin kızım sen dedi sude daha aşık kör olmuş umursamıyor bile ben olsam gebertirim
Kırılırım çok üzülürüm ama öyle devlet meselesi haline getirmem iyi olduğumuzda dikkat etmesini söylerim sadece
Karşı taraf sinirliyse doğal olarak bende gergin olurum bu yüzden dediği herşeyi normalde olduğu gibi ciddiye alırım, kırılırım..
Sinirli insan bir anlık herşeyi yapabilir çünkü insan sinirlendiğinde beyin gider sakinken konuşursan 2 tarafta karlı çıkar cut 😊
Alırım, ne kadar sinirli de olsa saygı önemli küfür etmeden halletmeyi bilmeli
kizlarin hepsi ciddiye alirim demistir simdi. yaln söylüyorlar sipa gibi sessizce dinliyorlar o hakareti
asıl o zaman ciddiye alırım çünkü sinirle konuşan mantıklı düşünmeden asıl düşündüklerini söyler
İçyüzünde yatan düşünceler olduğunu bilirim fakat etkilenmemiş görünürüm.
Hatasının farkına varması için davranışlarımda açıkça tavrımı koyarım..
Hakaret kısmını bilemem ama sinirlenen insan gerçekleri söyler aklında olduğu gibi
Öyle bir olayda uzaklaşırım kavgada birisi alttan almalı
sinirliyken dudaktan çıkanlar bilinç altında olan ve sinir anında ortaya çıkan şeyler olduğunu düşünen biriyim bu yüzden ciddiye alırım.
unutup ama hiç bir zaman affetmeyecegim bir durum. kirginligim asla geçmez
Sözlerinin ağırlı ve siniri geçtikten sonraki tutumuna bağlı.
Hakaret ediyorsa bilinki icinde biryerlerde sizi kucumseyen dusunceleri var...
insanlar sinirlendiği zaman gerçek karakterleri ortaya çıkar..
ve evet ciddiye alırım, son kez..
Sinirli insanın üzerine gidilmez. Sakinleşince hatasını anlamasına yardımcı olurum.
Bana en ufak hakaret bile edemez onu o kelimeyi yuttururum
Ben hakaret etmiyorsam o da etmeyecek, ilişki aynı zamanda karşılıklı saygıdır.
Alirim. Koz olarak kullanirim namusunu alirim. sonra onun.
Ben neler duydum benimkinden aklin hayalin durur beaa.. ama yinede gelip yalvaran hep o oldu
Sinirli iken söylenen sözler pekte ciddiye alınmalı
Yo yoo hakaretin hakli savunmasi olamaz
evet alırımda daha kolay affederim 😄
Ben kızdırdıysam hak etmişimdir =D
Genel yapısı değilse özrü biliyorsa hayır
ettiği lafa göre değişir
almam tabıkıde sınırlı oldugu bellı zaten
Yohhkkkk yaaaa sövsün bana kurban olurum ona la
Face to face iken kimse bana hakaret edemez
Hakaret edecek cesareti vermem
Ciddiye almam. Alttan alırım.
Ben alırdım, ayrılırdım hatta ağır ettiyse, ama ben ona hakaret etmezdim.
Alırımm sinirliyken ortaya cıksr insan ve o nasıl bir öfke ki sevdiğine hakaret oluyor
Hakaretin içeriğine bağlı
Alırım ama geçer sonra
Alırım her halde belli de olmaz 😟
Gotham Çarşı, Küfüre karşı.
Hakaretin boyutuna bakar
Biraz ama anlayışlı olurum ynede
çok ağır bişey değilse sıkıntı olmaz
Alınırım ama sorun etmem.
alma cunku sakınlestgnde sarılıp gonlunu alacaktr
O anda değilde sonradan özür beklerim
Söylediği soLeri bağlı
Bende ona ederdim hakaret