Aşk İlişkileri Sevgiliniz boyunuzla dalga geçse sinirlenir misiniz? gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sevgiliniz sizin boyunuzla dalga geçse güler gecermisiniz yoksa kavgamı edersiniz Sevgiliniz boyunuzla dalga geçse sinirlenir misiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Önemli olan boy değil işlevi tatlım deriz 2 2 Yorumla gecekusum3434 +1 yıl Kim kime diyecek yine devreler yandı Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl :D Ahaha yaa boyuna laf atılan kadın da bunu kullanabilir pekala 👌 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Sevgilim boyumla dalga geçerse ayrılırım zaten. 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Etsin ya canı sağolsun. İnsan sevdiğini kızdırır 1 0 Yorumla
unmyeong Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. benim sevgilim olacak şahıs herkesle dalga geçer ama bana bir şey demez yani öyle umuyorum😂👋 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Önemli olan boy değil işlevi tatlım deriz
Kim kime diyecek yine devreler yandı
:D Ahaha yaa boyuna laf atılan kadın da bunu kullanabilir pekala 👌
Sevgilim boyumla dalga geçerse ayrılırım zaten.
Etsin ya canı sağolsun. İnsan sevdiğini kızdırır
benim sevgilim olacak şahıs herkesle dalga geçer ama bana bir şey demez yani öyle umuyorum😂👋
Hahaha foto komikmiş ama ımm
Bu kadar boy farkı komik